Artan

277,75 10 18:10
54,45 10 18:10
291,50 10 18:10
11,78 9.99 18:10
39,64 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

19,17 -10 18:10
42,00 -9.99 18:10
58,85 -9.95 18:10
7,81 -9.92 18:10
100,00 -9.83 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

8.423.783.298,90 18:10
8.279.675.248,75 18:10
7.897.836.716,17 18:10
7.784.719.756,22 18:10
7.554.836.368,50 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 853/891 İlkİlk ... 353753803843851852853854855863 ... SonSon
Arama sonucu : 7240 madde; 6,817 - 6,824 arası.

Konu: GESAN - Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş.

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Gesan gibi önden iş alıp tahsilatının büyük bölümünü iş bitiminde alan şirketler enflasyonist konjonktürde marjlardan yedi bu durum bu yıl içinde bu şekilde oldu..
    Şimdi önümüzde terse bir durum söz konusu olacak..ayrıca enerji kurulumlarında tedarik ettiği güç trafolarını da kendi üretecek olması lehine marj büyümesini tetikler..

2. Teiaş ile sıkı iş birliğinde olan gesan’ın bu işten epey nemalanacağı su götürmez bir gerçek..

3. Dün eupwr’ın attığı işin büyüklüğünün 30 milyon dolara yakın olduğu söyleniyor..

evet arkadaşlar hep ukrayna ve suriye beklentilerini anlattık...suriyeye acil olarak elektrik enerjisi vermek gerek..suriyenin %60 ında elektrik yokmuş...acilen 1,5 milyar dolarlık bir yatırım yapmak gerek....tüm suriyeye elektrik verebilmek için ise 80 milyar dolarlık yatırım yapmak gerekiyormuş....

enerji bakanımız bayraktar suriye ye elektriği türkiye verecek açıklamasını yapmış...bunu büyük bir ihtimalle TEİDAŞ aracılığı ile yapacak...TEİDAŞ a en kaliteli ve en uygun ürünleri veren kim ?? tabiki gesan...zaten daha yeni taze TEİDAŞ tan aldığı bir ihale kapını attı....gesan ayrıca başka şirketler gibi sadece trafo satmayacak , elektriğin her alanı ile ilgili ürünleri var...

diyelim ki gesan o işleri almadı !!! almasa bile alan firmalar gelip ihtiyaçları olan ürünleri gesan ve europowerden alacaklar... çok büyük bir beklenti...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

ben aylar önce ukrayna beklentisini gündeme getirmiştim...malum ukraynadaki beklenti türkiyedekinden bile fazla idi...gesan yatırımcı ilişkilerinden hüseyin bey yakın zamanda bana ukraynanın elektrik alt yapısının çok eski olduğunu dolayısı ile bir yenileme ihtiyacı olduğunu ,ayrıca 300 civarı trafo merkezinin de tamamen imha olduğunu söylemişti...bu bilgileri nereden biliyordu ?? tabiki ukraynada var olan şirketleri sayesinde ukrayna pazarını çok iyi tanıdıkları için biliyordu...

ukrayna barışı henüz gerçekleşmemiş iken ( ama gerçekleşme ihtimali çok fazla..trump bu savaşı bitirecem iddiasında, her iki taraf da çok yoruldu..barış şansı çok yüksek ) süpriz bir şekilde suriye beklentisi doğru...suriye nin elektrik alt yapısı ukraynadan da beter olmuş...13 yıl süren bir savaş şehirleri harap haline getirdi...suriyedeki beklenti de ukraynadan da fazla olabilir arkadaşlar...

türkiyede elektrik alanında sektörün bir numarası gesandır...(daha önce faaliyet raporundan bir kesit sunmuştum...orada aynen o cümle geçiyordu ) gesan TEİDAŞ ın ihalelerinin çoğunu alıyor...süriyenin yapılanmasında ciddi bir rol alacağını düşünüyorum...yeter ki suriyede bu iş için finansman sağlansın...sanırım finansmanı da suudi arabistan ve diğer körfez ülkeleri verecektir...geçen haftalarda suriye nin yeniden yapılanması için 150 milyar dolarlık bir arap fonunun hazır olduğu söyleniyordu...

bunlar gerçekleştiğinde gesan level atlayacaktır...suriye ile ilgili bir iş kapı bile gesanda bir ralli başlatmasına yetecektir...gelişmeleri sabırla bekliyoruz...20 gün sonra ise trump görevi devir aldığında ukrayna barışı çok konuşulmaya başlanacak...ukrayna için de sabırla bekliyoruz...

son olarak gesanın en iyi bilançoları son çeyreklerdir...bunun için de sabırla bekliyoruz...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

6.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    ben aylar önce ukrayna beklentisini gündeme getirmiştim...malum ukraynadaki beklenti türkiyedekinden bile fazla idi...gesan yatırımcı ilişkilerinden hüseyin bey yakın zamanda bana ukraynanın elektrik alt yapısının çok eski olduğunu dolayısı ile bir yenileme ihtiyacı olduğunu ,ayrıca 300 civarı trafo merkezinin de tamamen imha olduğunu söylemişti...bu bilgileri nereden biliyordu ?? tabiki ukraynada var olan şirketleri sayesinde ukrayna pazarını çok iyi tanıdıkları için biliyordu...

ukrayna barışı henüz gerçekleşmemiş iken ( ama gerçekleşme ihtimali çok fazla..trump bu savaşı bitirecem iddiasında, her iki taraf da çok yoruldu..barış şansı çok yüksek ) süpriz bir şekilde suriye beklentisi doğru...suriye nin elektrik alt yapısı ukraynadan da beter olmuş...13 yıl süren bir savaş şehirleri harap haline getirdi...suriyedeki beklenti de ukraynadan da fazla olabilir arkadaşlar...

türkiyede elektrik alanında sektörün bir numarası gesandır...(daha önce faaliyet raporundan bir kesit sunmuştum...orada aynen o cümle geçiyordu ) gesan TEİDAŞ ın ihalelerinin çoğunu alıyor...süriyenin yapılanmasında ciddi bir rol alacağını düşünüyorum...yeter ki suriyede bu iş için finansman sağlansın...sanırım finansmanı da suudi arabistan ve diğer körfez ülkeleri verecektir...geçen haftalarda suriye nin yeniden yapılanması için 150 milyar dolarlık bir arap fonunun hazır olduğu söyleniyordu...

bunlar gerçekleştiğinde gesan level atlayacaktır...suriye ile ilgili bir iş kapı bile gesanda bir ralli başlatmasına yetecektir...gelişmeleri sabırla bekliyoruz...20 gün sonra ise trump görevi devir aldığında ukrayna barışı çok konuşulmaya başlanacak...ukrayna için de sabırla bekliyoruz...

son olarak gesanın en iyi bilançoları son çeyreklerdir...bunun için de sabırla bekliyoruz...
    Ocak ayı içerisinde ki YEKA yarışmalarını unutma üstad!

Sayfa 853/891 İlkİlk ... 353753803843851852853854855863 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •