Abi sen iddia etmiyormusun rte kuruş vermez diye. Bende bunun Finansal olarak anlatıyorum. Akp varken emeklinin yüzünün gülmesi ihtimali trilyon da sıfır. Adam ülkenin MK biz bundan birşey bekliyoruz. Daha bu gidince göreceğiz asıl gerçek hesabı, halının altındakileri. Dünya da eşi benzeri görülmemiş yolsuzluk usulsüzlük dolandırıcılık vs aklına ne gelirse hepsi bir gün ortaya çıkacak.
Ahmet abi olmayınca millet saracak birini arıyor. Parayı rte verecek de ben mi engelliyorum. En altta olan benim dayağı ben yiyorum hale bak. Çoğunuzun benimle mukayese edince siz cennette ben cehennem de yaşıyorum birde hedef tahtası oldum. Hedef ben miyim abi.
Hic biri ortaya cikmaz, Demirel'de, Mesut YILMAZ'da, Tansu'da ortaya cikti mi ?
Burada anlaman gereken konu EYT'lilere karsi surekli tavir alman.
EYT'nin acilimi, emeklilikte yasa takilanlar.
Bu adamlar calisirken, yolun yarisinda kanunu degistirmissin, adamin bekleme suresini artirmis, emekli etmemissin, adamlar bu haklarina kavustu, hepsi bu, senin ise sanki bu arkadaslar emekli edilmese, kalan SGK emeklisi daha fazla maas alirdi gibi bir varsayimin var.
Daha fazla maas alamazdi, arada bir artan varsa, onu bunlar calardi.
Bunu anlarsan belki bu EYT'lileri daha az doversin.
Emeklilikte calisma suresini artirabilirsin.
Ancak bunu yapmanin bir usulu var.
Kanunu Mecliste degistirirsin ve dersin ki, 1 Temmuz 2024 tarihinden sonra is'e girecek olanlar, 65 yasinda emekli olacak.
Oylanir gecer, yasalasir.
Ama mac oynanirken gecmise dogru kazanilmis haklari degistirirsen insanlar magdur olur.
EYT'den bana bile 18 ay girdi, 25 yıl tam prim ödememe BAĞ-GUR kanununda açık bir şekilde tam 9 bin gün prim ödeyen emekli olur yazmasına rağmen.
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
EYT yasası 8 Eylül 1999 o gün işe giren bile 2023 yılında 24 yıllık sigortalıydı.
EYT yasası çıktığında ben 14 yıldır BAĞ-GUR ödüyordum.
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Yer İmleri