Sayfa 851/1044 İlkİlk ... 351751801841849850851852853861901951 ... SonSon
Arama sonucu : 8351 madde; 6,801 - 6,808 arası.

Konu: Sistem Takibi - II

Gün içi AKD...

Veriler 17:41 'den sonra kesintiye uğramış...!!!

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

Daha net olması için ANC hariç AKD..

Kapanışa göre düzeltmiş hâli ama aradaki 25 dk. lık veriler hâlâ kayıp...!!!

Son düzenleme : T/A; 27-04-2023 saat: 19:19.

3. Hocam müsait olduğunda eczacı ilaca da bi bakarmisin ben 35.5 den itibaren son 2 haftadır mali dağıtıp şimdi toplama mi yapıyorlar merak ediyorum yorum meselesinde biraz zayıf kalırım ama olsun bakalım yine de anlamdigimi sorarım mümkünse ..

Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Hocam müsait olduğunda eczacı ilaca da bi bakarmisin ben 35.5 den itibaren son 2 haftadır mali dağıtıp şimdi toplama mi yapıyorlar merak ediyorum yorum meselesinde biraz zayıf kalırım ama olsun bakalım yine de anlamdigimi sorarım mümkünse ..
    Fırsat buldukça parça parça grafikleri atayım. Sonra birleştirebilirsek yorum yapmaya gayret ederiz...

İlk grafik son yükseliş dalgasının başından bu yana oluşan Takas değişimi...

İlk grafik tarih olarak dibi gösteriyor ama takas 2 gün sonra geçtiği için gerçek takası 2. grafikten görebiliriz...

Son 2 günü takası ise şu an gözükmüyor. T+2 kuralı...

Bu da aynı dönemim AKD grafiği...

Kim kimim hesabına almış buradan karşılaştırarak bulabiliriz...

Çok karışık virmanlar var. İşin içinden çıkmaz zaman alabilir...

Yabancı ha bire alıyor...

Ya yabancı bir şey biliyor alıyor, ya da ciddi ciddi yabancıya mal yıkıyorlar...!!!

Aylık kapanış olumsuz olursa 16 - 17 aralığına kadar sarkabilir...

8.  Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    Aylık kapanış olumsuz olursa 16 - 17 aralığına kadar sarkabilir...

]
    Abi çok sağol,
    Ben de bundan korkuyorum, ama 23 TL leri gösterebilirler diye ,

Yabancı City alıyor gözüküyor dedin geçmişte ABD emeklilik fonlarinda vardı şimdi önemli olan onlar mı alıyor yoksa malın asıl sahibi mi doldur boşalt yapıyor .

Bir de bazı arkadaşlar piyasada çok fazla fizikiye geçiş olduğundan bahsediyor bu da borsayı aşağı itiklemek için bir neden bu durumda da kur makası açılıyor .Bu da ayri bir etki denklemi.

Ne yapmalı bilemedim , ama bir kontratak olur mu yoksa seçim 2. Tur a kalira mi oynuyor piyasa bu durum 1 ay bize kabus da yaşatabilir .
    Özelde ecilc de yabancı alışı gerçekse onlar da boşa yatırım yapmamalı diye düşünüyorum.Gercekten kafa karıştırıcı.
    No animal will sleep in a bed /with a sheet. Duyda sakın inanma .

Sayfa 851/1044 İlkİlk ... 351751801841849850851852853861901951 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •