Sayfa 849/1002 İlkİlk ... 349749799839847848849850851859899949 ... SonSon
Arama sonucu : 8014 madde; 6,785 - 6,792 arası.

Konu: Viop XXXVIII

1.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Kasada bugün de artış olmuş, gıcır gıcır yeni tabtaze jeton atılmış, 361bin jeton oldu.
    Yarın deptürürler gibin
    Yarın deptürselerde şort açsak diyorum ama yanılma payım %100

2. Soru buydu ..

Hangi kazada hangi kadın sürücü?
    Hayat hoş gerisi boş

3. Eee ..olmadı ama şimdi

"Bir insanın zekası, verdiği cevaplardan değil; soracağı sorulardan anlaşılır..."
    Hayat hoş gerisi boş

4.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Kadın otobüs şöförlerinden olabilir mi acaba diye düşünüyorum

Hergün 110 Km gidip geliyorum. Normaldede Uzun yol şöförüyüm. yüzdeye vursalar en çok kazayı erkekler yapıyor.

Kadınlarda park problemi var erkeklerde hız kontrolü ve dikkat dağınıklığı var.

Birde erkek sürücüler kendilerini ispatlıycam diye kendilerinden geçiyorlar.

Gittiğim yol üzerinde servis şöförleri ve tır şöförlerinin en yoğun olduğu bir güzergah. Abartısız hergün bir tır veya servis kazası görüyoruz.

Bir arabaya arkadan ya tır çarpmış yada servis aracı.Mesafe kurallarına kesinlikle uymuyorlar.

Ve malesefki bu araçları kullananlar %99 erkek % 1 de ayıp olmasın diye yazmadım. daha hiç bayan sürücüsünü görmedim.

Ha unutmadan birde erkeklerin en büyük kusuruda öndeki aracın illam didine kadar giricek. yoksa yön bulamazlar

5.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Kasada bugün de artış olmuş, gıcır gıcır yeni tabtaze jeton atılmış, 361bin jeton oldu.
    Yarın deptürürler gibin
    Cetonla olsa ooooo. Sen bahamalardan ben kanarya adalarından yazıyor olurdum. Pala terse bırakmayı sever

Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Duhul
    Aug 2017
    İkamet
    Bursa
    Gönderi
    1,452
    Bu piyasada BİPOLAR bozukluk var.
    Dünyada her şey için, medeniyet için, hayat için, muvaffakiyet için en hakiki mürşit ilimdir, fendir. İlim ve fennin haricinde mürşit aramak gaflettir, cehalettir, dalalettir. Atatürk 22/09/1924 Samsun

7.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku

Eee ..olmadı ama şimdi

"Bir insanın zekası, verdiği cevaplardan değil; soracağı sorulardan anlaşılır..."
    Hadi bekliyorum ..
    Hayat hoş gerisi boş

8. Neysem mert abi Herkez haklıdır bu dünyada. Ben acaba belediye otobüslerine karşı bir suikastmi düzenlenmek istiyor düşüncesiyle yazmıştım. Konu nerden nereye geldi.

Mert abim beni savundu çünkü ben ablayım biliyor. Saolasın mert abi. Bu dünyadaki en iyi şöförler bayanlardır.

Sayfa 849/1002 İlkİlk ... 349749799839847848849850851859899949 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •