Sayfa 85/415 İlkİlk ... 3575838485868795135185 ... SonSon
Arama sonucu : 3319 madde; 673 - 680 arası.

Konu: ALKA - Alkim Kağıt

1. bazen bir şeyi aşırı sevdikçe karşınızdakini aşırı sıkmış oluyorsunuz...önceki aşkımız neredeye gidiyorsa bizde onun ile gidiyorduk..en son o kadar bizden bıktı ki artık saçma sapan yerlere kaçmaya başladı...bunu görünce de sevmekte aşırı gittiğimizi gördük...biraz daha aşırı sevseydik aşkımızı öldürecektik...şimdilik aradan bir sürenin geçmesi en iyisi görünüyor...

sevmekte de nefret etmekte de aşırıya kaçmamak gerekiyor...önceki hissemi 100 gündür tutuyorduk...defalarca deliler gibi gitti geldi..bu süreçte sadece bir defa trade yapmış idik...bu konuda kimsenin benim kadar vefalı olabileceğini tahmin etmiyorum...şimdilik ondan %65 +%8 lik de trade başarısı olmak üzere %73 lük bir kazancımız oldu...

umuyorum ki bu güzelden de iyi kazanırız...bir çok çirkin bile defilelere çok para alarak çıkıyorlar..bu güzel de çok şeyi hakkediyor..bakalım nasibimizde neler olacak ??
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2. oo keko kardeş seni burda görünce bende geldim 4.26 dan bindik bakalım. durdoya fazla aşık olmuştun. o zaman da demiştim borsadaki kağıtlar o.. pu gibidir bugün sana yarın bana güler. kucaktan kucağa gezer nikah kıymaya gelmez. hele ki bu ortamda.

Sevginin aşırı olduğunu belirtmiştim yeni aşkınızda başarılar.

Bunda da keçileri. Çiftten atlatmayın

5.  Alıntı Originally Posted by rabıta Yazıyı Oku
    oo keko kardeş seni burda görünce bende geldim 4.26 dan bindik bakalım. durdoya fazla aşık olmuştun. o zaman da demiştim borsadaki kağıtlar o.. pu gibidir bugün sana yarın bana güler. kucaktan kucağa gezer nikah kıymaya gelmez. hele ki bu ortamda.
    aslında nikahı kıymak üzereydik de son zamanlarda çok naz yapmaya başladı...fazla naz da aşık usandırırmış...artık daha fazla saçma sapan ve düşük hacimler ile sert düşmesine dayanamadım...bir anlık moral bozukluğundan verdim...yalnız verdiğim kişi de elinde tuttukça kazanma şansı vardır..hele ki orta ve uzunda sabır etmeyi biliyorsa çok çok faydasını görecek..dediğim gibi son zamanlarda moralimi çok bozduğu için onu vermek zorunda kaldım..bir çeşit o beni terk etti..

eğer ben terk etmiş olsaydım onu 7,52 denemesinde veya 7,38 denemesinde veya 7,10 denemesinde terk ederdim..ama ben bunu yapmadım..o beni atmak için aşağı indikçe indi...en küçük bir direniş sergileyemedi..artık rüzgarın tersine gitmenin anlamsız kaldığını gördüğüm için bir süre uzak kalmak istedim...

artık gerisi nasip dostlar...

alka hissesinden de geçmişte 2016 yılında 4,17 civarlarından ve yaklaşık 4 000-5 000 adet almıştım..o vakitler bir kaç ay içinde 6,30 civarlarından satmıştım..sonrasında bir iki tane de trade yapmıştım..sonuçta iyi bir kazanç sağlamış idi...alka da sayılı kaliteli hisselerin arasındadır..zaten verdiği temetü miktarı da taktire şayandır...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

6.  Alıntı Originally Posted by para Yazıyı Oku
    Bunda da keçileri. Çiftten atlatmayın
    çiftten atlamıştı (6,40) keçiler....malum ta 7,52 leri gördü...ama daha sonra aşağı indi...yaklaşık son bir aydır da hep 6,00-7,52 aralığından işlem gördü...bu keçimiz ne olacak bilmiyorum..ama bu gün oldukça güzel bir kapanış yaptı...gün içinde en yüksek 4,30 u gördü kapanışını da 4,29 dan yaptı...alıcılar çok iştahlıydılar..bakalım hayırlısı ile bu çıkış nereye kadar sürer...

hisseler az veya çok beni severler..bakalım aradan 2-3 yıl geçmesine rağmen bizi ne kadar sevebilecek ??

7. temetü veren hisseler genelikle düşen endekste daha dayanıklı olurlar ...bir de temetü gününe kadar genelikle güçlenerek yükselirler...bakalım alka bunu yapacak mı ??

8. 3-4 gündür 4.15 duran 215 bin lot mal sahibi burda mı :)

Sayfa 85/415 İlkİlk ... 3575838485868795135185 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •