Sayfa 840/1001 İlkİlk ... 340740790830838839840841842850890940 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 6,713 - 6,720 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VIII

1.  Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Tabi ya , ihaleyi alacak olan oligarklar İngiltere 'nin hangi futbol kulübünü alacağını, bilmem kaç metrelik yatında hangi dünyaca ünlü mankenlerle uyuşturucu partisi yapacağını hesaplıyorlardır şimdi.
    özge varken başka ünlü manken tanımam..!!

Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Belki 100 milyar dolarlık devlet malı satıldı, 500 milyar dolar borç alındı ama benim maaşım 20 yıldır dolar bazında hep aynıydı, 3 yıldır dolar bazlı da düşüse geçti.

Kabaca 600 milyardan bana ne düştü ki ,dogalgazdan ne düşecek.

Bize değil Suriyelilere istifa ettirirlerdi, üstün ırk oldukları için çalışmamaları gerektiği söylenirdi.

Şaka değil. Bir Suriyeli öğrenci sınavsız girdiği üniversitede asgari ücret kadar burs alıyor amk. Bizim çocuklar da elinde diplomayla asgari ücret için ömrünü tüketiyor.
    Halkın %50si bir şekilde bana göre yanlış olan bütün bu politikaları onaylıyor. Demokrasiye inanan biri olarak diyecek bir şeyim yok.
    Ha bana kalsa dünya yapay zeka tarafından yönetilse hem barış dolu hem de refah içinde yaşardı ama böyle bir imkan yok.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

Alıntı Originally Posted by shorts Yazıyı Oku
    geçen yıl istifa edeydik kötüydü esas..

Hava karıştırmışlardır. 20 trilyon metre küp doğalgaz olsa orada durmazdın. Kanal istanbul olurdu hep oralar hemde masrafsız

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

Memleketime gelir derede ucbes balık tutar stres atar keyif yapardım lakin üsler yuzunden vede derenin kıyısına kurulan beton santrali yüzünden derede balık namına pek bir şey kalmadı. Güzelim dereyi bir kaç kişi para kazanacak diye hiç ettiler.

5.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Gözcü kardeş 20 hata olmasın en düşük 23.5 oldu alış oda anlık

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Beni kastediyorsanız Denizbank 20 bin doları 144 bine bozdu hatta 7.19 küsurat vardı.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
     Alıntı Originally Posted by shorts Yazıyı Oku
    Bu haber doğruysa tam bir rezalet...
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

7.  Alıntı Originally Posted by watcher46 Yazıyı Oku
    Beni kastediyorsanız Denizbank 20 bin doları 144 bine bozdu hatta 7.19 küsurat vardı.
    Bankadan çekip büroda bozdursaydınız keşke kötü olmuş sizin adınıza üzüldüm .

Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir

Sayfa 840/1001 İlkİlk ... 340740790830838839840841842850890940 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •