Sayfa 84/1223 İlkİlk ... 34748283848586941341845841084 ... SonSon
Arama sonucu : 9779 madde; 665 - 672 arası.

Konu: Viop 24 muhabbet

Alıntı Originally Posted by metin68 Yazıyı Oku
    ama reis ne zaman darda kalsa bahçeli çekti kurtardı koalisyona izin vermedi hep perde arkasında kaldı miting bile yapmadan barajı geçti gitti partideki metal yorgunluğu reise yansımadı halk reise sana güveniyoruz anlıyoruz ama sen de bizi anla aşağısı senin gibi değil dedi ama seni de yedirmeyiz dedi

muhalefet de artık yargılayacaz şunu yapacaz bunu yapacaz intikam alacaz söyleminden vaz geçmelidir bunlar onlara fren oluyor
    7 Haziran 2015 akşamından bu yana ülkedeki en kritik kararları Bahçeli alıyor zaten. Fazla değil 4 yıl önce Akp seçmeninin yüzde 70 i Mhpyi asla oy atılabilecek bir altetnatif olarak görmezken bugün bu oran tam tersidir.

2.  Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    boşver muhalifleri, olaya intikam kelimesi olarak değersizleştirilen bir pencereden bakma, kendi vicdanına sor :

yargılanması gerekli kusurlar, ciddi ihmaller var mı?
    bunu ben bilemem ben sade vatandaşım
    vatandaş gözüyle bakıyorum gelişmelere
    tekniğini taktiğini analizini siyasetçiler yapsın
    mesela ben vatandaş olarak reis zayıflasın diye hdp ye oy vermeyi anlamam akşeneri sahaya sürmek benim aklıma gelmez
    bu toplum bilimcilerin ve siyaset mühendislerinin işi
    bunu ben bugün kılıçtaroğlu konuşunca anladım anca
    ne dedi ben farklı kimlikleri meclise taşıdım ak parti 49 dan 42 ye düştü aklımı seveyim ben başarılıyım
    tamam ama sen şunu da akıl etmelisin vatandaşın bir koruma iç güdüsü var sadece ekonomiyi bozarım maçı alırım ile olmuyor demek ki

ha olacaksa bekleyelim tekrar bakalım olacak mı

kılıçdaroğlu kesin olarak istifa etmesi gerekli..

ingilterede cameron brexit referandumu istediğinin tersi sonuçlandı diye hukumetle alakası olmayan bir konu olmasına rağmen istifa etti..

theresa may e görevi devretti..

düşünün elinin altında nükleer silah kodları, bm 5 üyeliği, dominant bir ekonomi vesaire var ama adam başbakanlıktan istifa etti.

kılıçdar parti genel başkanlığından ayrılamıyor..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

4.  Alıntı Originally Posted by Whitewalker Yazıyı Oku
    Her dediğinde Tokatlıyoruz.. hala troll siyaseti
    Yapıyorsun .

Cevap ver ; Oslo görüşmesini kim yaptı

Hdp ile açılım süreci yürüten kimdi

İşiniz gücünüz yalan Ve takiye
    Arkadaşım ben sana kaç defa cevap vereceğim ben MHP ye oy attım bu zamana kadar taki bu seçimde ak partiye attım die ?

Ben açılımı desteklemedim destekleyeni soracaksın o dönemde ak parti tek başına iktidar da olamadı ilk seçimde

Bu seçimde. MHP ye oy vermedim merilin önünü kesmeye çalışıyor adil olmuyor die gittim ak partiye verdin die

Buna ek Bahçeli miting yapmadı ak partide Kandil el bab operasyonundaki tutumunu beğendiğim die

Birkere dsp ye oy verdim oda Apo yakalandığında die

İşi gücü yalan takviye olan ortada

Seçim günü gördük neymiş Anadolu ajansı uydurma veriyormuş neymiş öndeymiş die harıl harıl yayın yaptılar Facebook’tan sonra kabul ettiler koltuğu bırakmayan genel başkan diktatör diyor kim yalancı bu millet görüyor veriyor odunu

5. Ben diyorum ki 20 sene olacak

20 senedir birkere hükümet yönetme fırsatı dahi verilmemiş bir parti

Kaç seçimdir kaybeden bir genel başkan

Burada milletle atışacağınıza nerde yanlış yapıyoruz sorgulayın diyorum

Burada millete trol vs hakaret edeceğinize

Gidin genel başkanınıza hesap sorun

Kaç para maaş alıyor genel başkanlıktan da başarısız olduğu tüm millet kendi partilisi görürken görmezden geliyor
    Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

6.  Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    kılıçdaroğlu kesin olarak istifa etmesi gerekli..

ingilterede cameron brexit referandumu istediğinin tersi sonuçlandı diye hukumetle alakası olmayan bir konu olmasına rağmen istifa etti..

theresa may e görevi devretti..

düşünün elinin altında nükleer silah kodları, bm 5 üyeliği, dominant bir ekonomi vesaire var ama adam başbakanlıktan istifa etti.

kılıçdar parti genel başkanlığından ayrılamıyor..
    Helal olsun abi seçmen dediğin partili dediğin böyle olur işte

7. İnce bile çıktı tv karşısına yenmişte yenmiş yenmişte yenmiş bu zihniyetin seçim kazanma derdi hükümet olma derdi YÖK die demeçler verdi unuttunuzmu güzel kardeşim

İnceyi ilk gündem kullanıp attılar

Adam partisinden fazla oy aldı

K.k ya göre daha başarılı olduğunu hissettirdi

Niye adamın önünü açmıyorsunuz verin genel başkanlığı göstersin hünerini

8.  Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    İnce bile çıktı tv karşısına yenmişte yenmiş yenmişte yenmiş bu zihniyetin seçim kazanma derdi hükümet olma derdi YÖK die demeçler verdi unuttunuzmu güzel kardeşim

İnceyi ilk gündem kullanıp attılar

Adam partisinden fazla oy aldı

K.k ya göre daha başarılı olduğunu hissettirdi

Niye adamın önünü açmıyorsunuz verin genel başkanlığı göstersin hünerini
    adama asansörde bile yer vermediler partide mi yer verecekler
    helal olsun yine de müthiş performans sergiledi
    sadece apolette resepsiyonistte şiirlerde falan hata yapmış ha bir de koca adamı bisiklete bindirdiler
    ya kardeşim ülke yöneteceksin mafyası var teröristi var hırlısı var bisikletle nasıl işe gideceksin fabrikada tütün sarmaya mı gidiyon dedi onu da yemedi millet

Sayfa 84/1223 İlkİlk ... 34748283848586941341845841084 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •