Ustad
%10 u cokuste nasil kullaniyosunM2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kademeli olarak yerli hisse, değişken ve dövize dayalılardan alım yaptım, tabi çöküş falan yoktu ama artışa dayanamadım.
Kalan TL ile de eğer bir gerileme olursa bist 30 hisselerine yatırım yapan fonlardan almayı planlıyorum.Ama o fırsatı bulamadım hala.
Yanlız benim vade biraz uzun
Kısa ve orta vade düşünenlere pek uymayabilir benim plan.
Bu arada bist te 2000 e yaklaşınca canavar gibi alımlar geliyor
Banka fonları dışında büyük düşüş olmaz fonlarda
Zaten takip ettiklerin çoğu artıda şu anda
Eksidekilerde hafif eksi sayılır
Bist te çökmüyor yani
bizim berber söyledi bütün borsalar sıfırlanacakmış öyle böyle çökmeyecekmiş) 10 yıldır nasdag "balonunu" patlatamadılar. asla bitmeyecek bu çöküş hikayeleri. hayır çökse ne olacak? pandemi de çöktü sonra noldu? pandemiden büyük ne olabilir abd'ye atom bombası mı atılacak mesela? he %1 eksi görse nasdag çöktü diyen ruh hastaları bu başlıkta da var mesela. sürekli olumsuzluk pompalayan insanlardan uzak durun. ihtiyacınız yoksa "malınızı kaptırmayın"
![]()
Böyle bir tanımı var tarifinizin sizin vakaya uyuyor mu?
Megalomani, büyüklük hezeyanı ya da büyüklük kuruntusu, kişinin kendisine gerçekle uyuşmayan üstün nitelikler yakıştırmasıdır. Derin bir ruhsal sorunun belirtisidir. Megalomani, kendi başına bir hastalık değilse de oldukça şaşırtıcı bir psikolojik durumdur. Büyüklük hezeyanları kişinin, yetenekleri, nitelikleri ve yaşantısı hakkındaki mantıksız inançlara dayanır. Megalomani, kendini önemseme duygusunun gerçekliğe dayanıp abartılı bir biçim alan, aşırı bir özgüven değildir. Sağlıklı insanların yaklaşık % 10'u üstünlük düşüncesini yaşar ancak megalomaninin tüm kriterlerini içermezler. Farklı kültürlerdeki şizofreni hastalarında megalomani türlerine rastlanmıştır
Uyuşmadı bir türlü dem'e "ben"de ki meşrep
Aman yanlış anlaşılmasın
Çökmez düşüncem tamamen benim şahsi düşüncemdir.
Zinhar kimse etkilenmesin.
Çöker mi çöker, sonra denilmesin hani bu çökmiyecekti nolduu diye
Bu arada şunu da söyleyeyim, işlem saatlerinde bu forumu okumamaya gayret ediyorum.
Yükselişte verilen coşku
Düşüşte duyulan hüzün
Mesajlara yansıyor.
Okuyanları yanlış yönde etkiliyebiliyor.
Sabah bir bakarım, öğlen bir göz atarım, seanslar kapanınca olanı biteni okurum.![]()
Yer İmleri