Sayfa 852/970 İlkİlk ... 352752802842850851852853854862902952 ... SonSon
Arama sonucu : 8037 madde; 6,809 - 6,816 arası.

Konu: Viop LI

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Olabilir neden olmasın, belki aile durumu iyidir ve eşide borsacıdır yada maaşı yüksek bir işte çalışıyordur, adamında masarattiye binme fantezisi vardır o hayalini gerçekleştirmiştir ne var ki bunda
    size hiç denk gelmiyor mu, asgari ücretle çalışan birinin elinde aypon14 tilifunu olana
    Ayranı yok içmeye tahtaravalliyle gider wc ye
    fatih altıtaylı da mesela aileden züper zengindir , fekat gastecilik mesleğini yaptığını iddia ediyor...
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

2. 221$ kapanış. Not edelim

SPOT kapanış,

4. Köyüme geldim kayınpederin bahçede kiraz gömüyorum yol parası çıksın deyi bagajı kirazla dolduracam. Fakirlik sendromunu bu şekilde değerlendiriyoruz. Akşama pilav koyun yoğurdu gömerim. Birazda beleş oksijen alıp yarın dönecem. Sonra bozkuşu haşlarim. Herkese iyi bayramlar büyüklerimin elinden küçüklerin gözlerinden öperim.

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Köyüme geldim kayınpederin bahçede kiraz gömüyorum yol parası çıksın deyi bagajı kirazla dolduracam. Fakirlik sendromunu bu şekilde değerlendiriyoruz. Akşama pilav koyun yoğurdu gömerim. Birazda beleş oksijen alıp yarın dönecem. Sonra bozkuşu haşlarim. Herkese iyi bayramlar büyüklerimin elinden küçüklerin gözlerinden öperim.
    Tüm forum sakinlerine hayırlı bayramlar dilerim.

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

6. Bu düşüşün nereye kadar sürmesi beklenir....
    referandum sonrası başkanlık rejimine geçtikten sonra 2019-2023 arası xu030/USD grafiği... kabaca 1.5-2.5 USD aralığı... 2 USD ortası denebilir yuvarlak hesap...

An itibariyle 2.45 civarındayız. 1.5-2 aralığında tekrar yabancı girişi mümkün...

iyi bayramlar herkese...
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

7.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Köyüme geldim kayınpederin bahçede kiraz gömüyorum yol parası çıksın deyi bagajı kirazla dolduracam. Fakirlik sendromunu bu şekilde değerlendiriyoruz. Akşama pilav koyun yoğurdu gömerim. Birazda beleş oksijen alıp yarın dönecem. Sonra bozkuşu haşlarim. Herkese iyi bayramlar büyüklerimin elinden küçüklerin gözlerinden öperim.
    Seçime kadar stok yapmıştın abi şimdi ne olacak?

8. Cümleten hayırlı bayramlar.
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

Sayfa 852/970 İlkİlk ... 352752802842850851852853854862902952 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •