Sayfa 84/189 İlkİlk ... 3474828384858694134184 ... SonSon
Arama sonucu : 1563 madde; 665 - 672 arası.

Konu: RAYSG - Ray Sigorta

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by Dow16 Yazıyı Oku
    .Yolda bulmuş gibi mal satan şaşkınlar...ah gayret az kaldı......biraz daha azimle ıkınırsanız....çok yakında 50-60 krş'lu fiyatlara kadar içine edersiniz....sizden bu kaçmaz......ah gayret.....söz biz tek lot bile satmayacağız.....siz ne yapar ne eder altını çöpe çevirirsiniz...analar ne yetenekler doğururmuş be........siz dokunmadan bir bakışta dağları bile ufalarsınız.......size bir bardak pislik versek tüm dünyayı kendiniz gibi --ka bularsınız....gene size bir okyanus dolusu su versek bir bardakla pislediğiniz yerin santimini bile temizleyemezsiniz...siz neymişsiniz be........göz göre göre ırzına geçilen böyle bir hisse daha görmedim....ulan borsanın en sağlam hissesine en batak hisseden beter muamele çekmek nasıl bir sapıklıktır anlamak mümkün değil......buradaki fiyatlama normal hiç bir insani ölçüyle açıklanamaz.....siz nasıl bir yaratıksınız acaba....
    Kime yazıyorsun bunları! Bana yazıyorsa n, açık açık belirt. Borsa arz ,talep işidir.sana herhalde silah zoruyla aldırmadı kimse,inandın aldın.benim üzerime geldiklerinde 41 kr a kadar baskı kurduklarında nerelerdeydin?burada 1 TL üzerinde hisseyi överek milletin kanına giren sensin,beduaları alanda sensin.!

General Mobile 4G Dual cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by beyazsayfa Yazıyı Oku
    Kime yazıyorsun bunları! Bana yazıyorsa n, açık açık belirt. Borsa arz ,talep işidir.sana herhalde silah zoruyla aldırmadı kimse,inandın aldın.benim üzerime geldiklerinde 41 kr a kadar baskı kurduklarında nerelerdeydin?burada 1 TL üzerinde hisseyi överek milletin kanına giren sensin,beduaları alanda sensin.!

.Burada sata sata tahtanın içine eden kimse/kimseler ona/onlara yazdıklarım...bu sensen sanada geçerli.......burada kazanan sensin biz kaybedeniz.....kazanan varken beddua neden bize düşsün....birde malını doğru düzgün satana ne denirki,biz onlara bir şey demiyoruz........biz inandık aldık....gördüklerimizi,inandıklarımızı yazdık.....yazıpta gelenlere mal çakmadıkki, birde üstüne dünyaları aldık...sende senin gibi satanlarda bize teşekkür etmeli...ah buna rağmen beddua eden varsa dönsün başına yıkılsın o beddua.....
    Son düzenleme : Dow16; 31-05-2017 saat: 15:22.

3.  Alıntı Originally Posted by Dow16 Yazıyı Oku
    .Burada sata sata tahtanın içine eden kimse/kimseler ona/onlara yazdıklarım...bu sensen sanada geçerli.......burada kazanan sensin biz kaybedeniz.....kazanan varken beddua neden bize düşsün....birde malını doğru düzgün satana ne denirki,biz onlara bir şey demiyoruz........biz inandık aldık....gördüklerimizi,inandıklarımızı yazdık.....yazıpta gelenlere mal çakmadıkki, birde üstüne dünyaları aldık...sende senin gibi satanlarda bize teşekkür etmeli...ah buna rağmen beddua eden varsa dönsün başına yıkılsın o beddua.....
    Asıl siz bana dua edin. Spek benden aldığı için bu kadar yukarı çekti.ben,80 kr tan vermeye başladım ve ben verdikçe yukarı attı.demekki siz yukarıdan çok aldınız ki bu kadar basıyor.bak spek bana şimdi iztar da aynısını yapıyor. Ben alıyorum o basıyor, o basıyor ben alıyorum. Bu bir savaş ,psikoloji savaşı cesur olmazsan kazanamazssın. Spek kim korkak, kim cesur test eder. Ama siz burada beddua ve küfür ederek ne kadar panik olduğunuzu belli ediyorsunuz.cesaret olmadan başarı olmaz.

4.  Alıntı Originally Posted by beyazsayfa Yazıyı Oku
    Asıl siz bana dua edin. Spek benden aldığı için bu kadar yukarı çekti.ben,80 kr tan vermeye başladım ve ben verdikçe yukarı attı.demekki siz yukarıdan çok aldınız ki bu kadar basıyor.bak spek bana şimdi iztar da aynısını yapıyor. Ben alıyorum o basıyor, o basıyor ben alıyorum. Bu bir savaş ,psikoloji savaşı cesur olmazsan kazanamazssın. Spek kim korkak, kim cesur test eder. Ama siz burada beddua ve küfür ederek ne kadar panik olduğunuzu belli ediyorsunuz.cesaret olmadan başarı olmaz.

iztr da sana destek olsun diye 1,84 den ben de 12.000 lot aldım anlaşılan benim destek yetmemiş. ama merak etme haftaya taze para ile iztar da kuvvetli bir destek daha atacagım. varsın baskı kursun bosada para bekleyerek kazanııdıgını bilenlerdenim.

5.  Alıntı Originally Posted by beyazsayfa Yazıyı Oku

iztr da sana destek olsun diye 1,84 den ben de 12.000 lot aldım anlaşılan benim destek yetmemiş. ama merak etme haftaya taze para ile iztar da kuvvetli bir destek daha atacagım. varsın baskı kursun bosada para bekleyerek kazanııdıgını bilenlerdenim.bu tahtaya gelince, bu tahta temmuza kadar bekeleycek gibi duruyor. ancak yolu uzun bekleyenler çorbayı içecek

6. .Bravo durmak yok.....yıkıma devam.......% 0,94.krş.....tek eksiğiniz çok yavaşsınız....daha hızlı pisleyin.....yıkın yakın yok edin........içinizdeki cevheri kusun.......ve düşürün şunu % 60-70 krş lara size bu kadar ufak kıyım yakışmıyor.....hadi yıkıcı sapıklar işbaşına......

.Sizi tarih yazacak...kitaplara konu olacaksınız...bence tün dünyada tez konusu olacaksınız...böyle bir bilançoyu pislemek,katletmek huşunda dünya literatürüne gireceksiniz.....bravo size..
    Son düzenleme : Dow16; 31-05-2017 saat: 12:42.

7. Ey bu tahtayı bu hale getiren ****** çocukları . Burdan kazandığınız paraları *****zın amına sokun . Kazandığınız paraları evlatlarınızın hastane parası yapın , kazandıklarınızı Allah yedirmek nasip etmesin.

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

8. Verdik çıktık daha da işimiz olmaz tekrar yazayım kazandıklarınızı .........

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sayfa 84/189 İlkİlk ... 3474828384858694134184 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •