Fazla mi karamsarim bilemiyorum ama buralar gerçekten de dolar bazlı dip olabilir ve dönüş gerçekleşebilir
Ya da
Buralar önümüzdeki yılların zirve adayı da olabilir
O Avrupa etf lerini boşuna koymadım
Yıktılar mi fiyat dayanmaz
Resesyon söz konusu yani daralma küçülme
Aynı şekilde fiyatlarında daralması küçülmesi ama nereye kadar ?
Bilemeyiz
Çok dikkatli olmak lazım
Kapatın diyenlere....
Şimdi ben 100 kontrat kısa açtım endeks 106 bin kapattınız 2 ay sonra açtınız vüris yok olmuş herşey yolunda endeks ilk tavanı yaptı satan yok ikinci tavan yaptı çözüldü diyelim..
Endeks rakamı 126 bin fark 20 bin benim 100 kontrat gitti 100 kontratta borçlandım sucum ne.....
Diğer taraftan uzun açanın kontratıda 300 olur bu arada bu sizce adeletli bir işmi ...
Aklınızı başınıza alın...
Tüm pozisyonları sıfırlayın uzun kısa ayrımı yapmadan ayrıca hissede kalmak isteyen kalır kalmayanın hisselerini satın alın sonra kapatırsınız beyler...
bu grafikleri log yaparsan değişir. mesela britanya tepe/dip oranı 2 yani en düşük. ama italya ve türkiye gibi bitik yerlerde tepe/dip oranı 7'lerde.
şimdi herkesin kafasında 2008-2009 dibi hasır betondur algısı var. 2020 yılında düştüğü yerden girip yine parayı katlamış olma ihtimali olabilir. ama para kazanmayı bu kadar kolaylaştıracaklarını sanmıyorum. bu desteklerden çok güzel mal satar palalar. şimdi buradan yeşillendirip coşkuyu veriyo zaten ara sıra. bence çok güzel satış yapıyo oralarda.
Bugün için bir açıklama kesin olarak yapılacak mı ekonomik paket vs bilgisi olan var mı? Yapılacak ise Saat kaçta yapılacak?
GM 9 Pro d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ulan bari bir sabah cakilma ya. Dunku o guzslim tepkide boza gitti.
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Resesyon kelimesi piyasalar için en korkutucu kelimedir
Daha önce 2008 de bu risk belirdi Fed bunu likidite ile savuşturdu
Şimdi piyasa bağışıklık kazandı o da işlemiyor
Bu iş parayla yada koronayla alakalı falan değil bence
Bu işin altında siyasi bir takım işler var birilerinin bileğini büküp pes ettirmeye çalışıyor olabilirler
Yani bir takım ülkeler arasındaki adı konmamamis bir hesaplasma gibi geliyor bana
Birileri zararı göze aldi ve ben kol keserim ama senin govden gider dedi
Bu ortamda hasarsız ülke kalmaz , en az hasar gören ayakta kalır ve işleri tam kontrolü altına alır
Yer İmleri