Şu mübarek cuma günü kağıdı baskılayanların Allah belasını versin...Selamun- kavlen
Şu mübarek cuma günü kağıdı baskılayanların Allah belasını versin...Selamun- kavlen
Gjklpo
SM-C7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
NE ELBİSELER GÖRDÜM,İÇİNDE İNSAN YOK ; NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK...
Dahada cikmaz. Bi 84 u kiramadi pic
SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaslar alyag sirketini aradim musteri temsilcisiyle gorustum haber dogru diyor sikayette buluna bilirsiniz diyor hakkinizi araya bilirsiniz dedi yanlislik oldugu dogruymus
yahu siz daha hala haberin doğru olup olmadığını mı araştırıyorsunuz. dün akşam saatlerinde yayınlanan spk bülteninin sonlarında var haber. spk bülteninin doğruluğunu araştırmak akıl karı değil beyler. şu olur sermaye piyasaları uzmanları yanlış hesap yapıyor der şirket yönetimi itiraz eder o başka. ama bazıları çıkıyor uydurma bilmem ne böyle bir haber kap ta yok gibi anlamsız yazılar yazılıyor. bu haberi kap ta duyurmak zorunda alyag oda işin başka tarafı.bugün mutlaka kap açıklaması yapılır
ben sadece beklemeyi düşünüyorum. mahkemeye versem sonucunu görmeye ömrümüm yetip yetmeyeceğini dahi bilmiyorum. bakın kervansaraya zeynep tümere spk çağrı yapman zorunlu dedi. o hayır değil sen yanılıyorsun dedi. mahkemeye gittiler. sanırım 2013 ten bu yana mahkemelikler spk ile
Son derinligi paylasirmisin arkasim
SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri