Sayfa 856/1001 İlkİlk ... 356756806846854855856857858866906956 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 6,841 - 6,848 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI VI ( & Mevduat faiz karşılığı oranları )

1. Üstadlar direk dolar olarak yatırım fonu alabilir miyiz tefastan

2.  Alıntı Originally Posted by mrhzr Yazıyı Oku
    Herkese selamlar.
    Bu başlığı daha yeni keşfettim. Dolu dolu yazılar var; oldukça öğretici. Bir konuda bilgi almak istiyorum. Hisse senedi yoğun fonlarda tek bir hisse için portföyün %10'unu aşamaz gibi bir sınırlama var mıdır?
    rivayet odur ki derler ki ;

(h)-isse senedi yoğun fon , bir (h)-isseye fondaki kertiğin yüzde onundan fazlasını margarinleyemez.

(h)-isse senedi yoğun fonda yüzde beşi geçen pozisyonların toplamı yüzde kırkı geçemez.

işte budur sözlerim
    samurayların pirinç tarlalarındaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalıp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardık.
    hamza sütbıyık; rasyonel akla atılan imza.

3.  Alıntı Originally Posted by bgtr Yazıyı Oku
    Üstadlar direk dolar olarak yatırım fonu alabilir miyiz tefastan
    dolar fonu mu alabiliriz diye soruyorsunuz , dolarımız ile yatırım fonu alabilir miyiz diye mi soruyorsunuz ?
    samurayların pirinç tarlalarındaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalıp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardık.
    hamza sütbıyık; rasyonel akla atılan imza.

4. xtumy için, yükselen trend kanalına tekrar (yeşil cizgi) girdi diyebiliriz. Super trend (sarı) üzerindeki hareket de bunu destekliyor.
    MACD tarafında çizgiler hala yapışık ancak pozitif olması trendin yukarı yönde devam edeceğinin bir işareti olabilir. ADX in 47 civarı olması mevcut trendin halan kuvvetli olduğunu gösteriyor. DI (+) (yeşil) , DI (-) (kırmızı) yı kesmemiş bu da yükseliş trendinin devam edebileceğini gösteriyor.

YTD.

https://invst.ly/rfhsj

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
    Webster üstad bir defa daha haklı çıktı ben yanıldım...
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

6. MAC coooooşmuş. MAC için yeni fiyatımız: 0,041536

7. Mps ten haber var mı ?

8.  Alıntı Originally Posted by Pozi@tiv Yazıyı Oku
    Mps ten haber var mı ?
    Mps % +4.97

Sayfa 856/1001 İlkİlk ... 356756806846854855856857858866906956 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz