Sayfa 852/1005 İlkİlk ... 352752802842850851852853854862902952 ... SonSon
Arama sonucu : 8037 madde; 6,809 - 6,816 arası.

Konu: Viop LI

1. Benim doğduğum ilçede belediyeye ait kaplıca var zarar ediyor. Halbuki bu su seracılıkta kullanılsa ilçe istihdam ve kazanç yönünden ihya olur. Ne yazık ki seracılık için ruhsat sondaj izini verilmiyor. Plansızlik iletişim kopukluğu.

2. Konya ovasinda yanlış izin ve sondajlarla su kaynakları kurudu, öyle deme..

Bir sürü obruk. Şu kaynaklarına dair çalışmaları okumuştum. 80'lerde 20 30 metreden su çıkarmış. Şimdi 300 metre sondaj yapılıyor..

Düzgün iyi düşünülmüş su politikasi olacak.

3.  Alıntı Originally Posted by BaşKara Yazıyı Oku
    Konya ovasinda yanlış izin ve sondajlarla su kaynakları kurudu, öyle deme..

Bir sürü obruk. Şu kaynaklarına dair çalışmaları okumuştum. 80'lerde 20 30 metreden su çıkarmış. Şimdi 300 metre sondaj yapılıyor..

Düzgün iyi düşünülmüş su politikasi olacak.
    Termal suyu sera ısıtmada kullanıp geri basacak. Sera sulamada damlama sulama kullanacak. Karapınar ilçesi en fazla güneş gören en az yağmur alan yer. Burada denetim yok ve mısır ekilip yağmurlama şeklinde izinsiz ruhsat ile sulama yapılıyor. Eminim ki orada bu denetim işini yapan orada doğmuş büyümüş biridir o yüzden de denetim olmaz.

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Termal suyu sera ısıtmada kullanıp geri basacak. Sera sulamada damlama sulama kullanacak. Karapınar ilçesi en fazla güneş gören en az yağmur alan yer. Burada denetim yok ve mısır ekilip yağmurlama şeklinde izinsiz ruhsat ile sulama yapılıyor. Eminim ki orada bu denetim işini yapan orada doğmuş büyümüş biridir o yüzden de denetim olmaz.
    İzinsiz sulama yapanlara İdari Para Cezası kesiliyor diye biliyorum. Denetim konusunda ise haklı olabilirsiniz. Kendi memleketinde memurluk yapmak işkence...

5.  Alıntı Originally Posted by BJK Coccinella Yazıyı Oku
    İzinsiz sulama yapanlara İdari Para Cezası kesiliyor diye biliyorum. Denetim konusunda ise haklı olabilirsiniz. Kendi memleketinde memurluk yapmak işkence...
    Dron ile trafik cezası kesen devlet bunu göremiyor. Belki de o bölgede yüksek oy oranı bunu engelliyor. Belki liyakat eş dost tayini

6.  Alıntı Originally Posted by mavsar Yazıyı Oku
    Patronlar hep bana demekten vazgeçsin bakın bakalım nasıl düzeliyor bu işler. Döviz geliri olup, tl maaş ödediği işçisinin çektiği sıkıntıya destek olmayan patronlar ağlamasın. Adam 5 yılda 100 milyon€ büyümüş, hangi çalışanının derdi ile ilgilenmiş? Beyaz yakalılar ayrı vaka. Her gün eriyorlar, fabrikalarda mavi yaka daha değerli, hala ellerinde starb... bardağ ile havalı olduğunu sanmaya devam ediyor.
    Millet tembel olduğu kadar da nefsine acIb düşkün.hele işverenler en tepeden ,yeni tüysüz patronları or ek aldikalrindan soliy8m
    Carfur yıllardır bu ülkede kaymağını yer ama beş kuruş kar gostermes,fabrikalarını hiç yamziyorum sözüm ona 8stihdam falan..
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

merkez bankası başkanı çok az konuşması piyasa için sıkıntı.....Yakında bu tavır sürerse homurtu başlar.....

8.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    merkez bankası başkanı çok az konuşması piyasa için sıkıntı.....Yakında bu tavır sürerse homurtu başlar.....
    Bence piyasayı iyi yönetemiyor ikisininde ömürleri çok olmaz.

Sayfa 852/1005 İlkİlk ... 352752802842850851852853854862902952 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •