Sayfa 856/1002 İlkİlk ... 356756806846854855856857858866906956 ... SonSon
Arama sonucu : 8015 madde; 6,841 - 6,848 arası.

Konu: Viop - XIII

Bunlar uzun vadeli alımlar ve hisse oranı %18. %82 döviz-altın hala bekler alım için. Yani 70 endekse kadar dövizler yeter. 70 altına inerse işte o zaman altınları satmaya başlarım, ana sadece yarısını.
     Alıntı Originally Posted by practer Yazıyı Oku
    Kademeli alım iyidir ama cephaneyi harcamaya erken başlamışsınız gibi geliyor bana. Uçaklar hangarda, sanayinin fişi çekilmiş, oteller sezonu açıp açmamayı değerlendiriyor, bankalar batık kredileri kucağında bulacak süreç sonunda vs.vs.

2. Fazla mi karamsarim bilemiyorum ama buralar gerçekten de dolar bazlı dip olabilir ve dönüş gerçekleşebilir

Ya da

Buralar önümüzdeki yılların zirve adayı da olabilir

O Avrupa etf lerini boşuna koymadım

Yıktılar mi fiyat dayanmaz

Resesyon söz konusu yani daralma küçülme

Aynı şekilde fiyatlarında daralması küçülmesi ama nereye kadar ?

Bilemeyiz

Çok dikkatli olmak lazım

3. Kapatın diyenlere....
    Şimdi ben 100 kontrat kısa açtım endeks 106 bin kapattınız 2 ay sonra açtınız vüris yok olmuş herşey yolunda endeks ilk tavanı yaptı satan yok ikinci tavan yaptı çözüldü diyelim..
    Endeks rakamı 126 bin fark 20 bin benim 100 kontrat gitti 100 kontratta borçlandım sucum ne.....
    Diğer taraftan uzun açanın kontratıda 300 olur bu arada bu sizce adeletli bir işmi ...
    Aklınızı başınıza alın...
    Tüm pozisyonları sıfırlayın uzun kısa ayrımı yapmadan ayrıca hissede kalmak isteyen kalır kalmayanın hisselerini satın alın sonra kapatırsınız beyler...

4. Harika bir tesbit dostum...
     Alıntı Originally Posted by ahfado Yazıyı Oku
    Kapatın diyenlere....
    Şimdi ben 100 kontrat kısa açtım endeks 106 bin kapattınız 2 ay sonra açtınız vüris yok olmuş herşey yolunda endeks ilk tavanı yaptı satan yok ikinci tavan yaptı çözüldü diyelim..
    Endeks rakamı 126 bin fark 20 bin benim 100 kontrat gitti 100 kontratta borçlandım sucum ne.....
    Diğer taraftan uzun açanın kontratıda 300 olur bu arada bu sizce adeletli bir işmi ...
    Aklınızı başınıza alın...
    Tüm pozisyonları sıfırlayın uzun kısa ayrımı yapmadan ayrıca hissede kalmak isteyen kalır kalmayanın hisselerini satın alın sonra kapatırsınız beyler...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Şişli-İstanbul
    Gönderi
    1,689
     Alıntı Originally Posted by viper Yazıyı Oku
    url=https://hizliresim.com/F0PwRg][/url]

sırasıyla ingiliz , italyan , ispanyol , brezilya , türkiye etf leri

dolar bazında ucuz muyuz ?

sadece DİKKAT diyorum
    bu grafikleri log yaparsan değişir. mesela britanya tepe/dip oranı 2 yani en düşük. ama italya ve türkiye gibi bitik yerlerde tepe/dip oranı 7'lerde.

şimdi herkesin kafasında 2008-2009 dibi hasır betondur algısı var. 2020 yılında düştüğü yerden girip yine parayı katlamış olma ihtimali olabilir. ama para kazanmayı bu kadar kolaylaştıracaklarını sanmıyorum. bu desteklerden çok güzel mal satar palalar. şimdi buradan yeşillendirip coşkuyu veriyo zaten ara sıra. bence çok güzel satış yapıyo oralarda.

6. Bugün için bir açıklama kesin olarak yapılacak mı ekonomik paket vs bilgisi olan var mı? Yapılacak ise Saat kaçta yapılacak?

GM 9 Pro d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Ulan bari bir sabah cakilma ya. Dunku o guzslim tepkide boza gitti.

SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. Resesyon kelimesi piyasalar için en korkutucu kelimedir

Daha önce 2008 de bu risk belirdi Fed bunu likidite ile savuşturdu

Şimdi piyasa bağışıklık kazandı o da işlemiyor

Bu iş parayla yada koronayla alakalı falan değil bence

Bu işin altında siyasi bir takım işler var birilerinin bileğini büküp pes ettirmeye çalışıyor olabilirler

Yani bir takım ülkeler arasındaki adı konmamamis bir hesaplasma gibi geliyor bana

Birileri zararı göze aldi ve ben kol keserim ama senin govden gider dedi

Bu ortamda hasarsız ülke kalmaz , en az hasar gören ayakta kalır ve işleri tam kontrolü altına alır

Sayfa 856/1002 İlkİlk ... 356756806846854855856857858866906956 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •