Sayfa 837/902 İlkİlk ... 337737787827835836837838839847887 ... SonSon
Arama sonucu : 7213 madde; 6,689 - 6,696 arası.

Konu: GESAN - Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by Subutay Yazıyı Oku
    Bolinger'in alt bandını deldi geçti günlerdir, emanın memanın zâten anası öpüldü derken, kendi içinde al sat yaparak gönül eyliyorum. Zarardan kurtardığımı bese aktarıyorum. Yenilenebilir ve döte girebilir enerji demek zorundayım artık sektöre

Neyse, şirketin bilançosu bence çok şık ve katlayarak gidecek bu bilanço, ben hâlen tivitır'da yapılan isyanları kavrayamadım. Patronun satış yapması bunlardan neye engel? 2025 trafo fabrika açılışı ki Astor kıvamına gelecek bu işle, Sunjunior Arçelik ortaklığı, zincirin en zayıf halkası peak pw'nin bir işe yaraması, aradan dereden devlet baba ihaleleri, aradan dereden artacak ihracat, adını sanını duymadığımız şirketlerden kapılan projeler... Patron satışı hangisine engel ben anlayamıyorum... Patron sattı, aldı parayı Yunan da yedi, geldi. Başıma ne gelecek bilemedim... Zaten robotlar, algoritmik işlemler yapacağını yapmıyor mu, patron bunun neresinde:/
    Akşam faaliyet raporunu tekrar okudum. İştahım arttı. Ortak satışı olumsuz tamam. Ama kar marjı yükselirse bu hissenin önüne geçilmez. Önce ilk çeyrek bilançoyu alalım. Sonra artırıp artırmamaya karar verelim. Alınan işler göz kamaştırıyor. Biraz sabır ile neler olur neler olur. Yeter ki zararına iş yapmasın. Bence 10 yıl elektrik yatırım yılları olacaktır.

Gesan 65 milyonluk kap daha attı. Bu firma nasıl hala düşebilir anlamıyorum. Bu işleri babalarının hayrına mı yapacaklar. Zarar mı açılayacak paralarını tahsil mi edemeyecek. Neden düşüyor? Benm artık mantığım almıyor…

3. Çok olumlu bilanço gelirse ortak satışlarını absorbe eder. Yoksa demoklesin kılıcı gibi tepemizde sallanır. Ama bu kadar iş mutlaka yüksek kar marjıyla yapılıyordur. Yatırım da yapar karda artırır. Nakit vermezse bedelsiz verir. Bu iş kolu önümüzdeki 10 yılın işkolu. Bütün Türkiye ges ve res dolacak. Sabırlı olabilirsek zengin eder. Ama o sabrımız olduğunu da sanmıyorum.
    Bugün bilanço gelir mi acep.

4. Patronun lotlari 55 liradan unluye gecmis. Bakalim nasil bir yedirme yoluna girecekler. Onumuz bayram, bakalim daha ne kadar basacaklar.

Takasi hala toplu degil o yuzden sanki sert bir asagi surus yaparlar mi diye dusunuyorum. Umarim cok uzmezler.

Yukarida yazilanlar yatirim tavsiyesi degildir.

64 seviyesinden baya alım yapmıştım. Bir sonraki alım seviyem 50-55 arası olacak bu firmaya ve yaptığı işe güveniyorum. Geleceğin sasa sı gesan olacak.

6. Evet abiler, şimdi ne oldu... Patron amca 55 liradan İngilizlere vermiş Fk 40, 27 milyar pd ile almışlar. Nedir bunun tercümesi şimdi...

7.  Alıntı Originally Posted by aslan.42 Yazıyı Oku
    Akşam faaliyet raporunu tekrar okudum. İştahım arttı. Ortak satışı olumsuz tamam. Ama kar marjı yükselirse bu hissenin önüne geçilmez. Önce ilk çeyrek bilançoyu alalım. Sonra artırıp artırmamaya karar verelim. Alınan işler göz kamaştırıyor. Biraz sabır ile neler olur neler olur. Yeter ki zararına iş yapmasın. Bence 10 yıl elektrik yatırım yılları olacaktır.
    Zararına satış yapacağı tek kalem güneş panelleri olurdu, onu da kendi ihtiyacımızı karşılamak için kullanırız derler...ama bence gene de panel işi en zayıf halka...

SunJunior ve Amerika için ürettiği trafolar bence ekmek yedirecek ilerde... Diğer standart dağıtım ve depolama ürünlerinin satışlarında kar marjları iyi...

herkese selamlar,

eupwr ve gesan ın ortak satışı ve devamında gelen büyük şoklar hisse fiyatını olumsuz etkiledi.

dahası şirkete olan güven kaybı da fazlasıyla dile getirilince hisselerde panik başladı.

bu kez patron devreye girdi ve

https://www.girisimelk.com.tr/baskanin-mesaji.pdf

şu mesajı koymak durumunda kaldı. kaldı ki okuyup da anlayan oldu mu? C blok F blok D blok, PEAK PV SUNJUNIOR vs.
    bence etkisi çok düşüktü.

doğrusu, patron satışı her ne kadar sevilmese de gelinen süreçte bunu nakit akışını yönetebilmek adına yaptıklarını düşünüyorum.

tahtacı patron kavgası gibi spekülasyonlar doğru mu bilemem. çok ilgilenmiyorum. doğru olmadığını düşünüyorum.

kasada para var demekle de olmuyor. şirketleri yatırımlar değil nakit akışı kontrolsüzlükleri batırabilir.

diğer taraftan, gelinen süreçte gesan özelinde şirketler genelinde çok kötü bir iletişim süreci yaşandığını düşünüyorum.

yani, şu süreç akıllı bir yatırımcı- ve şirket temsilcisi diyaloğu ile daha rahat atlatılabilirdi.

her şirket olduğu gibi bu şirketin de yatırımcı ilişkileri çok kötü, zayıf ve yetersiz. Patron keşke twitter dan sesli görüntülü 3 4 cümle deseydi daha etkin olurdu.
    fabrikanın içinden inşaatın arasında.
    bize güvenin biz çalışıyoruz bu kadar..... gerisi borsacılık..... iner çıkar... düşsün ki çıksın.:

hatta 200% bedelsiz haberi bile çok dikkate alınmadı.

patron iyi bir iletişim süreci ile, kredilerin zor olduğunu faizlerin yüksek olduğunu, yatırımlar için finans ihtiyacını söyleyip bedelli yapsaydı bile bu sonuç olmazdı diye tahmin ediyorum.

gelinen noktada kişisel olarak hiç hareket etmedim. hiç satmadım. almadım da. sadece olanları izlemeye çalışıyorum.

daha önce de yazmıştım: hele bi altı aylıklar gelsin bakalım. ne oluyor? ne bitiyor?
    enerjiler zaten bitik. eylüle kadar da beklenti içinde olmamak lazım. ama yıl sonu coşarlar mı bilemem.

şirketin iş modeline, çalışmasına sektöre değil ama hisseye olanlara güvenim azalmadı değil hani.....

hala kredisi olan bir şirket....
    ama artık bundan sonraa ..... keep an eye on... yani...

paylarımı tutacağım. elime para geçerse de alır mıyım bilmiyorum. zararım var tabi ama

Sabrım zararımdan daha çoktur. bakiciiiiiizzzzzz

syg herkese....

Sayfa 837/902 İlkİlk ... 337737787827835836837838839847887 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •