Kalanlarla yola devam olmaz mı SM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kalanlarla yola devam olmaz mı SM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Lisedeyken bir arkadaşımıza araba çarpıyor. Merced. marka (kullanıcı erkek )![]()
Arkadaş havada uçuyor yoldan geçen bir bayanın üstüne düşüyor.
Arkdaş çarpandan şikayetçi olmadı.
Yoldan geçen bayan arkadaşımızdan şikayetçi olmuştu.
Çok Geçmiş olsun buarada. Allah En başta çoluk çocuğumuzu kazalardan belalardan korusun. Hertürlü kötülüklerden korusun.
Emlak dedin
Emekdar nerede uzun süredir görmedim galiba
puhahaha...ben 27 yıldır istanbul'da yaşıyorum...ne istanbul'a gelirsen falan ya...git sütünü iç dişini fırçala pijamanı giy yat yav...
rakı içmem...sevmem kokusunu...balık severim ama onu da seninle yemem sen gider ucuz norveç uskumrusu falan ısmarlarsın...
yok EMLAK sizin tayfadan değil
S&P nin bu akşamki palası bizim palagilden sanırım. Utanmasa artı kapatacak. Bıraktığı bara bak. 20 Aralık barından bırakmışDaha batmadık ama günlükte OBO çizecek gibi. Şubatta çakacak belli bu.
bu vadeye kadar endeks vadelideki toplam pozisyon büyüklüğü hisse vadelilerdeki toplam pozisyondan daha fazlaydı, mesela 16.aralık kapanışında endeks kontratında 18 milyar TL, hisse vadelilerde ise 15 milyar TL açık pozisyon vardı.. öncesinde de endeks tahtası hep daha büyüktü
bugün itibariyle endeks vadelide 8.5 milyar TL, hisse vadelilerde ise 11.6 milyar TL açık pozisyon var
tabloda ilk günü pas geçtim, 4.ocaktan beri son 5 gün pozisyon değişimleri..
garan vadelide özel bi durum var bbva-call, buna istinaden ekstra bi pozisyon büyüklüğü olabilir, thyao ise ciddi prime rağmen poz artışı devam ediyor.. eregl shortçuları henüz kontrolü kaybetmemiş, krdmd shortçuları ise pes etmiş.. oyakc dikkat çekici, fiyat gitmemesine rağmen poz artışı nispeten büyük, kontrol shortçuda
açık pozisyon arttıysa- sıkıştırılacak shortçu birikti diye yorumluyorum.. fiyat yukarı gittikçe poz kapaması görmeyi bekleriz
Yer İmleri