Benzer türde satışlar DAPGM de oldu. 1 ayda 87 den 24 e kadar düştü hisse yani hemen hemen 4 te 1 e kadar indi.
Benzer türde satışlar DAPGM de oldu. 1 ayda 87 den 24 e kadar düştü hisse yani hemen hemen 4 te 1 e kadar indi.
26 Eylül 2025 de tüm portföy ile 61.95 den AKBNK aldım. Tek kağıt.
yarın taban çözülür mü ?
upload image
FD/FAVÖK ve F/K 'sı 200-300-.....-1000 olmuş hisseler neden düşüyor diye neden aramaya gerek yok, bu göstergeleri tek haneli olan hisseler bile düşerken. Arazisinde altın ya da petrol bulunsa bile bu fiyatlar pahalı.
Burda sorun Spk haziran ayında bedelsiz başvurusu yapılmış 6 ay da neyi inceledin !!
RED gerekçenin 2022 den beri bagımsız denetim firması Razi davası oldugunu Bilançolarda açıklamış
Yetmiyor kararı neden bültende açıklamıyorsun kurul kararı 8 gün sonramı şirkete iletilir ...
sonrada borsa oynama yeri degilmiş ilk önce kurula çeki düzen verin
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
Bunlarin genel kuruluna katıldım neden hisse almıyorsunuz yatırımcı yüzde 5 geçmiş defim o zamank öyleydi cevap veremediler utanmaz yönetim.
Zaten halka açıklık az onun yüzde 10 u bu özel okul sahibi topladı madende işin buralara gelmesine yetti.
Kozal 254 maden sahası var sürünüyor.
Borsada mantık yok
Şu hali ile bile bence pahalı ama borsada neyin ne olacağı belli olmuyor.
Finansbank
Finans finans kiralama
2 örnek akıl sır ermiyor.
Yt.tv.degildir
Sagliklar
Yerel gazete sahibi Tayyar Türkeş çok uğraştı zamanında yönetimle bir sonuç alamadı.
Bu şirket yönetimi adam gibi olsaydı hisse düşükten kendi alırdı 200-400 arasında satarak piyasaya müdahale ederdi ama nerde öyle kaliteli vasıflı yönetici
Toplam fark bu hafta 6 milyon azalış oldu salı sabah MKk görmüş oluruz
2021 de Razi mahkemesi açılmış 330 milyon dolar gubrf payına düşen 163 milyon dolar 5 milyar TL !!
Kap açıklaması görmedim benim mi gözümden kaçtı?
Mahkeme hangi safhada bu kadar uzun sürmez 3 yıl olmuş neredeyse
İşini yapan SPK olmazsa iş buraya gelir
Yer İmleri