Sayfa 856/1003 İlkİlk ... 356756806846854855856857858866906956 ... SonSon
Arama sonucu : 8023 madde; 6,841 - 6,848 arası.

Konu: HALK Cafe - II

Alıntı Originally Posted by secbul Yazıyı Oku
    Diğer topikte paylaşıldı. Bu rakam müthiş yüksek bence.
    Tarihi seviyeler.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,012
    Kızıldağ virüsü almak için elinden geleni yapıyor ..allah korusun bu kadar seyahat dışarda bu kadar aktivite büyük risk

işte ekonomiyle - corona arasında denge kurulmağa çalışıldığı sürece bu meretten uzun süre kurtulmamız çok zor.. gerçek bu ..öte yandan insanlar kısıtlı olsada işlerini yapmak zorunda

sars'da olduğu gibi olumlu mutasyona uğrayıp hayatımızdan çıkıp gitmesini ummak ..bu arada mucize ilaç filan bulunursa ne ala

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,012
     Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    bahriyeli halletim rafimi. 10 kglik tasima kapasitesi olan rafa 30 kg tasiyan civiler kullandim, ustune de 3 kg koydum.
    Tankla sivrisinek oldurmek buna deniyor herhalde. Muahaha.
    günaydın

Alıntı Originally Posted by bahriyeli Yazıyı Oku
    Kızıldağ virüsü almak için elinden geleni yapıyor ..allah korusun bu kadar seyahat dışarda bu kadar aktivite büyük risk

işte ekonomiyle - corona arasında denge kurulmağa çalışıldığı sürece bu meretten uzun süre kurtulmamız çok zor.. gerçek bu ..öte yandan insanlar kısıtlı olsada işlerini yapmak zorunda

sars'da olduğu gibi olumlu mutasyona uğrayıp hayatımızdan çıkıp gitmesini ummak ..bu arada mucize ilaç filan bulunursa ne ala
    Herkes hastalanip bagisiklik kazanip duruyor muhtemelen bilmeden. Bu kadar korkma. Pekmez falan sur, yaslilara dikkat et, daha fazla onlem almaniz gerekli sizlerin.

Dunyanin duracak hali yok, ABD'de isyanlar basladi. KIZLDAG'in da sorumluluklari var, kepenk kapatip gitmek olmuyor iste.

5. Selamun aleyküm, günaydın. Swap haberi ile bddk bankalara baskı haberi aynı hafta sonu geldi, hangisi galip gelecek göreceğiz. Bddk haberi somut ama swap haberi soyut, yani belli değil, swap haberi ağır basmalı, bilinmediği için şüphe uyandırmalı. Doların 6,90 altında işlem görmesi swap haberinin satınalınması anlamına gelebilir. Bu süre uzarsa ve swap anlaşması yapamazlarsa durum değişir.

Her sey kapali. Gozden kacirdiginiz butun kumarbazlarin para kazanmak icin borsaya doldugu. O yuzden borsalar cokmuyor belki.

Ekonomi yönetimi kamu bankalarında sermaye artışı planlıyor

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

Sayfa 856/1003 İlkİlk ... 356756806846854855856857858866906956 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •