Dolar sessiz sedasız 33 demiş. Böyledir bu işler. Ateşin altını önce kısık açarlar ki kimse uyanmasın.
Bugün vade dönüşüm vardı paranın bir kısmıyla internet bankacılık üzerinden 380 günlük aylık ara ödemeli mevduat yaptım artan faiz uyguladılar başlangıç faizi 48 2.aydan sonra 48.02,48,04 gibi artışlarla devam ediyor.Bankanın sitesinde ara ödemeli oranı 43 olarak gözüküyor internet bankacılığında 48 ile açtım hesabı.
Kafamı karıştıran aylık faiz ödeme planı 11 ay olarak gözüküyor.Vade tarihi 11.07.2025 ancak bankanın bana ödeme yaptığı son tarih 10.06.2025.Vade bitişinde direk ana para vadesize geçecek son ay faiz ödemesi gözükmüyor.Hesap detayında yazan net faiz kazancında bir sorun yok 48 oranla 380 gün net faiz kazancı tutuyor.Acaba toplam faiz kazancını 11 aya bölüp öylemi ödeyecekler.
Son düzenleme : yolgider; 26-06-2024 saat: 09:25.
Asgari ücrete zam yapılmaması ve emekliye refah payı verilmemesi artık devalüasyon olmayacağını gösteriyo , döviz sıkıntımiz bitti , Mehmet Şimşek yönetimi mükemmel ilerliyo , tek sıkıntı memurların yüksek maaşları kaldı...
Mevduatta 50 yi geçen banka var mı?
KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.
26 Haziran Çarşamba 10:49
VAKIFBANK'IN DOLAR CİNSİ SERMAYE BENZERİ TAHVİL İHRACINDA İLK GETİRİ BEKLENTİSİ %9,250 - %9,375 BÖLGESİ OLDU
https://www.bloomberght.com/sondakika
sorsan sana doviz mevduatı olarak 0.5-1 teklif ederler...
demeki ki ,yabancının yeşili daha tatlı geliyor...
Yer İmleri