Sayfa 849/882 İlkİlk ... 349749799839847848849850851859 ... SonSon
Arama sonucu : 7051 madde; 6,785 - 6,792 arası.

Konu: BRKSN - Berkosan Yalıtım

1. şu virman olayına geleyim 1 aylık akd atarak nerden gördün kim kime virmanlamış üstelik virman akd de gözükmez algoritmacı höstad takastan belli olur kim al ver yapmış ne höstadlar var be vay be 30 yıllık :O

2. Çocuk çocuk yazılar yazma buraya, öğrenmişin bir yerlerden viop, virman bilmem ne...Boşver virmanı mirvanı...Para kazanıyor musun onu söyle...Kazanıyorsan bereketini gör...Harbiden ne bulaşıkmışsın yahu !...İşine bak, gevezelik yapma...
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

3. Bu alemde tavana kadar hepi topu 50K lot olan tahtada vioptan bahsedene cahil derler...Güldürme kendini...

4. noldu zoruna mi gitti ihtiyar sizinkisi boş muhabbet yok virman yok şu kağıttada işlem yapıyorlar yok balık yedirdiler falan kesin la sesinizi tecrübeliyim rollerine girip kendinizi üstten görmeyin sizin bildiğiniz piyasayı da temeli de tekniğide yerler gevezelik yapan sensin al satına bak gidin boş muhabbetlerinizi wp grubu kurup ordan yapın

Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    Çocuk çocuk yazılar yazma buraya, öğrenmişin bir yerlerden viop, virman bilmem ne...Boşver virmanı mirvanı...Para kazanıyor musun onu söyle...Kazanıyorsan bereketini gör...Harbiden ne bulaşıkmışsın yahu !...İşine bak, gevezelik yapma...

5. ben endeks için viop diyorum aklının almadığı şeyleri burada telafuz etme virmanı nerden gördün söyle öyle ortaya bir iddaa atıp ahkam kesme boş boş yazılar yazma kasma kendini rahat ol al tavan yap da görelim şekilden şekile gireceğinize işiniz gücünüz dümen algoritma takıl sen boşver kafanı yorma senin anlayacağın şeyler değil bunlar ağababalarına sor hedge falan öğren

6. Hedge yi de bilirmiş...Bak sen !...

Şu bilanço gelse de gerçek gündemimize dönsek artık...Yeterince kafa şişirdik...

7. iki gün önce FED faizleri 4,75 e düşürdü..böylece 5,50 zirvesinden adım adım aşağıya iniyor amerikan faizleri...böyle bir ortamda ülkemizde de faizlerin yerinde kalamayacağını aylar öncesinde söylemiş ve kasım ayında veya en geç aralık ayında bizde de faizlerin ineceğini söylemiştim...

dün de tayip erdoğan şu açıklamayı yapmış....https://www.sondakika.com/ekonomi/ha...ecek-18026673/

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kırgızistan ve Macaristan ziyaretleri dönüşü uçakta gazetecilere yaptığı açıklamada ''İnşallah faizle birlikte enflasyon da düşecek. Bundan hiç endişeniz olmasın. Benim ekonomideki mantığım bu. Bir ekonomist olarak aldığım, öğrendiğim bilgi bu'' ifadelerini kullandı. Erdoğan'ın bu çıkışı ''Faiz sebep, enflasyon sonuç'' anlayışına geri dönüleceğinin sinyali olarak yorumlandı.

bu açıklama da artık faizlerin inmesinin an meselesi olduğunu gösteriyor...

borsa için konjöktür olumlu yönde değişiyor...kur korumalı mevduatlarda da 2022 yılından beridir en az miktarda nakit var...geçen hafta faiz gelirlerine kesinti haberi gelmişti...

döviz kuru da her yıl ekim ayında hareketine başlayarak ocak aylarında zirve yapar genelde...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

8. bu durumda kur korumalı mevduatın çözülmesi, faizlerin bizde de inmeye başlaması, döviz kurunun belli bir miktarda çıkacak olması borsa için olumlu bir ortam sağlıyor...borsa için en kötüsü geçti..bundan sonra yavaş yavaş borsaya girecek yatırımcılar çok ucuzlamış , sermayesi düşük, büyüyen ,hikayesi olan hisselere yoğunlaşacaktır...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

Sayfa 849/882 İlkİlk ... 349749799839847848849850851859 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •