yani sadece bu hisseyi halka arzdan alanlar mı çok kazandı....çok şanslılarda biz bi yıl önceden endeks 70 binden aldıkda endeks 110 a vardığında zarar ettik..anlamadım...bahtsız bedevi ne diyelim.......
ama şu sıralar durağan a bağladı....az bir yükselse ishal durumuna geçiyor.....sürekli bir baskı..ne zaman biter işte onu spek biliyor...bizim bileceğimiz ne kadar sabır göstereceğiz...onu da spek bilmiyor...
sadece iyi temettü veriyor diyerek hissede beklemek de yanlış....net,cede halen bir hisseniz var....aldığınız temettüyü hisseye yatırırsanız biraz biraz artırırsınız...aselsana bakın 20 den bölündü şimdi 30.....1 hisse sadece 2017 de 3 e katladı...2017 den öncekileri saymıyorum bile...keza iş bankasının tüm türev kağıtları hem temettü hem bölünerek çoğalma yaşadılar,keza bim o hisseye halka arzdan girenler kaç trilyona ulaştı kimbilir,ereğli,tüpraş,...daha niceleri.....burada amacım ne hissleri kötülemek nede yukarı çıkarmaktır......bi dünya zarar edip de aklın ermediği fiyatta olanlar da var..şimdi bizim bilançoya bakıp karlılık azaldı..dolar çıktı gibi yorumlara verilecek cevaptır bana göre....benim inandığım...şansın olacak...iyi zamanda iyi hisse de olmak..tek faktör bu...sonuç ve gerçek biz yerimizde saydık....onlar gitti..umarım en kısa zamanda işler terse döner....yanlışlık varsa kusura kalmayın...daha önce yazmıştım..biz önceden boka basmıştık üzerinde duruyoruz...
Yer İmleri