Artan

99,00 10 18:10
16.477,50 10 18:10
134,20 10 18:10
71,50 10 18:10
291,50 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

87,30 -10 18:10
512,00 -9.94 18:10
11,87 -9.94 18:10
56,95 -6.64 18:10
32,60 -6.48 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

25.705.427.996,65 18:10
25.126.837.234,00 18:10
19.159.886.780,88 18:10
15.041.630.827,90 18:10
14.530.506.819,80 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 839/971 İlkİlk ... 339739789829837838839840841849889939 ... SonSon
Arama sonucu : 8146 madde; 6,705 - 6,712 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - V

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
     Alıntı Originally Posted by blue70 Yazıyı Oku
    2010 da güneyde oteller 1000 TL ye 7 gün herşey dahil vardı.simdi 40000 TL.enflasyon gerçekte kaç?
    2 sene önce 3.000 tl ye 1 çocukla kaldığımız otel bu sene 16.000 tl
    harbi fışkırtmış otel fiyatları
    bir halt olacağı yok.

Gecen yil bizim sitede bir aylik 30bin liraya (agustos) kiralanan villa kimbilir bu yil kac para oldu...

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    2 sene önce 3.000 tl ye 1 çocukla kaldığımız otel bu sene 16.000 tl
    harbi fışkırtmış otel fiyatları
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

https://www.memurlar.net/haber/10191...cum-ettik.html
    Samsung Galaxy S22'ye hücum ettik
    Samsung'un Türkiye'de ön satışa sunduğu yeni amiral gemisi akıllı telefonları Galaxy S22, S22+ ve S22 Ultra, kullanıcılardan büyük ilgi gördü.
    Samsung'un S22 serisi S21'e göre kullanıcılardan üç kat daha fazla talep aldı.

Ön siparişin sona ermesiyle Galaxy S22, 128 GB hafıza seçeneği ve 8GB RAM özelliğiyle 14.499 TL'den, 22+ ise 128GB ile 256GB hafıza seçeneği ve 8GB RAM özelliğiyle 18.999 TL'den başlayan fiyatlar ile satış....

Gelir dengesizliği hat safhaya çıkmış...
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

Otobüs firmaları, bazı seferlerde uçaklardan daha pahalıya bilet kesmek durumunda kalıyor.

Mesela 14 Mart tarihinde İstanbul'dan Sivas'a seyahat etmek isteyen bir yolcu, uçak ile gitmeyi tercih ederse 420-485 lira arasında bilet parası ödüyor.

Aynı güzergahı otobüs ile giderse, fiyat 450 lira oluyor.

Aynı kişi İstanbul-Sivas arasındaki 880 kilometrelik mesafeyi şahsi otomobili ile katetmek isterse, 100 kilometrede ortalama 8 litre mazot yakan bir araba ile, 1.540 liraya seyahat edebiliyor.

Otomobilde beş kişinin olduğu düşünüldüğünde kişi başı seyahat 308 liraya geliyor. Tabii otomobilin yıpranma payı ayrı bir konu...

Yine aynı şekilde İstanbul-İzmir seyahatini otobüs ile yapmak isteyen bir kişi 250 lira ücret ödemek durumunda kalıyor. Aynı yolculuğu uçak ile yaparsa 290 liraya bilet bulabiliyor.

TL yi 7 den 15 e değersizleşmenin bedelini en ağır şekilde ödüyoruz...

FAİZ ARTIRILIP Dolar 7 de kalsaydı TR deki insanlar bu kadar sefil olmazlardı...

Dolarla mı maaş alıyorsunuz diyenlerin bu işten ne kadar anlamadıklarını umarım seçmenleri de anlayabilmiştir...
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    4,831
    herkes bi şeyler fışkırtmış....

Reis dedi ya doktor maaşlarını sordum ortalama 8 bin ila 25 bin arasında alıyorlarmış dedi.Demek ki tam ortalama 16 civarında.Yahu akıl var fikir var 16 bin lira ile ne bmw si ne evi ne arsası geçinmek bile hanımı çalışmayan evi kira olan evli olan bir doktor için artık zor.Doktor denince hemen akla iyi kazanan proflar geliyor.Yahu adam prof olana kadar ayrı bir dünyada ayrı bir boyutta yaşıyor,bir tıp profunun hakiki anlamda iyi para kazanmaya başlaması 40 yaşından sonradır,üstelik hepsi de para kazanamaz,her dalda para yoktur.E adam 40 da para kazanmaya başladı 50 de zengin oldu ama hayat bitti yaşanamamış bir gençlik ailene çocuğuna hobilerine ayıramadığın koca bir hayat.Üstelik bu işi paraya çevirmek her profun becerebileceği bir şey de değildir.Ortalama doktor şu anda 15 bin falan alır ,bu da cidden anlamsız ben emekli doktorum asla kimseye doktorluk tavsiye etmem,bu zamanda cidden akıl işi değil.Ben de emekli olur olmaz 53 yaşında cerrah için genç denebilecek yaşta bıraktım,bu haliyle bu meslek zekama hakarettir diye düşündüm,hayatımdaki en doğru karardı.

7.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Reis dedi ya doktor maaşlarını sordum ortalama 8 bin ila 25 bin arasında alıyorlarmış dedi.Demek ki tam ortalama 16 civarında.Yahu akıl var fikir var 16 bin lira ile ne bmw si ne evi ne arsası geçinmek bile hanımı çalışmayan evi kira olan evli olan bir doktor için artık zor.Doktor denince hemen akla iyi kazanan proflar geliyor.Yahu adam prof olana kadar ayrı bir dünyada ayrı bir boyutta yaşıyor,bir tıp profunun hakiki anlamda iyi para kazanmaya başlaması 40 yaşından sonradır,üstelik hepsi de para kazanamaz,her dalda para yoktur.E adam 40 da para kazanmaya başladı 50 de zengin oldu ama hayat bitti yaşanamamış bir gençlik ailene çocuğuna hobilerine ayıramadığın koca bir hayat.Üstelik bu işi paraya çevirmek her profun becerebileceği bir şey de değildir.Ortalama doktor şu anda 15 bin falan alır ,bu da cidden anlamsız ben emekli doktorum asla kimseye doktorluk tavsiye etmem,bu zamanda cidden akıl işi değil.Ben de emekli olur olmaz 53 yaşında cerrah için genç denebilecek yaşta bıraktım,bu haliyle bu meslek zekama hakarettir diye düşündüm,hayatımdaki en doğru karardı.

konu doktorun maaşı yada doktorluk mesleğinin zorlukları değil asla da olmamıştır.

eleştirisel olarak diğer meslek grupları ile karşılaştırılmasıdır.
    uzman çavuş ve polis ile doktorun kıyaslanmasına eleştiri getirdim.

her mesleğin kendi mecrasında zorlukları ve sıkıntıları vardır.

şahsen benim düşünceme göre maden işçisinin ücreti hepsinden daha fazla olmalı.
    ilkokul mezunu bir maden işçisi ile doktoru mühendisi kıyaslamak ne kadar doğrudur.

burada konuşulması gereken konu doktor ücretlerinin yetersizliği olmalı.
    çalışma koşullarının daha iyileştirilmesi olmalı.
    Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.

Alıntı Originally Posted by TOPRAK-SERDAR Yazıyı Oku
    konu doktorun maaşı yada doktorluk mesleğinin zorlukları değil asla da olmamıştır.

eleştirisel olarak diğer meslek grupları ile karşılaştırılmasıdır.
    uzman çavuş ve polis ile doktorun kıyaslanmasına eleştiri getirdim.

her mesleğin kendi mecrasında zorlukları ve sıkıntıları vardır.

şahsen benim düşünceme göre maden işçisinin ücreti hepsinden daha fazla olmalı.
    ilkokul mezunu bir maden işçisi ile doktoru mühendisi kıyaslamak ne kadar doğrudur.

burada konuşulması gereken konu doktor ücretlerinin yetersizliği olmalı.
    çalışma koşullarının daha iyileştirilmesi olmalı.
    Niye ki maden işçisi somada öldü ölenlerin aileleri başkasını almayın ölenin yerine onun oğlunu alın diye yalvardı.Demek ki o kadar riskli olmasına zor olmasına rağmen ve az kazanmalarına rağmen hemen o işçinin yerine yenisini buluyorsun.Misal çok özel bir ameliyat olman gerektiği zaman devletten istifa eden ve yerine adam yetiştirmeyen bir prof un yerine neden hemen yenisi gelmiyor.Öyle ya o kadar doktor var niye hemen yerine yeni bir doktor gelip o ameliyatı ve işlemi yapamıyor.Herkesin yaptığı iş para etmez,messi gibi topa vurabilen futbolcu olmadığı için messi o parayı alıyor.O prof o ameliyatı layıkı ile yapabilmek için 30 yıl uğraşıyor ömrünü her gün kalifiye bir şekilde çalışarak harcıyor.Madene bugün başvursan yarın sana tulumu giydirip işbaşı yaptırıyorlar.Aradaki fark bu

Sayfa 839/971 İlkİlk ... 339739789829837838839840841849889939 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •