-
Yedire yedire düşüşe devam. Bu iş 2, 5 ta tamamlanır. Ytd
-
İşte spk asıl burda devreye girmesi ve brüte sokması lazım. Uyarı geldiğinde sanırım 3, 10 larda bir yerdeydi. Yani devre kesiciye girmeden olağandışı bir düşüş var. Ama spk aynı mrgyo da olduğu gibi malın tamamiyle ky ya yıkılmasını bekleyecek. Bu da yarın bir tabanla olabilir mesala. Ytd
-
Düşmesi gayet doğal asıl anormal olan 1,98 arz olup 1,95 gören bir gip şti ne uçacak kaçacak diye cilalanıp piyasaya sürülen kağıdı 3 tl nin üzerinden almaktır. Defalarca yazdım buraya ama her ne hikmetse bazı çok bilmiş arkadaşlar bizleri suçladı. Başa gelen çekilir yukarıdan maliyetle alanlara müstehaktır.
-
vereceksen verde altta bekliyoruz ne bu mıy mıy
-
Safkarin degil spk nin Allah belasini versin aciga satisi yasakliyacagina brut takasa alsaydin ya bu sekilde hergun dusecegi belliydi
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
2.37 den vermiştim, gelirse gelsin diye bekliyorum ama herseyede hazirlikli olunmalidir.En ufak bir ılınmada borsa toplar.kagitlar hızla tırmanacaktir
VSP355g cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
Bu aynı galip in yedirmesine benziyor hergün % 6-7 aşağı millet ortalama düşürmek için bazıları tepki gelecek diye alır aldıkça hisse düşer. Eğer mrgyo deki gibi olursa bu yedirme yarın taban olur sonra brüt takasa alınır. Ytd
-
Halka arz fiyatı 1,98 en yüksek gördüğü yer 3,37 ikisinin toplamı 5,35 /2 =2,67 ortalamaya gelir.Yani aracı kurumların maliyet ortama fiyatı.Buralardan aşağılara gelirse destek gelebilir.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri