Sayfa 849/2404 İlkİlk ... 34974979983984784884985085185989994913491849 ... SonSon
Arama sonucu : 19227 madde; 6,785 - 6,792 arası.

Konu: Finans ve Muhabbet Mekanı

1.  Alıntı Originally Posted by mojetbit34 Yazıyı Oku
    abi her zaman kar olmazki demirden korksak trene binmeyiz demi borsada bu işler normal kötüsü 430 bekler beni eski maliyet düşük 391 .. bu ekler bagfs tan aldığımı alır olur biter flim bitmedi yine yazıyorum %3.5 düşer demiştim hala o geçerli olsun sonra yukarı daha sonra %10 mı düşeriz 30 mu o zaman fikrimi yazcam dümensiz iltifatınız için çok tşk ederim bildiğimden değil gördüğümü paylaşmıştım tutar tutmaz o başka borsaya birilerinin al demesiyle mal alınmaz satılmaz da okuyarak harman yapılır ama art niyetim asla olmaz olamaz 3 kruş para pul için kendime laf ettirmem abi herkez sever parayı fakat sözüm meclisten dışarı adam adamsa para için dümen yapmaz delikanlı gibi fikrini yazar geçer yanlışmıyım?

Hayatın her döneminde samimi olmak her zaman iyidir.

Yalancının mumu yatsıya kadardır.

Bir borsa forumunun sanal alemin'de borsa hakkında yalan yazmanın amacı ne? Ego öyle tatmin edilmez ki ..ego ..gelirsin adam gibi yazarsın ..haklı çıkarsın..öyle tatmin olur ...

Bu alemde amaç ...iyi insanlarla paylaşmak ve hoşça vakit geçirmektir ..yoksa bana ne senin GOLTS'den sana ne benim VOB'umdan ..

Sevgiler
    Hayat hoş gerisi boş

2. Bu şortları da piyasanın rekor üstünde rekor kırdığı günlerde yaptım ,öyle dipte yapmadım yani ...defalarca da yazdım bir kere daha yazayım:

Vade değişimindeki gap a oynadım ...bugüne kadar vade değişiminde gapı kaptmayan ve yaklaşık 10bin point aksi istikamette giden bir vade var mıdır?
    Hayat hoş gerisi boş

3. Bu forumda yazdığımdan beri 3 vade geçti bu 4. vade ..diğer 3 vade de net kazançtaydım ..yazılar duruyor ..bu vade de şimdilik tersteyim ..olur yani ..haşa melaike değiliz ..her şeyi bilecek ve ona göre pozisyon tutacak halimiz yok ...neyse o ...ne yapıyorsam onu yazıyorum bütün samimiyetim ile.
    Hayat hoş gerisi boş

4. Neyse ben gidip bi yemek yiyim ..uykum gelmezse devam ederiz ..uykum gelirse de siz devam edin.
    Hayat hoş gerisi boş

5.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Neyse ben gidip bi yemek yiyim ..uykum gelmezse devam ederiz ..uykum gelirse de siz devam edin.
    afiyet olsun bu arada dimedi dimeyin çimentolarda n çorba yapılmaya başlanmış test aşamasındalar
    bilmeden yazma düşünmeden konuşma.......

6. her derecelendirme kuruluşunun belirlediği seviyeleri revize etme hakkı olduğu gibi benimde yani R&Rich olarak yeni revize bilgilerimi sizlere sunarım onlar gibi nazik olamayacağımı şimdiden belirtirim

YARIN ZİRVE GEÇİLMEZ İSE POHU YEDİK BEYLER (longlar )

OHBEEEEEE (shortlar )

bugün çok güzel bir hazırlık yapılmış ...2 x30 hissesi hesaplarımı ihlal etmiş ..bunlar öncü gösterge olursa ..105200 dip seviiyemi revize ediyorum ... o kırmızı çizgi benim için çok önemli idi... yarın .... zirve geçilirse belirlediğim seviyeden kontrollü düşüş başlar ve 105 200 destek görevi görür ...kırılamaz ise kontrolsüz satış başlar ..101 de bile tutmak imkansızlaşır .... çok acil kod ile revizemi yusufçuk şifresi ile yolluyorum,
    saygılarımla
    Yatırım tavsiyesi değildir...
    https://www.youtube.com/watch?v=pBGfUybFnAs

7.  Alıntı Originally Posted by mojetbit34 Yazıyı Oku
    afiyet olsun bu arada dimedi dimeyin çimentolarda n çorba yapılmaya başlanmış test aşamasındalar
    http://www.hisse.net/topluluk/showth...t=470&page=414

http://www.hisse.net/topluluk/showth...p?t=65&page=42

Bu alemde paylaştığım tek küçük hisse buydu ...
    Hayat hoş gerisi boş

8. Arrow

Alıntı Originally Posted by Rock'n Roll Yazıyı Oku
    her derecelendirme kuruluşunun belirlediği seviyeleri revize etme hakkı olduğu gibi benimde yani R&Rich olarak yeni revize bilgilerimi sizlere sunarım onlar gibi nazik olamayacağımı şimdiden belirtirim

YARIN ZİRVE GEÇİLMEZ İSE POHU YEDİK BEYLER

Hocam sana revizeler kurban olsun be ya
    Hayat hoş gerisi boş

Sayfa 849/2404 İlkİlk ... 34974979983984784884985085185989994913491849 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •