Sayfa 855/882 İlkİlk ... 355755805845853854855856857865 ... SonSon
Arama sonucu : 7056 madde; 6,833 - 6,840 arası.

Konu: BRKSN - Berkosan Yalıtım

1. Bu aile şirketleri böyle...Benzer rezaletleri GEDZA'da yaşıyorum hem de senelerdir...Teşvik belgeli yatırımın teşvik süresinin dolduğundan bihaberdiler, ben ikaz ettim de bakanlığa süre uzatımı için müracaatta bulundular...Arsa almışlar ada pafta numarasını soruyorum, bana "o ne diye" cevap verdi Yİ'deki şapşal...

Zannedersin ki Koç Holding gibi onlarca iştirak, ortaklık vs var...Kaydır kuydur yapmaktan felekleri şaşıyor bir süre sonra...Sırbistan KAP'ı düşer düşmez bunda bir saçmalık olduğunu yazmıştım buraya, hatta aynı gün şirkete e-mail gönderdim...Cevap vermeye tenezzül bile etmediler...Ben niye bunlarla uğraşıyorum kendim de bilmiyorum yeminle...
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

2. Düzeltecekler.... Sonrasında da düzelecekler... Sırayla..

[QUOTE=hkn71;6926752]iki husus var.

1. Berkosan Balkans ortaklık yapısı yanlış yazılmış. yapılan satın alma işlemine göre böyle bir ortaklık yapısı olmamalı. 10 gündür uğraştık ama bir türlü anlatmadık

2. İspanya fabrikanın ilk altı aylık cirosu ve diğer muhasebe değerleri ( giderler vb.) ile 9 aylık rakamsal değerleri hiç değişmemiş.
    ( fabrika 30 hazirandan beri hiç bir şey satmamış mı? veya fabrikada kimse çalışmıyor mu? patron ispanyayı oğlundan yönetimsel anlamda devir almıştı. yeni de KAP geldi sel felaketi iel ilgili üretim devam edecek sıkıntı yok diye.. yarın arayıp öğreneceğiz. sanırım bilanço değişecek????

3. Hisse net in temiz sayfalarında bu tip araştırma inceleme paylaşımları yapmak gerek diye üşünüyorum.

4. birilerine laf atıp birilerinin satıp gitmesinden veya birilerinin alıp tahtayı götürmesi için algı çalışması yapmamak gerekir diye düşünüyorum.

5.beğenmiyorsan sat kardeşim. yatırımcı isen de araştır kendin karar ver kardeşim. ama algı yapma. günahtır haramdır.. yaramaz . bir yerinden bi şekilde çıkar.

6. ben hancıyım bize yatılı misafir lazım çay içip gidecek değil.[/QUOTE.

..........................

3. Resmen mal almak için bilerek yapılmış bir hareket. 10 tane şirketin var Sankide hesaplar karıştı. Bankofun sattığı 300kyida tahtacı aldı. Güzel bir oyun dondu. Bunu SPKya herkesin bildirmesi lazim

4. Yeni bilanço geldi kâr daha çok düşmüş. Saka gibi

5.  Alıntı Originally Posted by ikonia Yazıyı Oku
    İspanya zarar mı etmiş, hasılat düşmüş
    Bugünü anlayabilen birisi varsa paylaşabilir mi, neden bu kadar düşüş gösterdi?

6.  Alıntı Originally Posted by ikonia Yazıyı Oku
    Bugünü anlayabilen birisi varsa paylaşabilir mi, neden bu kadar düşüş gösterdi?
    Senelerdir kağıdın üzerinde her türlü firildagi çevirdiler benim hazırladıklarını yazayım 1 ilk önce bir yatırım firmasına şirketin satılması için yetki verdikleri kap yaptılar bir zaman sonra kod çıktı.2 fabrika yapmak için 40 dönüm arazi aldılar fabrika yapacağız dediler biraz zaman geçince vaz geçip depo yapacağız dediler yapılıp yapılmadığı hakkında bilgim yok.
    3 bir seylerin değerini düşük gösterip vergiden kaytarmak istediler ceza yediler. 4 scumtek olayında 2 sene boyunca boşa zaman harcadılar ne dumenler döndü bilemiyorum.5 aynı kurumlar arasında hisseyi al gülüm ver gülüm hesabı yaparak sayısız operasyonlara sessiz umursamaz tavir takindilar ve kafamızda soru işaretleri biriktirdiler. 6 hepimizce malum son bilançonun finansallarinda onlar yanlışlık diyor ama ben kasitli olduğunu düşünüyorum .ayrıca toplantıda konuşulanları kap olarak bildirmemeleri yapılan işleri yada temenlilerini yatirimcilarla paylasmamasi akıllara zarar bir durum .yönetimin şiddetli bir şekilde kulaklarının çekilmesi gerektiğini kendilerine çeki düzen vermelerini yatırım yapanların da bu şirketin bir parçası olduğunu hatırlatırım.

7. 30 Eylül'de sona eren finansal verileri 1.5 ay sonra hem de son gün son saat açıkla, şirketin birini unut ?!...Akıl alır gibi değil...
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

8. Patron daha aşağılardan hisse almayı kafaya koymuş.

Sayfa 855/882 İlkİlk ... 355755805845853854855856857865 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •