Originally Posted by Karax Ne bekliyordun güzel mal verecekler. Yukardan aç gelene gidene dose. Direk 8100 uzeri açar 8200 uzerıne atar ptesi 8500 uzerınde oluruz diye düşünmüştüm
Originally Posted by *Bozkurt Akşam kapanışına iddiaya girin, kebap yemeye Ben eksi kapanış bekliyorum.
ben bu ortamda mal almam aksine satarım valla yani testere devam eder ama yön yine de yukarı cıkacak bıktırmadan olmaz
Yatırım tavsiyesi değildir.
Originally Posted by lemur ben bu ortamda mal almam aksine satarım valla yani testere devam eder ama yön yine de yukarı cıkacak bıktırmadan olmaz sanki para bugün gelecekmiş yabancı yatırımcı sıra olmuş gibi hava estirildi neyse güzel trade fırsatı verdi şu ana kadar kimi sıkıştırırsa o yöne kıracak. sonucuna göre yorum yaparız ancak.
Originally Posted by MiniYatirimci sanki para bugün gelecekmiş yabancı yatırımcı sıra olmuş gibi hava estirildi neyse güzel trade fırsatı verdi şu ana kadar kimi sıkıştırırsa o yöne kıracak. sonucuna göre yorum yaparız ancak. Evet evet. Yabancılar, girmek için kapıda birbirini eziyorlar. [emoji3]
Originally Posted by *Bozkurt İlk defa o kadar parayı görünce normal o duygu dayucuğum kar buldun mu yapıştır Vob para katlama sanatıdır Grafik çok sağlam abi tavana gidecek galiba
Originally Posted by ArcModerna Grafik çok sağlam abi tavana gidecek galiba Sen malları verdin ya, şuan o duygu normal pişmanlık hissi alırkende satarkende olur dayu bu işler büüüle, deki niye ele, işte bele
Hamdım Piştim Yandım
Ben Akçay üstad ne yabars onu yabcam. Bekliyorum reis
Forum Rules
Yer İmleri