Sayfa 85/298 İlkİlk ... 3575838485868795135185 ... SonSon
Arama sonucu : 2380 madde; 673 - 680 arası.

Konu: SANEL - Sanel Mühendislik

1. Bahadırın .......... oğuzun ...... zaferin. ...... yaseminin ...............mmmmm

2. kendi düşen ağlamaz çok fazla güvendik bazen farkına varmamıza rağmen kendimize bile inanmadık takaslara baktığımda alıcı yok bu gün herkes az da olsa satmış yapacak bir şey de yok yola devam

3. Sanelin müdavimleri burdayız soldan say desem en az 5-6 kişi sayarım.aile gibi olduk vay be

4. Aldikça da aldık . Lanet olsun . Daha bir lot dahi almam . Zararına da satmam

5. Tamam durum iyi görünmüyor ama böyle sığ kağıtların ne yapacağı belli olmaz. Bakarsın yarın artıya geçer. Sakin bir şekilde izlemeyi düşünüyorum. Hem kağıdı alan var ki satiliyor.

6.  Alıntı Originally Posted by karabek Yazıyı Oku
    Tamam durum iyi görünmüyor ama böyle sığ kağıtların ne yapacağı belli olmaz. Bakarsın yarın artıya geçer. Sakin bir şekilde izlemeyi düşünüyorum. Hem kağıdı alan var ki satiliyor.
    hiç alakası yok alıcı olsa sen satışı gör alıcı olmadığına sabah malağın biri açına vurdu hisse 1,75de aldı soluğu bu ona da hisseye de bir ders verdi evet burada hep birbirimizi tanır oluk o da güzel sağlık olsun

7. Desdeğe bak 8000 adet cidden aldığıma şu an için pişmanım derinlik yok gibi tamam akşama kadar 50 bini geçiyor egcyh bile 014 den sırf deneyim olsun diye almıştım 020 leri geçti birde batak ordan kar ettim yaaa illaki buda yükselir ama gıcık hareketler 30 adet hisseyle kağıt kademesi düşüyor ky olmayıp az güçlü olsam ya zevkine aşağı verir taban tavan kendimi eğlendiririm en azından gidecek aylarımız
     Alıntı Originally Posted by Hunter_sipek Yazıyı Oku
    1.75 ye 8bin lot destek var korkmayın

8. Olan şu bence;kağıdı 2 ve üzerinden ky ya yıktılar tabi bilançonun zayıf geleceğini öğrendiler.yıktıkları malı Söke söke 1.75-187 arası toplayacaklar.endeks 120bin olsa bile 2 ki rakamlar şimdilik biraz uzak.kağıdın girmeyeceği belliydi bugün satan fazla olmadı alan yoktu çünkü.34lot var 87 de onu bile almıyor adam.dün 1.96 dam iy gazladılar

Sayfa 85/298 İlkİlk ... 3575838485868795135185 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •