Sayfa 834/987 İlkİlk ... 334734784824832833834835836844884934 ... SonSon
Arama sonucu : 7891 madde; 6,665 - 6,672 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XV

Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    İnşallah malum şahısın artık son dönemi olur ve sonrasında halk tarafından hep bu ekmek kuyruklarıyla anılır...
    Bence hâlâ zor, aç kalsa da % 30'luk ölümüne inanmış bir kitle var, köpek gibi yaşadığının farkına varmayan ki, kimi ev köpeği daha konforlu yaşar, iki ayaklılara laf anlatmamız mümkün değil.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    IMG_20220124_225646.jpg

İstanbul Küçükçekmece
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

3. Altın oranı zamanında Aziz Nesin açıklamış.
    Atıcılar pardon tahmin yapanlar lokali
    BİST U100 Günlük Kapanış Tahmini KAPANIŞ METRE VIII

Benim mahallede IBB halk ekmek 2 büfe vardı kimse uğramazdı...Ekmek 1.25 den 3-3.5 ye fırlayınca 2 büfe de ekmek geliş saatlerinde abartısız 100 den fazla kişiyi aynı anda sırada görebiliyorsun...

Son gelen elektrik ve doğalgaz faturaları da milleti iyice germeye başlamış...Adamın bunlara bakışını değiştirir mi bilemem ama millet iyice bunalmaya başladı..

Bence bu yeterli değil , iyice dikilmeleri lazım...Hatta erken seçim olsa bunları sağlam diksin diye ben bile maluma oy vereceğim

Neyse Meyve sebze kuyruklarından sonra ekmek kuyruklarını da gördük...Mal olmadığından kuyruk oluşurdu şimdi para kıtlığından kuyruk oluşuyor...

İstanbul da kar çok şiddetli yağıyor hafta boyunca devam edecekmiş...
    Hayırlısı ne diyelim...

5.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Bence hâlâ zor, aç kalsa da % 30'luk ölümüne inanmış bir kitle var, köpek gibi yaşadığının farkına varmayan ki, kimi ev köpeği daha konforlu yaşar, iki ayaklılara laf anlatmamız mümkün değil.
    Bugün sabah bir programda engelli bir adam , bana bu engelli kartını Erdoğan verdi, yardım alıyorum dedi. Bu kafadaki adamın oyunun rengini değiştiremezsin. Adamlarda devlet kavramı yok. Kişiye biat ,maraba kafası var

Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    4,038
     Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Bugün sabah bir programda engelli bir adam , bana bu engelli kartını Erdoğan verdi, yardım alıyorum dedi. Bu kafadaki adamın oyunun rengini değiştiremezsin. Adamlarda devlet kavramı yok. Kişiye biat ,maraba kafası var

Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Değil, tek parti olmanın kaymağı ile ne varsa satıp harcamanın verdiği zenginlikle, yıllarca ezilen halk mesih gibi görüyor. Yapacak bişey yok. İşin garibi sadece yaşlılar değil azımsanmayacak gençlerde var. Okumuşları hiç dem iyorum.

https://www.yenicaggazetesi.com.tr/m...uz-503037h.htm

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

8.  Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    metaverse tek bir platform değil ki facebook yeni bir platform geliştirip istanbulu veya dünyayı oradan tekrar satacak

aynı coin piyasası gibi herkes metaverse yaratacak lakin bazıları veya tek birisi tutacak..
    Bende duydum bunu. Yani bir suru Istanbul olacak. E hangisinden alacaz? Hepsinden mi alsak? 😄

Sayfa 834/987 İlkİlk ... 334734784824832833834835836844884934 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •