Eski Beyaz Saray İletişim Direktörü, Biden mavi dalga olarak kazansa dahi vergileri bu ortamda artırmayacağını iddia etmiş.
https://finance.yahoo.com/news/elect...193410528.html
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.
Bu haberin etkisiyle olsa gerek Nasdq volatilite endeksi -%6
Petrol de üretim artışının ertelenme soylemleriyle toparlıyor.
mps 0.28-0.29 civarı eksi görünüyor, yanlış değilse MKK
Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
ben fiziksel teslimatla ilgili bi şey demedim o ayrı bi konu....
mevduat bankasından altın aldığınızda sizin hesabınıza anında kasasındaki fiziki gerçek duran altını yatırmıyor , kağıt üstünde alım yapmış oluyorsunuz... katılım bankacılığında hesap açıp altın aldığınızda , kasasında duran altını satıyor , hesabınıza ne kadarlık aldı iseniz fiziki altını sizin adınıza deposunda saklıyor...
samurayların pirinç tarlalarındaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalıp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardık.
hamza sütbıyık; rasyonel akla atılan imza.
Aynen oyle. Kpc + vermis. Bu mps toparlasin bir daha bu trene binmemek uzere elveda demek lazim. Kpc ve rbh daha gelecek vaat ediyor.
SM-F916B cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tüm mps'leri yarın kapatıyorum. Benim kriterlerimin çok altına düştü. 1 buçuk- 2 yıldır taşıyordum. Buraya kadarmış. Şimdilik diğer üç fonuma böleceğim ondaki meblağı. Ancak yakın zamanda tekrar hisse fonu tarafında 4 fon üzerinden gitmek istiyorum uygun dördüncüyü bulunca.
2020 içinde sabit getirili fonlar tarafında sua'yı idy ile değiştirmiştim. Bu da ikinci değişim olacak. Bu yıl içinde başka sıkıntı olmaz umarım
Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Yer İmleri