Sayfa 852/965 İlkİlk ... 352752802842850851852853854862902952 ... SonSon
Arama sonucu : 8252 madde; 6,809 - 6,816 arası.

Konu: HALK Cafe - I

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Neden bugün HALKB'taki volatilite VAKBN'takinin yarısı kadar bile olmadı? Bu soruya takıldım ben.
    26 Eylül 2025 de tüm portföy ile 61.95 den AKBNK aldım. Tek kağıt.

Selamlar...
    Tüm dostlar buraya gelmiş...
    Diğer tarafta son paylaşımda geri çekilmenin olabileceğini söylemiştim. Bovespa ile de tekrar beraber olduğumuza göre son çıkış öncesi düzeltme bitti veya bitmeye yaklaştı, ay sonuna kadar normalleşme çabaları mart nisan aylarının endeks için iyi geçeceğini tahmin ediyorum. ABD borsalarının seçime kadar düşeceğini zannetmiyorum açıkçası, bir şekilde yukarıda tutmaya devam ederler.
    Öncelikle bankacılık endeksi usd bazlı yükselen trendde kalacağımızı zannediyorum şimdilik.

Şimdiki banka senetlerinin, bankacılık endeksi ile usd bazlı kıyaslaması...
    halk en dipte, yapı bize en yakını işc henüz yukarıda eğer olur da yaklaşırsa değişim olabilir. Sağlıcakla kalın.

''Yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür. Gerçeklerle ilgisi yoktur''
    ''Tek gerçek BeşiktAŞK''

3.  Alıntı Originally Posted by MrSun Yazıyı Oku
    Selamlar...
    Diğer tarafta son paylaşımda geri çekilmenin olabileceğini söylemiştim. Bovespa ile de tekrar beraber olduğumuza göre son çıkış öncesi düzeltme bitti veya bitmeye yaklaştı, ay sonuna kadar normalleşme çabaları mart nisan aylarının endeks için iyi geçeceğini tahmin ediyorum.
    Her şey iyi güzel de uyutulan bir konu daha var, şu s400 ve yaptırım meselesi ne oldu? O da nisanda belli olacaktı abd yaptırıma geçerse bizde fırtına çıkar. Belki çözerler o konuyu durumlar o kadar hızlı değişiyor ki.

Alıntı Originally Posted by pilavli Yazıyı Oku
    Her şey iyi güzel de uyutulan bir konu daha var, şu s400 ve yaptırım meselesi ne oldu? O da nisanda belli olacaktı abd yaptırıma geçerse bizde fırtına çıkar. Belki çözerler o konuyu durumlar o kadar hızlı değişiyor ki.
    Ben o olaylari hic anlamadim. Hatta iyice kafam karisti. Adamlar her 15 dakikada bir yaptirim cikariyordu. Kongersinden, Temsilciler Meclisine, OFUK'indan Caycisina kadar. Kayboldu gitti her nasil isse.

5.  Alıntı Originally Posted by MrSun Yazıyı Oku
    Selamlar...
    Diğer tarafta son paylaşımda geri çekilmenin olabileceğini söylemiştim. Bovespa ile de tekrar beraber olduğumuza göre son çıkış öncesi düzeltme bitti veya bitmeye yaklaştı, ay sonuna kadar normalleşme çabaları mart nisan aylarının endeks için iyi geçeceğini tahmin ediyorum. ABD borsalarının seçime kadar düşeceğini zannetmiyorum açıkçası, bir şekilde yukarıda tutmaya devam ederler.
    Öncelikle bankacılık endeksi usd bazlı yükselen trendde kalacağımızı zannediyorum şimdilik.

Şimdiki banka senetlerinin, bankacılık endeksi ile usd bazlı kıyaslaması...
    halk en dipte, yapı bize en yakını işc henüz yukarıda eğer olur da yaklaşırsa değişim olabilir. Sağlıcakla kalın.
    Seni de aramızda görmek çok büyük mutluluktur bizim için sevgili BJK'li kardeşim. Becerikli ve de son derece bilgili bir arkadaşımızsın, çalışmalarını hepimiz takdir ediyoruz ve verdiğin emeğe saygı duyuyoruz. TH
    26 Eylül 2025 de tüm portföy ile 61.95 den AKBNK aldım. Tek kağıt.

6. Bgc yatırım credit genel ilk alıcılar. Hscb üçüncü sıra satıcı. Yani her senette bu manzara az çok var.
    Son düzenleme : KIZILDAG; 21-02-2020 saat: 20:50.

7. Mrsun teşekkür ederiz. Emeğine sağlık.

Alıntı Originally Posted by KIZILDAG Yazıyı Oku
    Mrsun teşekkür ederiz. Emeğine sağlık.
    MrSun iyi grafik cizer, 1 sene sonra bile olsa tuttur!

Sayfa 852/965 İlkİlk ... 352752802842850851852853854862902952 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •