Sayfa 845/2404 İlkİlk ... 34574579583584384484584684785589594513451845 ... SonSon
Arama sonucu : 19227 madde; 6,753 - 6,760 arası.

Konu: Finans ve Muhabbet Mekanı

1.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    R&R hocam ...işte bu söyleme karşıyım ..piyasa engellenmiyor ..tüm dünyada ralli var...bize özgü değil.
    hocam trump hakkında bir açıklama ya da trump ın yaptığı ters bir açıklamada amerikan borsaları satış yiyebiliyor değilmi ..örneklerini gördük... ee bizde ...avrupa için ciddi açıklamalar... birde füzeler için nato ya gözdağı yada benim yorumum rest çekme ...eee bizde 400 puanlık bir gevşeme ...bize özgü hocam bize özgü
    Yatırım tavsiyesi değildir...
    https://www.youtube.com/watch?v=pBGfUybFnAs

2.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    TRUMP geldiğinden beri tüm dünyada bir yükseliş var ..yani yükselen trend ..bu kadar basit ..ve hepimizin de iyi bildiği gibi İstanbul borsası Dolar bazlı nerdeyse yarı yarıya ucuz ...benim takıldığım nokta düzeltmesiz gitmesi ..

değerli sinter şahittir ..tee kasım ayında o dip ve karanlık günlerde borsa çok yükselecek dedim.
    Dipten beri .... tavanın dibini bile sıyırdığınıza şahidim hocam
    Mutluluk uzun dönemde dengeye gelecektir .

3.  Alıntı Originally Posted by Rock'n Roll Yazıyı Oku
    hocam trump hakkında bir açıklama ya da trump ın yaptığı ters bir açıklamada amerikan borsaları satış yiyebiliyor değilmi ..örneklerini gördük... ee bizde ...avrupa için ciddi açıklamalar... birde füzeler için nato ya gözdağı yada benim yorumum rest çekme ...eee bizde 400 puanlık bir gevşeme ...bize özgü hocam bize özgü

Daha 5 gün önce 20 Temmuz 134950 gören vob ertesi gün yani 21 Temmuzda 132550 gördü ..al sana düzeltme ..daha ne olsun ..2400 point
    Hayat hoş gerisi boş

4. Müslümanlar an bu andır 2-3 dkya sağlam düşmeye başlamazsa bugün de duman olduM.
    Mutluluk uzun dönemde dengeye gelecektir .

5.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Daha 5 gün önce 20 Temmuz 134950 gören vob ertesi gün yani 21 Temmuzda 132550 gördü ..al sana düzeltme ..daha ne olsun ..2400 point
    onu saymam

güzel olan şu ki .. farklı düşünceye sahip olsak da ..kaldı ki aynı şeyleri farklı açılardan değerlendiriyoruz .. belli bir saygı çerçevesinde ...karşı fikirlere saygı duyarak.. hakaret etmeden .. alay etmeden... medeni bir şekilde tartışma yaşanması ... ne mutlu bize diyorum ...

6.  Alıntı Originally Posted by sinterklass Yazıyı Oku
    Dipten beri .... tavanın dibini bile sıyırdığınıza şahidim hocam
    mesela bir örnek daha ..tee 3 yıl önce garan'ı yaklaşık bu fiyatlarda trade etmiyor muydum? 3 sene geçti dolar 2.60 di 3.60 oldu ..ee GARAN? 3 SENE GEÇMİŞ ..hatta 4 sene ..sen şahitsin ...

Yani demem o ki İstanbul borsası çok da pahalı değil ..ama 8 aydır nefes almadan yükselmesi ilginç.
    Hayat hoş gerisi boş

7.  Alıntı Originally Posted by Rock'n Roll Yazıyı Oku
    onu saymam

güzel olan şu ki .. farklı düşünceye sahip olsak da ..kaldı ki aynı şeyleri farklı açılardan değerlendiriyoruz .. belli bir saygı çerçevesinde ...karşı fikirlere saygı duyarak.. hakaret etmeden .. alay etmeden... medeni bir şekilde tartışma yaşanması ... ne mutlu bize diyorum ...
    Evet ..çok güzel ..hep böyle olur İNŞALLAH
    Hayat hoş gerisi boş

8.  Alıntı Originally Posted by Rock'n Roll Yazıyı Oku
    haftalık hesaplamam ..biraz uçuk gelebilir ..bilgileriniz ile harmanlayın ..saçmaladıysam atın gitsin

bu hafta ...

x100 dip 105200.. tepe 108200 -700

sonraki 2 hafta boyunca dip 105200 kırıldığı taktirde 101.000 tepe 113.500 -- 114000

2 ay 3 hafta sonra ..11 hafta diyelim ...dip 105.000 kırıldı ise 101 000 max .. tepe 123000 --125000

vadeli bu hafta dip 132.000 -131800 tepe 136500

kısa uzun vadeli hesaplamalarım bunu ortaya koyuyor ..olasılık dersek .. yüksek diyeyim ...

çok erken oldu ama bence böyle ...yanılırsam boynum kıldan ince ..eleştirilere açığım

bu arada da sıfır gider...1 sıfır neden atıyorlar..2 sıfır atsınlar... kasmasınlar
    öne çekeyim .... çok iddialı bir yorum benim için... biraz öncekiler ile tezat oluşturuyor ama ...piyasa gerçeğini hesaplarım bana böyle verdi ... her ne kadar birtakım gelişmelere kızsam dahi... uymak zorumdayım ....

yanılabilirim ..kar da zarar da benim ortağım ...paylaşımlarım bilgi denizinizde yoğrulsun ...

Sayfa 845/2404 İlkİlk ... 34574579583584384484584684785589594513451845 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •