Sayfa 853/1002 İlkİlk ... 353753803843851852853854855863903953 ... SonSon
Arama sonucu : 8014 madde; 6,817 - 6,824 arası.

Konu: Viop XXXVIII

1. Kalanlarla yola devam olmaz mı
     Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Orada adaya çok kişi veda etti ,
    toparlanması zaman alır .
    SM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    valla tedaviliksin sen...puhahaha...kafaya bakın adam bizi iflas ettirdi, üstüne 5 doz aşı yetmedi çift maske...ben kafanın içinde bulgur pilavı var diye düşünmüştüm ama fazla iyimser olmuş o da...boş bomboşmuş...

yahu senin eline kimse dökemez short patlaması konusunda...sen efsanesin o konuda...herkesi kendin gibi bilme...dolarda anaktarı teslim ettin palaya...EMLAK gelir haaaa...puahahahaha
    emlak kim ya ? tanımıyorum.. piyasayla ilgili bi şey yazsa aklımda kalırdı, herhalde ciğeri beş para etmez tayfadan biri olmalı

istanbula gelirsen beni ara, boğazda balık rakı yapalım, muhabbetini seviyom senin

3.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Şakacı biri sanırım .

Yaya geçitinde banaçarpan kadın sürücüden beri kılım .

Niye benim ferrarim yok diye kullanamıyor birde o arabayı neden almış diye beddua ettim hastaneden çıktığımda corona patlamıştı kimse sokağa çıkamadı
    Lisedeyken bir arkadaşımıza araba çarpıyor. Merced. marka (kullanıcı erkek )
    Arkadaş havada uçuyor yoldan geçen bir bayanın üstüne düşüyor.
    Arkdaş çarpandan şikayetçi olmadı.
    Yoldan geçen bayan arkadaşımızdan şikayetçi olmuştu.

Çok Geçmiş olsun buarada. Allah En başta çoluk çocuğumuzu kazalardan belalardan korusun. Hertürlü kötülüklerden korusun.

4. Emlak dedin

Emekdar nerede uzun süredir görmedim galiba

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    puhahaha...ben 27 yıldır istanbul'da yaşıyorum...ne istanbul'a gelirsen falan ya...git sütünü iç dişini fırçala pijamanı giy yat yav...

rakı içmem...sevmem kokusunu...balık severim ama onu da seninle yemem sen gider ucuz norveç uskumrusu falan ısmarlarsın...

yok EMLAK sizin tayfadan değil

Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    emlak kim ya ? tanımıyorum.. piyasayla ilgili bi şey yazsa aklımda kalırdı, herhalde ciğeri beş para etmez tayfadan biri olmalı

istanbula gelirsen beni ara, boğazda balık rakı yapalım, muhabbetini seviyom senin

6. S&P nin bu akşamki palası bizim palagilden sanırım. Utanmasa artı kapatacak. Bıraktığı bara bak. 20 Aralık barından bırakmış Daha batmadık ama günlükte OBO çizecek gibi. Şubatta çakacak belli bu.

7.  Alıntı Originally Posted by Ex2000 Yazıyı Oku
    Yarın deptürselerde şort açsak diyorum ama yanılma payım %100
    Şansa bak abi, pala zabaha bişii bırakmamış, akşam seansında almış. Neyse ki akşam pazarı ucuzluğunda şortları kapatmışık. Yarın deptürürlerse icabına bakarız
    Zaten yönün bir önemi yok, giden kağıt her türlü gidiyor, gidemeyen de gidemiyor
    Hamdım Piştim Yandım

8. bu vadeye kadar endeks vadelideki toplam pozisyon büyüklüğü hisse vadelilerdeki toplam pozisyondan daha fazlaydı, mesela 16.aralık kapanışında endeks kontratında 18 milyar TL, hisse vadelilerde ise 15 milyar TL açık pozisyon vardı.. öncesinde de endeks tahtası hep daha büyüktü

bugün itibariyle endeks vadelide 8.5 milyar TL, hisse vadelilerde ise 11.6 milyar TL açık pozisyon var

tabloda ilk günü pas geçtim, 4.ocaktan beri son 5 gün pozisyon değişimleri..
    garan vadelide özel bi durum var bbva-call, buna istinaden ekstra bi pozisyon büyüklüğü olabilir, thyao ise ciddi prime rağmen poz artışı devam ediyor.. eregl shortçuları henüz kontrolü kaybetmemiş, krdmd shortçuları ise pes etmiş.. oyakc dikkat çekici, fiyat gitmemesine rağmen poz artışı nispeten büyük, kontrol shortçuda

açık pozisyon arttıysa- sıkıştırılacak shortçu birikti diye yorumluyorum.. fiyat yukarı gittikçe poz kapaması görmeyi bekleriz

Sayfa 853/1002 İlkİlk ... 353753803843851852853854855863903953 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •