Sayfa 85/1002 İlkİlk ... 3575838485868795135185585 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 673 - 680 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - V

8.39 maalesef..kötü bir gün beni bekliyor

Bu kur hareketi sonrası sabah açılış öncesi BDDK’dan veya üst bir kurumdan müdahale anlamında açıklama gelebilir ..

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Dolar/TL açılış : 8.3621
    Euro/TL açılış : 9,9266

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Şu an icin sabah açılışla endeks bazlı devre kesiciyle ilk kez tanışmış olacağız gibi bir durum var

5. Hacı hoca kesiminin hepsinin yatırımi dolar euro altın....
    Ülke millet devlet umurlarinda degildir, hepsi elini ovuşturuyordur...
    Sorarsan vatan millet sakarya, hepimizden çok severler ülkeyi...
    Şükranlarimızi arz edilim...

SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. Şükranlarımızı arz edelim...
    Nasılsa Ne koşussak boş....

SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Günaydın kafe , iyi haftalar

Elvan: Makroekonomik istikrarın ön koşulları fiyat istikrarı ve finansal istikrardır

Elvan: Bu alanlarda istikrar olmaksızın, güçlü, kaliteli ve sürdürülebilir bir büyümeye ulaşmak mümkün değildir

Elvan: Uygulamakta olduğumuz “enflasyonda düşüşü önceliklendiren” makro politika çerçevesi, enflasyonda kalıcı düşüş sağlanana kadar kararlılıkla sürdürülecektir

Elvan: Maliye politikalarını, para politikasını tamamlayıcı yönde fiyat istikrarını desteklemek amacıyla uygulamaya devam edeceğiz

Elvan: Piyasaların etkin ve sağlıklı işleyişini son derece önemsiyoruz

Elvan: Bu kapsamda serbest piyasa mekanizmasından herhangi bir taviz kesinlikle söz konusu olmayacak, liberal kambiyo rejiminin uygulanmasına kararlılıkla devam edilecektir

Sayfa 85/1002 İlkİlk ... 3575838485868795135185585 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •