Sayfa 847/1007 İlkİlk ... 347747797837845846847848849857897947 ... SonSon
Arama sonucu : 8053 madde; 6,769 - 6,776 arası.

Konu: Viop XL

1. üst vadede ilk işlemi yapmış olduk...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    İYİ dayandık..Acaba biz kapandıktan sonra dow artıya mı gececek..Herif onu biliyor olduğundan olabilir mi?

3. Twitter'da biri emeklilik fonları GARAN devri yaptı demiş, muhtemelen onlar piyasadan alıyor. 100 milyon lot 1,4 milyar eder.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

4. Bence AB yakında dağılır. Eskiden Alman usulü diye bir şey vardı, herkes kendi hesabını öderdi. Almanya Ukrayna'ya yardımda ayak sürüyor gibi.

Endeks düzeltme yapsa da bazı hisseler güçlü kalmaya devam edecek..önemli olan onlarda kalmak..
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

6. TV'de SEÇ marketleri reklamı dönmeye başladı. ŞOK'un bir tık üstü bir market türü olabilir.

Son dönemde borsada sevilmeyen bir grup. Bilançolar sonrası hisselerine bakmak lazım, en son Ülker'in Yıldız Holding'den Önem Gıdayı alması sonrası hisseleri düştü, borçlulukları da çok gibi.

7.  Alıntı Originally Posted by katırcı_bedri Yazıyı Oku
    Endeks düzeltme yapsa da bazı hisseler güçlü kalmaya devam edecek..önemli olan onlarda kalmak..
    Dün akşam pazarı ucuzluğunda mal alan bugün ödüllendirildi, thy suyun üstünde 40 tele olmuş yine
    Hamdım Piştim Yandım

8. KRDMD 15,27
    KRDMA 12,92

Eskiden A ve B pahalı olurdu. Genel kurul öncesi bunlar değerleniyor sonra düşüyor genelde.

Sayfa 847/1007 İlkİlk ... 347747797837845846847848849857897947 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •