Sayfa 85/279 İlkİlk ... 3575838485868795135185 ... SonSon
Arama sonucu : 2232 madde; 673 - 680 arası.

Konu: DERHL - Derlüks Yatırım Holding

Alıntı Originally Posted by Royalci Yazıyı Oku
    Cok farkli dusunuyoruz.Birincisi patronda para yok hisse yukselse bile bunu patron degil baska birisi almis olacak ikincisi hissesine sahip cikacak adam fiyat garantisi verirdi halka arzda aklinizda olsun her zaman.Fiyat garantisi olmayan hicbir hissenin halka arzina girmeyin ;) Smarr-coem bakin bunlara fiyta garantiliydi ki iki sirket baba sirket olacak onunuzde ki 5-10 yil icinde .Burda gunlukcu olun bak mesela ben bugun aldim 2 kademe duserse satarim aksama cikarsa gene satarim.Malla asla uyamam kapanista ;)
    Ben size haksızsınız demedim hocam. Elbette patron züğürtse para koyamazsa ayrı. Ama ben güven konusunda fikrimi beyan ettim.

Son 10 dakikadaki hareket mide bulandırıcı bir hareketti. ******lık bu olsa gerek. Elinden gelse 207 kapatacaktı.. Yuh artık. Eşşeğin gözü...
    Yazdıklarım al-sat-tut tavsiyesi değildir.
    Kurt kışı geçirir, ama yediği ayazı unutmaz !!!

Takas ve son 10 dk işlemlerine bakabilirsek iyi olur..
    Yazdıklarım al-sat-tut tavsiyesi değildir.
    Kurt kışı geçirir, ama yediği ayazı unutmaz !!!

3. Son 10 dakikada gedik kol kesti.300 bin lot mal verdi

4.  Alıntı Originally Posted by maruf2001 Yazıyı Oku
    Son 10 dakikada gedik kol kesti.300 bin lot mal verdi
    Gedige malı kusturdular.daha iyi oldu,gedik safdisi kaldı yollar açık,,
    Durmak yok yola devam[emoji6]

5. Sizler hala anlamıyorsunuz... Abisi meksa ve global çıkmadan mal gitmezzzz.. Neyin iştahındasınız, gö...lalesi iki kurum diyorum bana göre...

6. Gedik satınca ne oluyorki... Bakın iki alternatif yöntem var. Ya satarak çıkaracaksınız. Yada tekrar toplayacaksınız. Hangisi makul görünüyor...

7. Yarın 2,07 kesin görür gibi. Ne patron insafa geliyor ne de SPK bi kulak çekiyor.YTD

Sayfa 85/279 İlkİlk ... 3575838485868795135185 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •