Sayfa 838/999 İlkİlk ... 338738788828836837838839840848888938 ... SonSon
Arama sonucu : 7985 madde; 6,697 - 6,704 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by karamizah Yazıyı Oku
    Rekor seviyelere gelen dth miktarını azaltmaya yönelik kısa süreli bir operasyon da olabilir. Belki 6.40 gösterip terste olanları kurtarıp sattırmak niyetleri, belli mi olur

Yazılarım yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir
    benim de aklıma geldi dolarizasyon öyle arttı ki düşükten toplatmayıp en azından yerlinin bir kısmına satış yaptırdılar dieceğim ama tüm değerlerde ciddi negatiflik söz konusu cds,tahvil,londra swap,mb repo iptali,golan tepeler,s400,yerel seçim vs bu ülkede ne olursa olsun dolarsız yatağa girmeyeceksin tekrar teyit ettik.

2.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    asıl mallığı 2013 den itibaren ufak ufak dolar almamakla yaptık
    Orası öyle de O zaman 1.70 den 1.92 ye gittiğin de TL yi savunuruz diyen koca MB başkanı bile terste birakirken biz bu saf vatandaş halimizle ne anlarız bahri dudu reis der ya uzun vade birbirine yakınsar diye tabi geçmişte burada tartışıldı hangi tarih baz alınırsa ordan ya döviz önde olur ya TL ....önemli olan dovizi yükseliş dönemlerin de yakalamak aynı zamanda TL yi de en yüksek olduğu dönemde yakalamak ....yoksa şimdi 7 den alan adamın maliyeti 8.25 civarı....her 2 enstirumani da kendi döneminde yakalamak önemli olan bu...

3.  Alıntı Originally Posted by trion Yazıyı Oku
    Orası öyle de O zaman 1.70 den 1.92 ye gittiğin de TL yi savunuruz diyen koca MB başkanı bile terste birakirken biz bu saf vatandaş halimizle ne anlarız bahri dudu reis der ya uzun vade birbirine yakınsar diye tabi geçmişte burada tartışıldı hangi tarih baz alınırsa ordan ya döviz önde olur ya TL ....önemli olan dovizi yükseliş dönemlerin de yakalamak aynı zamanda TL yi de en yüksek olduğu dönemde yakalamak ....yoksa şimdi 7 den alan adamın maliyeti 8.25 civarı....her 2 enstirumani da kendi döneminde yakalamak önemli olan bu...
    aslında belliydi fed parayı çekiyorum dediğinde doların altının zamanının geldiği belliydi ben mb bağımsızlığına güvendim faiz ilacına güvendim o yüzden TL de kaldım yoksa ufak finans bilgisi olan gidişatı anlardı

4.  Alıntı Originally Posted by sathyz Yazıyı Oku
    Eski kullanıcı adım Debianmr. 2000'li yıllardan beri dolar diyen bir adamım bu ülke bir şey üretmediği için. Bu forumda 2010'ların başında dolar derken ne ayak savaş mı çıktı diyorlardı.
    şu çok net enflasyona karşı koruyan iki enstrüman var dolar ve altın ikisi de amca oğlu sayılır zaten gerisi tırıvırı

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    TL bir iluzyondur.

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

6.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    TL bir iluzyondur.

Syg,
    Nereye Gidiyor Bu Benjamin,Webmaster Dolarlarımı Sattı Ne Yaptı
    Paylaşımlarım Yatırım Tavsiyesi Değildir

7. 2004'e geri döndük

Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

8. TL negatif ayrıştı, Brezilya Real -2.68, TL -5. Nereye kadar gider. Bir günde 30 kuruş şimdiden. Pazartesi ne olacak, kur artıyor yine meydan boş kimse birşey demiyor, yapmıyor. Tek yapılan repo iptali.

5.76 ile yeni rekorunu kırdı . 5.77, 5.78. 5.79. 5.80,
    Ben yazana kadar 1 kuruş artıyor.

Sayfa 838/999 İlkİlk ... 338738788828836837838839840848888938 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •