Enflasyon : %69,97
TCMB politika faizi : %14
Reel faiz : -55,97
: notr: : notr:
Enflasyon : %69,97
TCMB politika faizi : %14
Reel faiz : -55,97
: notr: : notr:
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Kötümser yalnýz tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ýþýðý görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ýþýðý hem de gelecek treni görür.!!!
Ah nice bir uyursun uyanmaz mýsýn
Göçtü kervan kaldýk daðlar baþýnda
Çaðrýþýr tellallar inanmaz mýsýn
Emir hac göçeli hayli zamandýr
Muhammed cümleye dindir imandýr
Delilsiz gidilmez yollar yamandýr
Yunus sen bu dünyaya niye geldin
Gece gündüz Hakký zikretsin dilin
Evliyaya uðramaz ise yolun
kainatýn BÝR varlýðýndan bütünleþip! kendi birliðinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediðimiz yüce varlýða salat ve selam olsun ! hamza sütbýyýk -aka- klaus maximilian kerpenter münche
Turkey 5 Years CDS
612.55 10.98 %
5 May 2022, 9:45
Yakýnda 700 üstü oranlarý göreceðiz.!!!!
Kendime masallar.!!
Masallar dünyasý.!!!
Kötümser yalnýz tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ýþýðý görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ýþýðý hem de gelecek treni görür.!!!
takvim:
Moodys Türkiye 27 Mayýs 2022
Burasý çokomelli.!!!
Kendime masallar.!!
Masallar dünyasý.!!!
https://mobile.twitter.com/SergiLanauIIF
Kendime masallar.!!
Masallar dünyasý.!!!
Beyler Reha Kaya nerede? Neden yazmiyor? Allah muhafaza basina bir sey gelmis olmasin?
TCMB brüt döviz rezervleri haftalýk bazda 697 mln$ azalarak 65,4 mlr$’a, brüt altýn rezervleri de 1,4 mlr$ düþüþle 41,5 mlr$’a geriledi. Böylelikle, toplam brüt rezervler 2,1 mlr$ düþüþle 106,9 mlr$ oldu. IMF tanýmlý net rezervler 155 mln$ düþüþle 17,0 mlr$’a geriledi
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer Ýmleri