Sayfa 85/472 İlkİlk ... 3575838485868795135185 ... SonSon
Arama sonucu : 3776 madde; 673 - 680 arası.

Konu: SGK Emeklilik İşlemleri

Elbette boyle ve buna sasiranlar var, eskiden beri bir kilif olarak yapilan bu zaten...
    Bunu ilk kez duymus gibi davraniyor insanlar cok enteresan.......

Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Taban 2500 ama adamın gerçek maaşı mesala 1800 , adam 1800 üzerinden %32 zam alacak 2500 geçmez ise yine 2500 almaya devam edecek...Geçerse geçtiği miktarı 2500 e ilave edecekler...2500 üzeri maaşı olan zammını alıp geçecek...Yüksek prim yine de avantajlı görünüyor
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

Dostlar sgk maas incelemede bulunan gosterge degeri ne ile belirleniyor. son calisilan is yada sektor ile filan mi
    Devlet tekilerin 3600unden bahsetmiyorum............ benimki 9475 yaziyor...

Google da su yaziyor..
    Bireyin son on yıllık kazanç toplamı 10'a bölünerek yıllık ortalama kazancı elde edilir. Yapılan hesaplamada elde edilen rakam gösterge tablosu ile karşılaştırılarak, çıkan bu değere en yakın olan değer gösterge rakamı olarak belirlenmektedir.

Alıntı Originally Posted by servetbey Yazıyı Oku
    Dostlar sgk maas incelemede bulunan gosterge degeri ne ile belirleniyor. son calisilan is yada sektor ile filan mi
    Devlet tekilerin 3600unden bahsetmiyorum............ benimki 9475 yaziyor...

Google da su yaziyor..
    Bireyin son on yıllık kazanç toplamı 10'a bölünerek yıllık ortalama kazancı elde edilir. Yapılan hesaplamada elde edilen rakam gösterge tablosu ile karşılaştırılarak, çıkan bu değere en yakın olan değer gösterge rakamı olarak belirlenmektedir.
    Maaş hesaplamada 3 farklı dönem ve 3 farklı hesaplama var...2000 öncesi ,2000-2008/10 ve sonrası , bahsedilen yöntem bildiğim kadarıyla 2008 sonrası için ...Goodle da birisi elle hesaplama yöntemi anlatıyordu...5-10 tl farkla alnıcaka maaşı buluyor...

Evet hatta Ali Tezel bazi sohbetlerinde bunun bilgisini yazdim filan der...

Bakalim seneye gunum doluyo sanirim o gunun bir gun sonrasi dilekce ve belgeler ile gitmek lazim
    son calistigim isyeri filan yok kalan kismi kendim odemistim, kimlik ile gideriz, oncesinde de bakarim zaten sgk ya..

Maaş hesaplamada 3 farklı dönem ve 3 farklı hesaplama var...2000 öncesi ,2000-2008/10 ve sonrası , bahsedilen yöntem bildiğim kadarıyla 2008 sonrası için ...Goodle da birisi elle hesaplama yöntemi anlatıyordu...5-10 tl farkla alnıcaka maaşı buluyor...

Evet hatta Ali Tezel bazi sohbetlerinde bunun bilgisini yazdim filan der...

Bakalim seneye gunum doluyo sanirim o gunun bir gun sonrasi dilekce ve belgeler ile gitmek lazim
    son calistigim isyeri filan yok kalan kismi kendim odemistim, kimlik ile gideriz, oncesinde de bakarim zaten sgk ya..
    Benimde 6 ay eksik var..İsteğe bağlımı ödediniz ?

Evet o eksik kisim is bulup calisamadigim icin kendim odedim bitirdim prim gunumu...

Benimde 6 ay eksik var..İsteğe bağlımı ödediniz ?

Evet o eksik kisim is bulup calisamadigim icin kendim odedim bitirdim prim gunumu...
    https://www.bilirkisiyiz.biz/?pnum=71&pt=

bu linkte emekli aylık hesaplamanın datayları var...Merak ettiklerinize cevap bulabilirsiniz...

Evet biraz baktim yedi sene oncesine ait data, gene sgk nin dedigi bedeli baz aldim ben yaklasik olarak..
    https://www.bilirkisiyiz.biz/?pnum=71&pt=

bu linkte emekli aylık hesaplamanın datayları var...Merak ettiklerinize cevap bulabilirsiniz...

Sayfa 85/472 İlkİlk ... 3575838485868795135185 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •