Sayfa 847/1044 İlkİlk ... 347747797837845846847848849857897947 ... SonSon
Arama sonucu : 8351 madde; 6,769 - 6,776 arası.

Konu: Sistem Takibi - II

1. Muhterem, calismalarini imkan dahilinde ilgiyle izliyorum ve cok degerli buluyorum. tesekkur ediyorum. Allah saglik sihhat versin. Ricam, Oyak Yatirim Menkul Degerler (OYYAT) ile ilgili Formet tarzi bir grafik ve yorum paylasma imkaniniz olur mu? simdiden tesekkur ediyorum. Selametle.

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

Alıntı Originally Posted by Dagruzgari Yazıyı Oku
    Muhterem, calismalarini imkan dahilinde ilgiyle izliyorum ve cok degerli buluyorum. tesekkur ediyorum. Allah saglik sihhat versin. Ricam, Oyak Yatirim Menkul Degerler (OYYAT) ile ilgili Formet tarzi bir grafik ve yorum paylasma imkaniniz olur mu? simdiden tesekkur ediyorum. Selametle.
    Teşekkür ederim...

Sadece grafik isteseniz çok kolay da; işin içine yorum girince, mesuliyet duygusundan üzerime bir ağırlık çöküyor...

Yine de bir şeyler karalamaya çalışırım...

PKART...

Gün sonu AKD...

PKART...

Gün içi AKD...

Karşılıklı paslaşmalar hemen belli ediyor kendisini...

ACP, GRM satım yönlü, YAT ve ANC alım yönlü taraf oluşturmuşlar...

PHC ve SKR 'de bunlara eşlik etmiş...

Karşılıklı işlem yapmayan IYM gözüme çarpıyor... Diğerleri hikaye...!!!

7. İyi akşamlar üstadım..

Öncelikle geçmiş olsun..

Çalışmalar ve bilgilendirmeler için teşekkürler..

Alıntı Originally Posted by 63cnr63 Yazıyı Oku
    İyi akşamlar üstadım..

Öncelikle geçmiş olsun..

Çalışmalar ve bilgilendirmeler için teşekkürler..
    Teşekkür ederim Çınar hocam...

Çalışmalar biraz aksasa da yine de ufaktan devam ediyor. En azından gözüme çarpan eksiklileri ekliyorum, hata fark edersem düzeltiyorum...

Ana hatları ile Takas ve AKD için yapacaklarım bitmek üzere. Sadece Takas ve AKD 'yi aynı grafik üzerinde birleştirme projem kaldı. Sonrasında Kademe Analizi uygulamamalarına geçeceğim...

Sonrasında ise, bunları topluca hizmete açma işlemi yani Web uygulaması projesi var...

Sonuçta, hâlâ uzun bir yol var demektir...

Sayfa 847/1044 İlkİlk ... 347747797837845846847848849857897947 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •