Sayfa 849/1023 İlkİlk ... 349749799839847848849850851859899949 ... SonSon
Arama sonucu : 8182 madde; 6,785 - 6,792 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Son Dakik...Bahçeli: Dövizdeki tırmanış tehlike sınırını geçmiş durumda!

Dolara mahkûm değiliz. Dolarla doğmadık, olmayınca da ölmeyiz.
    https://www.sozcu.com.tr/2018/gundem...amasi-2568346/
    memleket açık hava tımarhanesi adeta mq.

2.  Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Son Dakik...Bahçeli: Dövizdeki tırmanış tehlike sınırını geçmiş durumda!

Dolara mahkûm değiliz. Dolarla doğmadık, olmayınca da ölmeyiz.
    https://www.sozcu.com.tr/2018/gundem...amasi-2568346/

Bozacının şahidi şıracı , önce payandalık yaptıklarına eyyy Akp yada eyyy başkan şu yandaşlarına yaptırdığınız köprü ve tünellerden geçiş için milletin sırtına yüklenip geçmeyen araçlara devletin ödediği paralarda dahil tüm Dolar ödemelerini derhal 4 Tl den fiksle. . Bunları de sonra çık bana ona milliyeçilik vatan millet sakarya edebiyatı yap .
    umutabi aslında bu ani yükseliş mutlaka alttan alım fırsatı verecektir , 6.50 seviyeleri satış için iyi yerler, sen düşünmezsin pek, bende düşünmem ama illaki satmak isteyen için iyi yerler..

Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    7.38 seviyesi bankaların özsermayeyi hiç ettiği seviye olduğu yazılıp çiziliyor ...Oraya da bayağı yaklaştık....Doçe bank batacak dediler hissesi yerlerde sürünüyordu ..Bizim bankalar yine iyi dayanıyor ..sağolsun varlık foncular onalrın sayesinde bizim bankalar daş gibi duruyor....
    Bence 7.38 filan atmasyon 6 lı fiyatlar bankaları zorlar 2-3 sene bir daha dötü toplayamazlar. Sırada DİBS ler var, bankaların elinde %10 faiz oranlı dünya DiBS var hepsi külliyatıyle zarar. Esas sorun orada zamanında bu iş DEMİRBANK ı götürmüştü.

Alıntı Originally Posted by cankan Yazıyı Oku
    umutabi aslında bu ani yükseliş mutlaka alttan alım fırsatı verecektir , 6.50 seviyeleri satış için iyi yerler, sen düşünmezsin pek, bende düşünmem ama illaki satmak isteyen için iyi yerler..
    Olabilir tabi ama benim için önemli olan Doların nereye düşeceği değil ben bunlara güvenmiyorum sorunum bu. Yaptıkları yapacaklarının güvencesidir , Kepez ve Çukurova da el koydularsa her şeyi yapabllirler.

Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Bence 7.38 filan atmasyon 6 lı fiyatlar bankaları zorlar 2-3 sene bir daha dötü toplayamazlar. Sırada DİBS ler var, bankaların elinde %10 lu faiz oranlı dünya DiBS var hepsi külliyetiyle zarar. Esas sorun orada zamanında bu iş DEMİRBANK ı götürmüştü.
    DIBS ler henüz havada uçuşmuyor ......Bankalar satışa geçerse işler arap saçına döner...Dolarla borçlanıp TL ile kredi verdiler , DİBS aldılar , Araplara vb kişilere geri dönüşü olmayan dolar bazlı kredi verdiler ...Ben hep dedim banka bilançolarında aşırı makyaj var , Normalde bunlardan birkaçı nalları dikmiş olması gerekiyordu ama ne hikmetse hisseleri daş gibi duruyor.....!!!!!!!

6. https://www.dw.com/tr/türk-lirası-av...stı/a-45033196

Bankadaki paralara el koyulur mu? Neler konuşuluyor

7. başta umutabi ve dolarcı tüm dostlar bazı sözlerimle ayakta uyumam sebebiyle sizlerle ufakta olsa tartışma yaşadım faiz dolar artsın insin muhabbeti yüzünden bu yüzden sizlerden özür diliyorum bugün 6.14 den dolar alacak duruma geldim 3.50 lerde çok yüksek alınmaz riskli diyordum burada bize para versek alamayacağımız öğütler veriyormuşsunuz halbuki !!

Şimdi bir şey desem kimse samimi olduğuma inanmayacak ama vallahta billahta Doların bir an ünce 5 li fiyatlara düşmesini 10 `a çıkmasından daha çok istiyorum. Eğer yalan söylüyorsam tüm Dolarlarımı sabah koyduğum yerde bulmak nasip olmasın.

Sayfa 849/1023 İlkİlk ... 349749799839847848849850851859899949 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •