Sayfa 856/997 İlkİlk ... 356756806846854855856857858866906956 ... SonSon
Arama sonucu : 7970 madde; 6,841 - 6,848 arası.

Konu: Viop XXXIII

1. nuri long diyor...

2.  Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku

şaka değil.. dünya hegemonu emperyalist kampın en tepe iki lideri, şansölye merkel ve başkan bidon, ücra bir anadolu kasabasında yenilenecek olan belediye seçimine konsantre olmuş durumda

haber kaynağı güvenilir olmasa inanmazdım, ama alman istihbaratı tarafından fonlanan ve malum tayfanın en güvendiği haber sitelerinden biri
    dünya dengeleri değişecek diyorlar.
    ortadoguda kartlar yeniden karilmasa bari her karildiginda biz sorun yasiyoz da.

Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Hiçççççç bişi olmaz..
    Ödedi ödemedi..
    Ödemedikse biz ödemedik..size ne..
    İslamiyette borcu kurcalamak caiz değildir..
    Ödemedik ama zaten alacağımız vardı ona saydık..
    Zaten 2 sene geri ödemesiz idi..
    Borç mu ne borcu..
    Borç orada ve elbette ödenecektir..
    Falan filan geçiştirilir gider..

S.Peker videoları komple magazin de öteye gidemez..
    o halde şimdi bu grupda çalışan gazetecilerin maaşları için benden helallik almaları lazım. gazetecilik görevlerini tarafsızlık ilkesi ile yapmadıkları için hakkımı helal etmiyorum. umurlarında mı...

4.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    nuri long diyor...
    nuri'ye selamlar.. ben de bugünlük yapacağını yapmıştır bu meret diye düşündüm, endeks long- vakbn-sahol pozlarını kapattım.. akşama doğru biraz gevşerse yerine koyarım.. yada yarına bırakabilirim, kopacak kaçacak zannetmem

dolar satış ve halkb pozisyonlarını tutmaya devam.. ama endeks yada hisselerde "short asla"

5.  Alıntı Originally Posted by Calibra Yazıyı Oku
    dünya dengeleri değişecek diyorlar.
    ortadoguda kartlar yeniden karilmasa bari her karildiginda biz sorun yasiyoz da.
    global siyaset zor iş, amerikaya yanaşsan ruslar tehdit ediyor, çinliyle iş tutmak ayrıca zor bi iş.. amerikan kuklası şeyhler-sisi vs tipler zaten can sıkıcı..

keşke kılıçdaroğlu başkan olabilseydi şimdi, mükemmel dış siyaset yapacağına eminim, açardı yeni bi deste, kartları karı karıverirdi devamlı

6.  Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    global siyaset zor iş, amerikaya yanaşsan ruslar tehdit ediyor, çinliyle iş tutmak ayrıca zor bi iş.. amerikan kuklası şeyhler-sisi vs tipler zaten can sıkıcı..

keşke kılıçdaroğlu başkan olabilseydi şimdi, mükemmel dış siyaset yapacağına eminim, açardı yeni bi deste, kartları karı karıverirdi
    abi siyaset umrumda değil .
    ama kusura bakma da guney seçimlerini merkel takip ediyor da denmez be.

haberin içeriğinde de ordan birinin yorumu zaten geçerliliği falan yok.
    dunya bizim etrafimizda donmuyor.
    bizim koyun mujtari kimsenin umrunda değil anladin mi.

7. bu kadar saçmalığın içinde borsada para kazanmaya çalışıyoruz nah kazanırız
    Batık ayıyım poz açacak halim yok

Sayfa 856/997 İlkİlk ... 356756806846854855856857858866906956 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •