Sayfa 854/1002 İlkİlk ... 354754804844852853854855856864904954 ... SonSon
Arama sonucu : 8010 madde; 6,825 - 6,832 arası.

Konu: Yatırım Fonları IX

1.  Alıntı Originally Posted by abelardousa Yazıyı Oku
    Mac + 1.61
    Teşekkürler.
    Uyuşmadı bir türlü dem'e "ben"de ki meşrep

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by onurbey Yazıyı Oku
    Piyasada timing yapmak mı gerekiyor ? Bu idiom'dan ne anlamamız gerekiyor?
    zamanlama ile ilgili değil. ne yazıyor orada ?
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

3.  Alıntı Originally Posted by friendly_1980 Yazıyı Oku
    bence bistin dolar bazlı hareket etmesi pandemiden sonra başlayan bir anormallik. iki antitezim var ilki 20 senedir niye bant içinde kaldı lira değer kaybetmiyormuydu? ikincisi bizle aynı kalite olan brezilya(hatta darbe girişiminden beridir bence bizden daha iyi durumda) borsası 20 senedir bizle birlikte gidiyordu şu an 105 bin. real değer kaybetmiyor mu en az liranın yarısı hızda kaybediyor bu hesaba göre hiç değilse 140 binlerde falan olmalıydı. dünyada ayı piyasası başladığında 1200 ler gelecek bu benim iddiam. şirketlerin değeri çok düşmüş düşecek tabi ekonomisi şeriatla yönetilen bir ülke ne olacaktı? (şimdilik sadece ekonomisi)
    Ben de borsada bir gariplik olduğunu düşünenlerdenim. Normal değil dediğiniz gibi. Varlık fonu alımları böyle bir sonuç ortaya çıkarıyor olabilir mi diye düşünmekteyim ama bu da nereye kadar.

Alıntı Originally Posted by Ege35 Yazıyı Oku
    Ben de borsada bir gariplik olduğunu düşünenlerdenim. Normal değil dediğiniz gibi. Varlık fonu alımları böyle bir sonuç ortaya çıkarıyor olabilir mi diye düşünmekteyim ama bu da nereye kadar.
    Bir naci vakasina kadar...
    Ne naciymis arkadas

Bir mb baskani gitti bist 8 ay kendine gelemedi
    Gittigi gun tum hisseler taban yapti
    Vs vs

Koca bakan gitti bist yemyesil!!!!!!

5.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Benim tek teredddüm şu.
    Dolar bu seviyelere çıkartıldıktan sonra bir şekilde tak 9-10 TL'ye düşürülüp işte ekonomik zafer budur, doların başını ezdik, faizide düşürmüştük zaten diyerek tak diye aniden seçime gitmek olurmu?

Bu senaryo için dolar suni olarak yükseltilmiş olabilirmi?
    Açıklanan değil gerçek enflasyona göre değerlendir. .
    Geçen yılda bugüne 100 de 100 artmayan ne kaldı.
    Fiyatlarda resmi rakamlara bakarsan evler 200 K, dolar 9 tl bile olamaz.
    Önceden bistte manipülasyon varsa bile dolar çıkışı sonrası çaresizlikten gidecek yerimiz yok. Şuan girmeyen de düzeltme bekliyor.
    Dolar 9 a indirilebilir. Ama güçlü bir ekonomi ile desteklenmesi lazım. 6 ayda ekonomi düzelse bile bu kez assolist FED şarkı söylemeye başlayacak.
    FED ve faiz artırım sürecine aşırı değerli tl ile yakalanırsan tıpkı 2013 te olduğu gibi 1,5 tan 5 e gider.
    Bence bir süre bu seviyede takılırız

6.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Bir naci vakasina kadar...
    Ne naciymis arkadas

Bir mb baskani gitti bist 8 ay kendine gelemedi
    Gittigi gun tum hisseler taban yapti
    Vs vs

Koca bakan gitti bist yemyesil!!!!!!
    Yazdığınız olayda kişiler değil kurumlar önemli olduğu için böyle bir dalgalanma yada dip yaşanmıştı. MB 'nin bağımsız olmadığı, bir gecede bir kişinin emriyle karar alınabildiği özellikle yabancılar tarafından görülünce olay bitti. Güven desen yerlere düştü. Hatırlarsınız damat gittiğinde de bist yem yeşil olmuştu. Bir kuruma kişi bulunur. Fakat o kurumun saygınlığı ve bağımsızlığı gitti mi işte o zaman vah ki ne vah. Bu arada bizi Süleman iyiyse mesele yok benim için. Sülemaaaan eyi misin oluuum. Eyi hadi eyimiş. Saygılar.

2022 de 2 defa artis ongoruluyor ,toplam 0.50 puan.pandemiden once 3 du faizleri

8.  Alıntı Originally Posted by Ege35 Yazıyı Oku
    en çok da tv'de youtube'da peydah olan uçacak fırlayacak yanacak takımı insanı hasta ediyor. tutturmuşlar bi bankalar çok ucuz, kardeşim sen artık ekonomide iran modeline geçmişsin, ne kadar para kazanırsa kazansın bi iran bankasıyla bi alman bankasının fiyatı denk olurmu dalgamı geçiyorsunuz insanlarla? bunların en büyük özelliği endeks çakıldığında 1 saniye içinde taraf değiştirmeleri, ya endeks taa 1350 den gelmiş %30 yapmış, karını alıp çıkmayı bilemiyorsan kusuru da artık biraz kendinde arayacaksın demeleri pişkin pişkin sırıtarak. faiz indirimleri desen ekonomiyi mahvetmiş, dolar fırlamış gitmiş ky tabi bilinçsiz atladı hemen diyecek bu kişiler adınız gibi emin olun, peki bunu şimdiden niye demiyorsun insanlara gaz veriyorsun? kendi malı vermiş kurtulmuş tabi niye daha yükselecek desin. ya ard niyetli ya zeka yoksunu bu insanlar, onyıllardır tekrar eden aynı terane, başka cevap bulamıyorum.

Sayfa 854/1002 İlkİlk ... 354754804844852853854855856864904954 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •