Onemseyip incelediginiz icin minnettarim. Hakkinizi helal edin. Tesekkur ederim. Selametle![]()
Onemseyip incelediginiz icin minnettarim. Hakkinizi helal edin. Tesekkur ederim. Selametle![]()
OYYAT için benden bu kadar. Bilmediğim hisse için bu kadar derinlik yeterlidir diye düşünüyorum...
Bekleyip görelim neler olacağını...?
"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.
Az da olsa bir faydası olduysa kendimi mutlu hissederim....
Takas ve AKD işini yorumlamada ben de yeni sayılırım. Bu yönde gelişebilmek için uygulamalar geliştiriyorum. Fakat adamlar öyle cambaz ki; siz ne bulsanız anında başka dala konuyorlar...!!!
Yine de en doğru bilgiyi, fiyat veriyor gibi görünüyor...!!!
PKART...
Hakkında fiyat analizi yapmak istemediğim halde, takip edenlerin merak ettiğini bildiğim için az da olsa durumu değerlendirmem gerektiğini düşünüyorum...
- Şu anda her zamanki gibi yine kritik bir eşiğe gelmiş durumda. Ya buradan güç toplayıp artık yukarı bir trend başlatacak, ya da alt bantları aşağı kırarak, aşağı yolculuğuna devam edecektir...
- Alt tarafta 19.5 hiç de sürpriz olmaz. Bu hisseden her şey beklenir...!!!
- Bir hisse nasıl bu kadar karaktersiz olmalı ki, nasıl karaktersiz bir tahtacısı olmalı ki; enflasyon x10 yapmışken bu hisse aynı yerde durabiliyor. Hayretler içerisinde, içeride kalarak izliyorum...
![]()
Son düzenleme : T/A; 27-04-2023 saat: 00:46.
Baskı döneminin Takas değişimi...!!!
![]()
Düşüş döneminin Takas değişimi...
![]()
Hayırlı Günler...
Sağlık ve mutluluk dolu güzel bir gün olmasını diliyorum...
PKART...
Değişen bir şey yok. Yine Alnus pislik yapmaya devam ediyor. Tabii ki işbirlikçileri ile...!!!
![]()
Yer İmleri