3 gun yoktuk hala su lanet olasi dolari 6 yapamamissiniz. Yaziklar olsun size [emoji3][emoji41]
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ya hocam hani dxy düşse euro 115 olsa diycemki lan ben hata ettim dolar globalde değer kaybediyor ama sinirlerimi bozdu bu allahsizlar.
Yahu teknik tamam her şey oturmuş , globalde her halt oturmuş ama yok vermiyor namussuz.
Şununla ugrasacagima Gold la ugrassam olmadı EURUSd ile ugrassam vallahi deli gibi para vardi.
Vallahi lanet gelsin sinirimi öyle böyle bozmadilae bugün. Yahu bayrak var diyoruz kırıyor gene baskı kamusunada , merkezinede titresimlisinede antidepresanlik olucam anaisni satim
Ne var ki bizim gibi gelismekte olan ulkelere kiyasla tl de ki deger kaybi cok yuksek yilbasindan bu yana. Bu yuzden tepki vermemis olabilir.
Hocam yılbaşından bu yana faiz maliyetini koydummu yılbaşı bu 5.30 du 6 aylık yüzde 10 faiz maliyetini koyun 0.53 Kr eder 5.83 TL yahu parasını faizde tutan adamla dolarda duran adam nerdeyse kafa kafaya. Üstüne dolarda duranin çektiği stresde çabası.
En temizi bir zaman ekran falan bakmamak.
Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.
Aynen oyle. Bosa cile cekiyoruz vallahi. Mb yilsoni beklentisi de 6.30
Yani.yilbasina gore yuzde 19 demek.
Ben kura artik 6 alti ve uzeri diye bakiyorum. 6 nin altinda surundurecek gibi bizi bir sure daha
Geliriniz dolarla değil ise varsın kalsın böyle, doları olanlar zarar etmiş gibi gözükselerde, hiç değilse geleceklerini kaybetmezler.
Yer İmleri