Kurban Bayramı gelse de, inatçı keçi sayısı azalsa..🤔
Kurban Bayramı gelse de, inatçı keçi sayısı azalsa..🤔
İki sene önce 8 lira olan hisse , emsalleri 3 'e katlamışken, bu 7 lira oldu diye ne yapak amkhdjksisos, halaya mı durak.
Sodanın da , şişenin de, iş bankasının da ......
AdanaA 'dan bir kısım satıp soda almıştım 6 lira iken . Neredeyse iki kat oranla değişime girdi ve yeni Oyak fiyatı belli.
Ama olsun soda kraldır, soda bir tanedir , sileyim sodayı, amqjdjiapakc içleri.
doğru söylüyorsun zamanında iyi kazandırdı ancak sürekli kazandıracak bir hisse olsa kimse başka hisselere yönelmez zaten.4 küsür liralardan aldım sata sata en son 8 liradan verdim.ama pederden intikal edenler 6,2 maliyetli duruyor hala
şimdi saydığın hisseler i almaya kalksan belki onlar 1-2 yıl yerinde sayacak başkaları gidecek maalesef kumarhane böyle işliyor.
bir de şu var benim için temel analiz önemli iş yapan para getiren bir şirket.kasasında dünya kadar döviz olan göstergeleri olumlu şirket.bazı şirketler var ki örneğin zincir mağazalar...dükkanlar kiralık lojistik firması depolar herşey kiralık.yarın ben kapatıyorum dese adamların 1 tl gayrımenkulu vs si hiçbirşeyi yok paravan şirket gibi.şimdi ben bir şirkete inanıp ona ortak olduysam bu paravan şirketlerde param batacağına sodada batsın kafasındayım yoksa 2 senedir yatırımcısını çok üzdü soda kesinlikle haklısın
evde santral holding hisse senetleri var fiziki ...mangal yakarken kullanılabilir en azından soda böyle bir konuma gelecek şirket değil...
Bu hafta bülten gelmiyor mu , ulan ne spk 'ymış. Fayda beklediğimden değil işlenceyi uzatma .
İş bankası ne dediyse doğrudur, çok bile vermiş size , de ki bitsin artık.
Sodayi aşağıya çekip, diğerlerinde düşürmeye calisiyorlar. Senin ben soda kere ...
Halbuki sise x 1.16= 7.28
0,25 kuruş marj var.
Bilmedigimiz, ongoremedigimiz bişey mi var.
Yav biriniz iki çizik çekip teknik 10 -11 lirayı gösteriyor deyin de az neşemiz gelsin. Olması gerekmiyor yav öylesine yazın işte. 20 demeyin inanmayız ama 15 kadar her fiyata inanırız. Ha bir de küsüratlı yazın, inandırıcı olsun .
Yer İmleri