Sayfa 85/1028 İlkİlk ... 3575838485868795135185585 ... SonSon
Arama sonucu : 8298 madde; 673 - 680 arası.

Konu: Tavuk Çiftçiliği Maliyeti ve Gerekenler

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
     Alıntı Originally Posted by NSHYDN Yazıyı Oku
    Afrika gözünü Türkiye'ye dikti

İzmir Enternasyonel Fuarı için Türkiye'de bulunan Kongo Cumhuriyeti Sanayi Bakanı Marcel Leu, "Türk özel sektörünün desteğine ihtiyacımız var. Özellikle tarım alanında tarım aletleri ve traktör ithal etmek istiyoruz. Bu neden Türkiye olmasın. Bunların ülkemize gelmesiyle ürünlerimizden gelen para da artacaktır" dedi.

özellikle son 1 senedir götümle gülmeyi resmen öğrenmiş bulunuyorum.
    Adamların durumu içler acısı ...
    Elemanların toprakları çok verimli ve çok fazla boş tarım alanı var ama hala tek öküzle (çoğunun o'da yok) tarla sürmeye çalışıyorlar ...
    Bir kaç sene öncesinde durumu görünce Afrika'da Endüstriyel tarım ile ilgili proje yapalım dedik ...
    Gel görki yapılacak gibi değil, ağırlıklı coniler çökmüşler bile
    daha fenası adamlar kabile devleti, birbirlerinin işinde çalışmıyorlar dahası kırsalda biri diğerinin alanına girdiğinde bildiğin savaş çıkıyor, eleman olarak çalıştırmanın imkanı yok ...
    Şehirleri hiç yazmıyorum, dünya tehlikeli ülkeler sıralamasında sürekli ilk 5'te ...
    Sonuç olarak sanayi bakanı iyi düşünmüş, kendi göbeklerini kendileri kesecekler ...

Duhul
    Dec 2017
    İkamet
    Ankara - 35
    Gönderi
    8,509
     Alıntı Originally Posted by Koray Yazıyı Oku
    Adamların durumu içler acısı ...
    Elemanların toprakları çok verimli ve çok fazla boş tarım alanı var ama hala tek öküzle (çoğunun o'da yok) tarla sürmeye çalışıyorlar ...
    Bir kaç sene öncesinde durumu görünce Afrika'da Endüstriyel tarım ile ilgili proje yapalım dedik ...
    Gel görki yapılacak gibi değil, ağırlıklı coniler çökmüşler bile
    daha fenası adamlar kabile devleti, birbirlerinin işinde çalışmıyorlar dahası kırsalda biri diğerinin alanına girdiğinde bildiğin savaş çıkıyor, eleman olarak çalıştırmanın imkanı yok ...
    Şehirleri hiç yazmıyorum, dünya tehlikeli ülkeler sıralamasında sürekli ilk 5'te ...
    Sonuç olarak sanayi bakanı iyi düşünmüş, kendi göbeklerini kendileri kesecekler ...
    Kongo gibi endüstri 4.0 ülkesinin bizim ülkeye ilgisi bende büyük heyecan uyandırdı. Bu adamlarda muazzam para var. Zaten şahlanmış durumda olan ülkemizi kendi kara kobraları sayesinde şahlanmanın da ötesine taşıyabilirler. maşallah kara kobralarına poşet gelişmez.
    Burada yazdıklarımın hiçbiri yatırım tavsiyesi değildir, kendi düşüncelerimdir.

Alıntı Originally Posted by NSHYDN Yazıyı Oku
    Kongo gibi endüstri 4.0 ülkesinin bizim ülkeye ilgisi bende büyük heyecan uyandırdı. Bu adamlarda muazzam para var. Zaten şahlanmış durumda olan ülkemizi kendi kara kobraları sayesinde şahlanmanın da ötesine taşıyabilirler. maşallah kara kobralarına poşet gelişmez.
    Hocam simdi Kongo iki dene
    Biri eski adı,Zaire demokratik Kongo bunnar frenkce okur yazar
    Oteki Kongo İngiliz
    Hangisi haberde bahsi gecen?

Duhul
    Dec 2017
    İkamet
    Ankara - 35
    Gönderi
    8,509
     Alıntı Originally Posted by Moruk Yazıyı Oku
    Hocam simdi Kongo iki dene
    Biri eski adı,Zaire demokratik Kongo bunnar frenkce okur yazar
    Oteki Kongo İngiliz
    Hangisi haberde bahsi gecen?
    demokratik kongo repuplikası sn moruk . kobrayı salıvereceklermiş bize doğru

Duhul
    Dec 2017
    İkamet
    Ankara - 35
    Gönderi
    8,509
    *ERDOĞAN: İDLİB'İN NÜFUSU 3,5 MİLYON, ZATEN 3,5 MİLYON SURİYELİ MİSAFİRE EV SAHİPLİĞİ YAPIYORUZ, BİR O KADAR DAHA MÜLTECİYE EV SAHİPLİĞİNE GÜCÜMÜZ YETMEZ. gelin 2,5 da anlaşalım.

Bugün istanbula iyi yağmur yağdı

Bugun feys te Bi foto gordum
    Isparta egirdir kara tren
    Turizm gelirine fayda saglar
    İstanbul Ankara hzlı hat harici tum hatlara koy servise tekrar
    Ic dış turizm patlar

8. Benim siyasetçilerden ve hatta devletten ümidi 10 sene önce kestim kafa rahat bunlardan cacık olmaz..

BLA-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    "Borsa sabırsızların parasının , sabırlılara aktarmanın bir aracıdır." Warren Buffet

Sayfa 85/1028 İlkİlk ... 3575838485868795135185585 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •