Originally Posted by
kubilayhan23
Geçmiş olsun
Evet gençken bazı şeyleri yapmak gerekir.
Bende dağa taşa doğaya meraklı biri olarak iyiki o zamanlarda yapmışım bunları derim şimdi hastalıklarla ve koca bir huzursuzluklarla boğuşur oldum.
Borsa ve para konusuda 94 de borsaya girdim uzun tuttuğum kuyruğunu bırakmadıklarımdan kazandım sadece Tansu zamanı aracı kurumlar batınca bende batmış oldum.
Rahmetli bakın Koyu bir MİLLİYETÇİ olarak derimki Kürt Nasrullah'ın mekanı cennet olsun.
alırken haber verir alın der satarken haber verir ben satacam sizler önce satın diye.
Çarmen ise süleyman bilge diye biri yakaladım Spk da toplantı yaptık orada bir kere daha beni kandırdı ve abd ye kaçtı.
Artık ondan sonra kanmaz oldum.
Ondan Mahkeme aracılığı ile anca 10/1 ni alabildim.
Ve orada batınca Banka hisselerinde Dava açamıyormuşuz onu öğrendim.
Demirbank ve İşC ve B vardı
Türkİnvest batışı ne olacak? Tavan olan marmarabank hisselerinde mesela yatırımcının taban satışları en son 3 gün sanırım hisse tavan olurken nasıl gerçekleşmemiş Türk İnvest kurumunda. Mesela METAŞ nasıl battı.İnsanlar nasıl madur edildi. Kusurabakmayın buralarda bazen o kadar yanlış şeyler yazılıyor ki insanın susabilmesi mümkün olmuyor.( Topiğin Geneli için yazdım.) Bizde rahmetli olanın ardından kötü konuşulmaz ancak bu kadar yazıyorum. Sanıyorsunuz ki buralarda eskileri bilenler çıkmaz.
Şimdi onun ekipten biri var milleti öyle yiyor ki madem o kadar herşeyi biliyorsunuz buralarda onları da konuşun.
Eskilerde tek bir adam vardı o da Dündar Altay. Adam gibi adam adımdı.Onun dışında bir tane hakkında böyle şeyler duyduğum hiçkimse olmadı.1998 den bu yana sektörün içindeyim. Bazı bildiklerimde benimle birlikte mezara kadar gider.
Son düzenleme : Zdx&Lunar Soul; Dün saat: 11:52.
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
Yer İmleri