Artan

99,00 10 18:10
16.477,50 10 18:10
134,20 10 18:10
71,50 10 18:10
291,50 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

87,30 -10 18:10
512,00 -9.94 18:10
11,87 -9.94 18:10
56,95 -6.64 18:10
32,60 -6.48 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

25.705.427.996,65 18:10
25.126.837.234,00 18:10
19.159.886.780,88 18:10
15.041.630.827,90 18:10
14.530.506.819,80 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 851/983 İlkİlk ... 351751801841849850851852853861901951 ... SonSon
Arama sonucu : 8351 madde; 6,801 - 6,808 arası.

Konu: Sistem Takibi - II

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Sn T/A selam , önümüzdeki haftanın Cuma kapanışı sonrası sizden bir PKART analiz ve yorumu için şimdiden rezervasyon yapmak isterim
    Saygılarımla.

Alıntı Originally Posted by Buço Yazıyı Oku
    Sn T/A selam , önümüzdeki haftanın Cuma kapanışı sonrası sizden bir PKART analiz ve yorumu için şimdiden rezervasyon yapmak isterim
    Saygılarımla.
    Aleyküm Selam...

PKART, malum; biliyorsunuz. Hiç bir analizi takmıyor...!!!

Ben aktif olmadan yaptığım analizlerimde ters köşe olabiliyorum. O nedenle yaptığım ve yapacağım analizlere PKART için fazla ehemmiyet vermeyin...

Ne zaman aktif olurum, o zaman söylediklerimde etkim olacağı için daha güvenilir olacaklardır...

Şu an için tahtacısı da, hisse de hiç güven vermiyor. O nedenle şu an için PKART 'da ben yokum. Yine de sizler için analiz yaparım elbette...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

Alıntı Originally Posted by Buço Yazıyı Oku
    Sn T/A selam , önümüzdeki haftanın Cuma kapanışı sonrası sizden bir PKART analiz ve yorumu için şimdiden rezervasyon yapmak isterim
    Saygılarımla.
    Sayın Buço...

Sözümü unuttum sanmayın. Bizde söz önemlidir. Söz verdiğim zaman, er ya da geç inşaAllah yerine getirmeye çalışırım...

Sadece biraz hazırlık yapmam lâzım. O nedenle her şeyi bir araya getirmeye çalışıyorum...

Özellikle de; arka planda ne yapılmak isteniyor, onu anlamaya çalışıyorum? Yoksa kafadan birkaç şey yazmak çok kolay...

Siz değerleri dostlarıma hiç bir zaman acele ile cevap vermedim, vermem. Anında cevap verdiğim zamanlarda da, mutlaka altyapısı hazır olduğu için hızlı cevap vermişimdir...

Sizin nezdinizde yaptığım bu açıklama, genel bir anlam ifade ediyor. Okuyan başkaları da olduğu için kapsamlı bir cevap vermek istedim...

Değerli arkadaşlar; öncelikle geçmiş bayramımız mübarek olsun.( Sağlık ve özel sorunlarımdan ötürü yazamadım,kusuruma bakmayın).Sayın T/A ; müsait bi vakit bulursanız halkbankasından bilginiz dahilinde bi kaç cümle sarfede bilir misiniz?Allah razı olsun,herkese sağlıklı nice yarınlar diliyorum.YTD

Alıntı Originally Posted by ozannn Yazıyı Oku
    Değerli arkadaşlar; öncelikle geçmiş bayramımız mübarek olsun.( Sağlık ve özel sorunlarımdan ötürü yazamadım,kusuruma bakmayın).Sayın T/A ; müsait bi vakit bulursanız halkbankasından bilginiz dahilinde bi kaç cümle sarfede bilir misiniz?Allah razı olsun,herkese sağlıklı nice yarınlar diliyorum.YTD
    HALKB...

2022 yılındaki yükselişin düzeltmesini yapıyor ama bu düzeltme çok uzun sürmüş. Büyük bir üçgen oluşturuyor...

Aylık bazda baktığımız zaman bu üçgeni yukarı yönde kırması beklenir ama her zaman dediğim gibi burası Türkiye. Her zaman her şey beklenmeli ve tedbirli olunmalıdır...

Yukarı giderse de çok aşırı bir şeyler beklememek gerekir. Maksimum 48-50 aralığı olabilir. Esas beklenen seviye ise 30 TL civarıdır...

Eğer 50 olursa, sonrasında 30 'a düşmesi beklenir ve esas hareket buradan başlayacak yeni bir ralli ile oluşacaktır...

Eğer bu dediklerim gerçekleşirse o zaman yeniden bakmak gerekir...

Şimdi bir süre sıkıntılı günler yaşatabilir. Dirençlere dikkat etmek ve geçtiğini görmek gerekiyor...

Olumsuz senaryoda 200 günlük ortalama destek görevi görüyor. Şimdiye kadar iyi çalışmış. Altına gelmediği sürece yukarı yönlü seyir umut vâd ediyor...

Sayın T/A, öncelikle ALLAH senden razı olsun.Mesajınizı yeni okuyabildim.Sonuçta seninki bir tahmindir.Bilenle bilmeyen şüphesiz bir olmaz ancak tahtayı yapan siz de değilsiniz.İnşaAllah tahmininiz tutar temennisi ile..Gözlerinize sağlık.Ayırdığınız kıymetli zamanınız için çok teşekkür ediyorum.Herkese hayırlı akşamlar.YTD

Alıntı Originally Posted by ozannn Yazıyı Oku
    Sayın T/A, öncelikle ALLAH senden razı olsun.Mesajınizı yeni okuyabildim.Sonuçta seninki bir tahmindir.Bilenle bilmeyen şüphesiz bir olmaz ancak tahtayı yapan siz de değilsiniz.İnşaAllah tahmininiz tutar temennisi ile..Gözlerinize sağlık.Ayırdığınız kıymetli zamanınız için çok teşekkür ediyorum.Herkese hayırlı akşamlar.YTD
    Allah cümlemizden râzı olsun inşaAllah...

Dediğin gibi bizimkisi bir tahmin. İnşaAllah olumlu olur...

Amin.Sayın T/A günaydın.Okuyan herkesin önce sağlığını sonra kalbinden ne diliyorsa gerçekleşmesini diliyorum.İyi günler.YTD

Sayfa 851/983 İlkİlk ... 351751801841849850851852853861901951 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •