Sayfa 840/1044 İlkİlk ... 340740790830838839840841842850890940 ... SonSon
Arama sonucu : 8351 madde; 6,713 - 6,720 arası.

Konu: Sistem Takibi - II

İlk grafikler ortaya çıkmaya başlıyor...

Aşağıdaki grafik sanırsam Türkiye 'de bir ilk...

AKD verilerinin günlük olarak dönemsel durumunu gösteriyor...

Ekranda seçtiğimiz ilk tarihten itibaren, nasıl davrandığını ve sonrasında ne durumda olduğunu görebiliyoruz. Kimden kime geçmiş net olarak görülebileceğini düşünüyorum...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

Az önce bitirdiğim çalışmaya göre;

- Geçen seneden bu yana 1 yıl içerisinde işlem yapan en büyük 20 kurumun neler yaptığını görebiliyoruz.

- Sıralama NetLOT verisine göre yapılmıştır. Gün içi ne kadar işlem yapılsa da gün sonu elde kalan veya giden önemli oluyor...

Yeni düzenlemeye göre 2 mesaj önceki grafiğin sıralamasını düzenlenip yeniden paylaşayım...

Asıl yapmak istediğim şeyler bunlar değil ama bunları da merak ediyordum. Şimdi bu şekilde merakım giderilmiş olacak...

Kim ne yapmış görebileceğiz...

ToplamLOT 'a göre günlük değişimler...

Bu grafik de 1 yıl içerisinde günlük yapılan ToplamLOT 'a göre işlemlerin kaç LOT olduğunun ve en çok işlemi kimin yaptığının grafiğidir...

NOT: Kurumlar örnek olması açısından en çok işlem yapanlar arasından rastgele seçilmiştir. Bir anlamları yoktur. Şu an için anlamlı çalışma yapmıyorum. Artık isteğe göre anlamlı grafikler hazırlandıkça, anlamlar da kendiliğinden oluşacaktır...

Günlük AlışLOT miktarına göre grafik...

Çok bir anlamı olmasa da son 1 yıl içerisinde ne kadarlık gün içi alımlarla Alım yaptığının toplamını gösteren grafik...

Daha sonra sattığında düşülmeden grafik oluşturuluyor. Eğer düşülseydi daha önce paylaştığım ve yine de aşağıya eklediğim 2. grafik olan NetLOT grafiği oluşacaktı. Bu farklı bir bakış açısı için gerekli olacaktır...

Benden bu gecelik bu kadar olsun...

Herkese hayırlı geceler...

Kısmetse yarın seansta görüşmek üzere...

Yarın asıl yapmak istediğim grafiklere kısmetse ilk adımı atacağım inşaAllah. Bakalım ilk sonuçları ne zaman alabiliriz...?

Sayfa 840/1044 İlkİlk ... 340740790830838839840841842850890940 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •