Sayfa 852/1000 İlkİlk ... 352752802842850851852853854862902952 ... SonSon
Arama sonucu : 7995 madde; 6,809 - 6,816 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI II ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Kartal kardesim su tablonu paylasirmisin

Pangaci ilginc bir insan paylasimdan kaldirmis...adama sadic dedik etme dedik dinlemedi. Keyfi bilir...
    Hayrani ustadim
    Bu msji dun oglen yazmisim
    Simdi sizce bende artniyet olabilir mi?
    Adama dun kardesim demisim bugun neden soveyim...neden bu sekilde davrandi anlamakta zorlaniyorum...

2. 17 Aralık Salı 16:15 TÜİK HAFİF İŞLER İÇİN 1940, ORTA İŞLER İÇİN 2086, AĞIR İŞLER İÇİN 2331 ASGARİ ÜCRET ÖNERDİ

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
     Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Sakamisin sen?
    Dun sana laf attim zeytindali baglaminda
    O mesajimi gormedin de ismini bile yazmadigim bu msj uzerinden neden prim yapmaya calisiyorsun?
    Neden uzerine alindin?
    Arkadasim burasi bir forum gereksiz isgal etme lutfen
    Paylasimlarima bakarsan herkes memnun senin haricinde...ozur dilersen kapatalim konuyu...cocuk degiliz sonucta...
    Çok pozitif bir yaklaşım .
    Bir özür kafi gelir bu işe.
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

4.  Alıntı Originally Posted by Kartal Yazıyı Oku
    Hayrani hocam, ben fazla yazmıyorum artık ama ilgisiz yerlerde sataşıp duruyorlar, çözemedim dertlerini. Arada bir yazarsam da hani yazmayacaktın diyorlar.

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    benim her ne kadar bu ileti üzerine yazsam da tartışma halinde olan dostlara ayrı ayrı bir teklifim var. birbirine karşı hatalı davranan tüm dostlar adına ben özür dileyeyim ve bu tartışma atmosferi burada kapansın. bu iletinin üzerine hiç kimse yazmazsa teklifimin tüm dostlar tarafından kabul edildiğini anlayayım. bu vesileyle hepinizden ayrı ayrı özür diliyorum dostlar. Konya'dan selamlar

5.  Alıntı Originally Posted by EREGLTUPRS Yazıyı Oku
    17 Aralık Salı 16:15 TÜİK HAFİF İŞLER İÇİN 1940, ORTA İŞLER İÇİN 2086, AĞIR İŞLER İÇİN 2331 ASGARİ ÜCRET ÖNERDİ
    1 ailede 3-4-5 kişi asgari ücretli çalışırsa iyi para girer eve...

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
     Alıntı Originally Posted by hayrani Yazıyı Oku
    benim her ne kadar bu ileti üzerine yazsam da tartışma halinde olan dostlara ayrı ayrı bir teklifim var. birbirine karşı hatalı davranan tüm dostlar adına ben özür dileyeyim ve bu tartışma atmosferi burada kapansın. bu iletinin üzerine hiç kimse yazmazsa teklifimin tüm dostlar tarafından kabul edildiğini anlayayım. bu vesileyle hepinizden ayrı ayrı özür diliyorum dostlar. Konya'dan selamlar
    Hayrani üstadım büyüksünüz.
    Ben de Kartal üstada arkadaşlık bildirimi gönderiyorum.
    Kafamda hiç bir kötü izlenim kalmadı.
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

Alıntı Originally Posted by hayrani Yazıyı Oku
    Hayrani ustadim siz cansiniz
    ben cidden sinirlensemmi gulsemmi anlamadim
    Bahsettigim kisi belli ismini aciklamak istemiyorum ama uzerine son alinmasi gereken kisinin boyle hirsla uzerine alinip
    Mustafaya verirsen ben sovecegim demesi ilginc geldi...umarim yaptigindan utanmistir...ve kendisi ozur diler...syg

8.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Hayrani ustadim siz cansiniz
    ben cidden sinirlensemmi gulsemmi anlamadim
    Bahsettigim kisi belli ismini aciklamak istemiyorum ama uzerine son alinmasi gereken kisinin boyle hirsla uzerine alinip
    Mustafaya verirsen ben sovecegim demesi ilginc geldi...umarim yaptigindan utanmistir...ve kendisi ozur diler...syg
    üstadım, bence konuyu değiştirmemiz gerekiyor. çünkü dolar sinsi sinsi ilerliyor. şayet 5,90'lar geçilecek olursa ister istemez boist te olumsuz etkilenebilir. hisse fonlarımız olduğuna göre neler yapmalıyız? bu konularda istişare yapmamız lazım.

Sayfa 852/1000 İlkİlk ... 352752802842850851852853854862902952 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •