Sayfa 835/987 İlkİlk ... 335735785825833834835836837845885935 ... SonSon
Arama sonucu : 7891 madde; 6,673 - 6,680 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XV

1.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Benim mahallede IBB halk ekmek 2 büfe vardı kimse uğramazdı...Ekmek 1.25 den 3-3.5 ye fırlayınca 2 büfe de ekmek geliş saatlerinde abartısız 100 den fazla kişiyi aynı anda sırada görebiliyorsun...

Son gelen elektrik ve doğalgaz faturaları da milleti iyice germeye başlamış...Adamın bunlara bakışını değiştirir mi bilemem ama millet iyice bunalmaya başladı..

Bence bu yeterli değil , iyice dikilmeleri lazım...Hatta erken seçim olsa bunları sağlam diksin diye ben bile maluma oy vereceğim

Neyse Meyve sebze kuyruklarından sonra ekmek kuyruklarını da gördük...Mal olmadığından kuyruk oluşurdu şimdi para kıtlığından kuyruk oluşuyor...

İstanbul da kar çok şiddetli yağıyor hafta boyunca devam edecekmiş...
    Hayırlısı ne diyelim...
    Belediyeler bu uygulamayı durdurmalı ... önce araştırılmalı sonra yardım edilmeli.. https://mobile.twitter.com/arslanhas...44470456250368

2.  Alıntı Originally Posted by bisikletci Yazıyı Oku
    Bende duydum bunu. Yani bir suru Istanbul olacak. E hangisinden alacaz? Hepsinden mi alsak? 😄
    coin alırken sadece bitcoin mi alıyordun veya alıyorlar..?

3. Coinmis, metaversemis bunlar illuminatinin oyunlari aga. Oyun buyuk. Look at the big picture.

Saka maka finansal muhendislik budur. Adamlar kitabini yaziyor bu isin. Ayakta alkisliyorum.

4. almanya bu sefer kesin çatlamıştır..

5.  Alıntı Originally Posted by shorts Yazıyı Oku
    almanya bu sefer kesin çatlamıştır..

Eskiden Turkiyede kartonmu vardi? Nankorluk etmeyin😄

Alıntı Originally Posted by bisikletci Yazıyı Oku
    Eskiden Turkiyede kartonmu vardi? Nankorluk etmeyin��
    Buzdolabı kartonu olsa sere serpe yatarlardı. Bebek yatağı gibi küçük bunlar. Köprüye bi adam daha koysalar koymaları konusunda halen ısrarcıyım
    bir halt olacağı yok.

7. TÜİK Başkanı Prof. Dr. Sait Erdal Dinçer, kamuoyunda en çok sorulan Açıklanan enflasyon ile hissedilen enflasyon arasındaki neden kaynaklanıyor sorunu Biz yaşam maliyetini değil enflasyonu ölçüyoruz.

https://www.cumhuriyet.com.tr/ekonom...Slider%20Haber

Isleri gucleri sahtekarlik ve yalan.

Istanbul'da karayollarinin sorumluluk alani icin IBB yi suclama taktikleri.

Nerden bilsin haci aga farki.

8.  Alıntı Originally Posted by shorts Yazıyı Oku
    almanya bu sefer kesin çatlamıştır..

Pis muhalif. Onlar ultra xl grande boy latte bardağı.

Sayfa 835/987 İlkİlk ... 335735785825833834835836837845885935 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •