Sayfa 859/862 İlkİlk ... 359759809849857858859860861 ... SonSon
Arama sonucu : 6895 madde; 6,865 - 6,872 arası.

Konu: Viop LXV

Bugün Suudi Arabistan, İsrail borsaları açık: https://tr.investing.com/indices/maj...kih8k277583584 Eğlenecek bir yerimiz var yani, vakit geçer.

Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    Ahanda ranza, alma mazlumun ahı nı, çıkar aheste aheste
    Ölse arkasından iyi konuşmayacağım 100 adam say desen ilk 10 a girer yedi yedi şişti kendi patlayamadı Patlatacak yaradanı. Öteeki dünya varsa burada yediği nanelerin öteki dğnyada hesabını ödeyemez bulaşıkları yıkar
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    öteki dğnyada hesabını ödeyemez bulaşıkları yıkar
    Abi, on numara espri. Günde on defa böyle espri okusam karnımın sallantısından epey kilo veririm.

4.  Alıntı Originally Posted by kubilayhan23 Yazıyı Oku
    Geçmiş olsun

Evet gençken bazı şeyleri yapmak gerekir.

Bende dağa taşa doğaya meraklı biri olarak iyiki o zamanlarda yapmışım bunları derim şimdi hastalıklarla ve koca bir huzursuzluklarla boğuşur oldum.

Borsa ve para konusuda 94 de borsaya girdim uzun tuttuğum kuyruğunu bırakmadıklarımdan kazandım sadece Tansu zamanı aracı kurumlar batınca bende batmış oldum.

Rahmetli bakın Koyu bir MİLLİYETÇİ olarak derimki Kürt Nasrullah'ın mekanı cennet olsun.

alırken haber verir alın der satarken haber verir ben satacam sizler önce satın diye.

Çarmen ise süleyman bilge diye biri yakaladım Spk da toplantı yaptık orada bir kere daha beni kandırdı ve abd ye kaçtı.

Artık ondan sonra kanmaz oldum.

Ondan Mahkeme aracılığı ile anca 10/1 ni alabildim.

Ve orada batınca Banka hisselerinde Dava açamıyormuşuz onu öğrendim.

Demirbank ve İşC ve B vardı
    Türkİnvest batışı ne olacak? Tavan olan marmarabank hisselerinde mesela yatırımcının taban satışları en son 3 gün sanırım hisse tavan olurken nasıl gerçekleşmemiş Türk İnvest kurumunda. Mesela METAŞ nasıl battı.İnsanlar nasıl madur edildi. Kusurabakmayın buralarda bazen o kadar yanlış şeyler yazılıyor ki insanın susabilmesi mümkün olmuyor.( Topiğin Geneli için yazdım.) Bizde rahmetli olanın ardından kötü konuşulmaz ancak bu kadar yazıyorum. Sanıyorsunuz ki buralarda eskileri bilenler çıkmaz.

Şimdi onun ekipten biri var milleti öyle yiyor ki madem o kadar herşeyi biliyorsunuz buralarda onları da konuşun.

Eskilerde tek bir adam vardı o da Dündar Altay. Adam gibi adam adımdı.Onun dışında bir tane hakkında böyle şeyler duyduğum hiçkimse olmadı.1998 den bu yana sektörün içindeyim. Bazı bildiklerimde benimle birlikte mezara kadar gider.
    Son düzenleme : Zdx&Lunar Soul; Dün saat: 11:52.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

5. "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Türkİnvest batışı ne olacak? Tavan olan marmarabank hisselerinde mesela yatırımcının taban satışları en son 3 gün sanırım hisse tavan olurken nasıl gerçekleşmemiş Türk İnvest kurumunda. Mesela METAŞ nasıl battı. Kusurabakmayın buralarda bazen o kadar yanlış şeyler yazıyorsunuz ki insanın susabilmesi mümkün olmuyor. Bizde rahmetli olanın ardından kötü konuşulmaz ancak bu kadar yazıyorum.

Şimdi onun ekipten biri var milleti öyle yiyor ki madem o kadar herşeyi biliyorsunuz buralarda onları da konuşun.
    Bende battım oda malı varken el konulanlardan oldu ve hisselerimi bir zaman sonra ben aldım.

Petkim de de 400 küsür milyon bin tam hatırlamıyorum oldu o önermişti.

Neyse bana iyi yanları gelmiş .Kötü ananda olabilir tabiki.

Süleyman bilgeden geri gelen bir para olmadı kamu nun verdiği ile kaldık.

O nun ekibinide bilmem ben

Ben kendimi geliştirdim ve kendim seçiyorum hisselerimi artık temel ve teknik harmanlıyarak.

Ben böyle hatırlıyorum.

Daha nice aracı kurum banka battı orada canı yananlara Tanrıdan yardımlar dilerim.

Diğer yanlışlarımıda yazınız belki kabul etmem onları algı yaratmayınız.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

7. Ben bu topiclerde çok yanlış düzeltmeye kalkıştım sonu yandaş ya da troll gibi hakaretler oluyor. Adam hayatında bir aracı kurumda bu işin mutfağını görmemiş konuşuyor. Sonra biz bir şey deyince başa çıkamayınca yandaş troll yaftası en iyisi mi ben susarım olur biter. Halbuki ben bu sistemle aklımın iyice ermeye başladığı 2000 yılından bu yana küçük yatırımcı lehine mücadele ederim benden konu borsa ise ne yandaş olur ne de troll. Benim tek tarafım olur o da yatırımcının tarafı.

Piyasada olan D.A onun adamıydı. Gerisi herkesin anladığı kadar.

Yanlış anlaşılmasın benim burada yazan insanlarla kişisel bir derdim yok. o cümlemi sadece sizi kast ederek yazmadım topiğin geneli için yazdım. Yazımda evet doğru direkt size yazmış gibi olmuş o kısmını da düzelttim. Bazı şeylerin tam içeriğini bilmeyince bazı çıkarımlar yanlış oluyor. Genelde de tartışmalardan uzak durmak için bu konulara pek girmek istemiyorum.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

8. Bu mecra or. çocuklarından kıl koparma peşinde koşanların dünyası. İyi kötü diye birşey yok sadece o. çocukluğu var. Birine iyi gelmiştir binine kötü. Mal dağıtırken gözünün yaşına bakmazlar. Öyle güzel matematiğin çalıştığı bir yer olsa kazanan yüzde beş olmazdı. Psikolojiye oynayan bütün hesapların kurgulandığı 12/24 vb. rakamların bile psikolojiyle harmanlandığı pislik bir yer..

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sayfa 859/862 İlkİlk ... 359759809849857858859860861 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •