Sayfa 845/1001 ÝlkÝlk ... 345745795835843844845846847855895945 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 6,753 - 6,760 arasý.

Konu: Viop XLIV

1.  Alýntý Originally Posted by sindoma53 Yazýyý Oku
    Dr. Öðr. Üyesi Tuðberk ÇÝTÝLCÝ
    @atugberk
    ·
    2s
    NEBATÝ: TÜRKÝYE EKONOMÝ MODELÝ ÝLE SAÐLADIÐIMIZ YÜKSEK BÜYÜME VE ÝSTÝHDAM ARTIÞI SAYESÝNDE DÜNYA EKONOMÝLERÝNDEN POZÝTÝF YÖNDE AYRIÞMAYA DEVAM EDÝYORUZ

Beðenebileceklerin
    ·
    Daha fazlasýný gör
    Piyasa Gündem��
    @Reggulator1
    ·
    19s
    ��Erdoðan: Yolsuzluklarýn olmadýðý, rüþvetin olmadýðý, yoksulluðun Allah’ýn izniyle olmayacaðý bir Türkiye’yi biz yapacaðýz, bunu biz yaparýz. Þu an onun hazýrlýðý içindeyiz

sn cash ,

size demin bu algýdan bahsettim bu iþ sadece borsada dönmüyor.
    bide bu partiyi deneyelim diye oy veren olacak
    Anlýyorum. Söyleyecek bir þey yok. Mallarýn üstüne yatýp beklemek düþer bize
    Yatýrým tavsiyesi deðildir.

2. Pis yedili nin selamý var.. beraber çay kahve demleniyoruz Ýstanbul da... Alayiniza giydiriyoruz

Redmi Note 9 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Dünya piyasalarý baya kötü iken BÝST'de hikaye þimdilik bitmiþ olabilir.. hafif bir nefes aldýrmak için düþer miyiz?
    Yazdýklarým kendime günlük tutma amaçlý olup hiçbir þekilde YATIRIM TAVSÝYESÝ ÝÇERMEZ.

4.  Alýntý Originally Posted by the_economist Yazýyý Oku
    Dünya piyasalarý baya kötü iken BÝST'de hikaye þimdilik bitmiþ olabilir.. hafif bir nefes aldýrmak için düþer miyiz?
    ne kadar düþüþ istiyorsunuz , saatlik olarak belli bant aralýðýnda oynuyorlar mesala geçen haftadan beri özel bankalarda bir satýþ mevcut.Diðer kurumlarla al verde olabilir , çok aþaðý düzeltme olacaðýný düþünmüyorum 3480 altýný beklemem çok büyük olay olmadýðý sürece
    BORSADA KESÝNLÝK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
    Burada yazýlan çizilenler eðitim çalýþmasýdýr yatýrým tavsiyesi deðildir .

5. Bu dansözlükleride hacim bugun yapamadý para yok veya makianalar bugun dinlenmede

6.  Alýntý Originally Posted by sindoma53 Yazýyý Oku
    ne kadar düþüþ istiyorsunuz , saatlik olarak belli bant aralýðýnda oynuyorlar mesala geçen haftadan beri özel bankalarda bir satýþ mevcut.Diðer kurumlarla al verde olabilir , çok aþaðý düzeltme olacaðýný düþünmüyorum 3480 altýný beklemem çok büyük olay olmadýðý sürece
    Sindoma hocam viop 30 yüzde eksi 2.5 anlaþalým olmaz mý
    Yazdýklarým kendime günlük tutma amaçlý olup hiçbir þekilde YATIRIM TAVSÝYESÝ ÝÇERMEZ.

7. Selam söyle abeyime
     Alýntý Originally Posted by mandradasutvar Yazýyý Oku
    Pis yedili nin selamý var.. beraber çay kahve demleniyoruz Ýstanbul da... Alayiniza giydiriyoruz

Redmi Note 9 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alýntý Originally Posted by the_economist Yazýyý Oku
    Sindoma hocam viop 30 yüzde eksi 2.5 anlaþalým olmaz mý
    ayný cilve dow da var ortalamalarý aþaðý çekme derdindeler.
    düþüþ olacaksa bir anlýk olur yaz yaðmuru gibi , ama çok deðiþik olumsuz haberler olursa ona birþey diðemem.

Sayfa 845/1001 ÝlkÝlk ... 345745795835843844845846847855895945 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •