Sayfa 839/1002 İlkİlk ... 339739789829837838839840841849889939 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 6,705 - 6,712 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI VII ( & Mevduat faiz karşılığı oranları )

1.  Alıntı Originally Posted by manevracı Yazıyı Oku
    IPJ amerika kapanmadan hesaplanabiliyor mu? Tesla vs icermiyor mu acaba?
    solactive endekse göre hareket ediyor ıpj.
    Almanya kökenli.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    Eski Beyaz Saray İletişim Direktörü, Biden mavi dalga olarak kazansa dahi vergileri bu ortamda artırmayacağını iddia etmiş.

https://finance.yahoo.com/news/elect...193410528.html
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

3. Bu haberin etkisiyle olsa gerek Nasdq volatilite endeksi -%6

Petrol de üretim artışının ertelenme soylemleriyle toparlıyor.

4. mps 0.28-0.29 civarı eksi görünüyor, yanlış değilse MKK
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

5.  Alıntı Originally Posted by matac Yazıyı Oku
    Mevduat bankaları da fiziki teslimat yapabiliyor.
    ben fiziksel teslimatla ilgili bi şey demedim o ayrı bi konu....

mevduat bankasından altın aldığınızda sizin hesabınıza anında kasasındaki fiziki gerçek duran altını yatırmıyor , kağıt üstünde alım yapmış oluyorsunuz... katılım bankacılığında hesap açıp altın aldığınızda , kasasında duran altını satıyor , hesabınıza ne kadarlık aldı iseniz fiziki altını sizin adınıza deposunda saklıyor...
    samurayların pirinç tarlalarındaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalıp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardık.
    hamza sütbıyık; rasyonel akla atılan imza.

6. Aynen oyle. Kpc + vermis. Bu mps toparlasin bir daha bu trene binmemek uzere elveda demek lazim. Kpc ve rbh daha gelecek vaat ediyor.

SM-F916B cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    mps 0.28-0.29 civarı eksi görünüyor, yanlış değilse MKK
    Tüm mps'leri yarın kapatıyorum. Benim kriterlerimin çok altına düştü. 1 buçuk- 2 yıldır taşıyordum. Buraya kadarmış. Şimdilik diğer üç fonuma böleceğim ondaki meblağı. Ancak yakın zamanda tekrar hisse fonu tarafında 4 fon üzerinden gitmek istiyorum uygun dördüncüyü bulunca.
    2020 içinde sabit getirili fonlar tarafında sua'yı idy ile değiştirmiştim. Bu da ikinci değişim olacak. Bu yıl içinde başka sıkıntı olmaz umarım
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

8.  Alıntı Originally Posted by astrafe Yazıyı Oku
    iş bitmeyle alakası yok... bende gr olarakta altın var... şu sonuca vardım ben bu hesaplamayla... altın fonu alacağıma gr olarak alırım hepsini... zamanında burda da sordum hangisi mantıklı diye net bir cevap alamamıştım... ben altında uzuncuyum.. en kısa zamanda altın fonlarını bozup hepsini gr yapacağım inş.

SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

alakasi sudur ki tam ters the ola bilir
    Canlar gider heyyyy

Sayfa 839/1002 İlkİlk ... 339739789829837838839840841849889939 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •